Cinsel Yaşam Bakireyim ama klitorisim siyahlaşmış neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Tüylerimde var acaba ondanmı öyle görüyorum bir fikrim yok Bakireyim ama klitorisim siyahlaşmış neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
iremwnr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl çok dar giyinmekten ve ne ile alıyosan o da etkiliyor 3 3 Yorumla EliteCombine34 1 yıl Muhtemelen jilet ile alıyor Yorumla Soran 1 yıl Hayır ağca Yorumla EliteCombine34 1 yıl Çok mastürbasyon yapıyor musun Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olayın bekaretle veya ilişki yaşamakla alakası yok. Hava almayan kıyafetler, bakımsızlık zamanla kararmasına sebep olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Surekli kritorisin le mastürbasyon. Yapıyorsan ondan olur. Ama oda bir günde kararmaz. En son ne zaman aldın tüylerini? 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 5 ay önce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 aydır uzatiyormusun Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Masallah. Kritorisini gorebiliyormusun peki Yorumla Soran 1 yıl Ajhshsshhshshshd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan kara geliyordur 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kac cm olmuş Yorumla Soran 1 yıl Zjjdmsndkwsjsnds ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gölgede kaldığından oyle gorunuyordur akillim ☺️ Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. pembe olmalı. çok mu sürttün bi yere tahriş olmuş olabilir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama Yok karalaşmış ilk defa böyle oldu Yorumla VeryWell 1 yıl tüy var demiştin traş edersen belki pembedir Yorumla Soran 1 yıl Evet ama pembeliği yine belli olmaz mıydı Yorumla VeryWell 1 yıl zamanla kararıyor zaten olgunluk belirtisi hep pembe kalmaz Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Bakıyım bakmadan bisey diyemem 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dış yanakları mı? Yaşını sorabilir miyim 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hayır 18. Yorumla Soran 1 yıl Ya böyle klitoris Varya başı hemen böyle hafif uzun bişey o kararmış Yorumla by_kowboy 1 yıl Yokk canım iyi bilirim o noktayı. Daha yaşın genç ne kararması. Alla aşkına Yorumla Soran 1 yıl Ama öyle Allah Allah yeni gördüm Yorumla by_kowboy 1 yıl Kilo sorunun var mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır 60 kgyım Yorumla by_kowboy 1 yıl Valla merak ettim şimdi kilo sorunun çok yok aslında Yorumla Soran 1 yıl Tüylüyüm ama Yorumla by_kowboy 1 yıl İçi tüylü değil ki Yorumla Soran 1 yıl 📩.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nasıl mastürbasyon yapıyosun pekı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Okşiyarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hımm yanı surtunmede yapıyormus sanorım ondan sordum Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen harikasın ya hem tüylü hem doğal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Havalandır 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Git ağda yap o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Siyahlaşamaz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ama kararmış sanki biraz normalde pembe olmazmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kılları al bi öyle bak bakalım Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çok dar giyinmekten ve ne ile alıyosan o da etkiliyor
Muhtemelen jilet ile alıyor
Hayır ağca
Çok mastürbasyon yapıyor musun
Olayın bekaretle veya ilişki yaşamakla alakası yok. Hava almayan kıyafetler, bakımsızlık zamanla kararmasına sebep olur.
Surekli kritorisin le mastürbasyon. Yapıyorsan ondan olur. Ama oda bir günde kararmaz. En son ne zaman aldın tüylerini?
5 ay önce
5 aydır uzatiyormusun
Evet
Masallah. Kritorisini gorebiliyormusun peki
Ajhshsshhshshshd
Ondan kara geliyordur 😀
Kac cm olmuş
Zjjdmsndkwsjsnds ne alaka
Gölgede kaldığından oyle gorunuyordur akillim ☺️
pembe olmalı. çok mu sürttün bi yere tahriş olmuş olabilir
Evet ama Yok karalaşmış ilk defa böyle oldu
tüy var demiştin traş edersen belki pembedir