Özellikle klitorisimin kenarında ki deri normal de beyaz tenliyim birden böyle oldu ilişkim de yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. O kadar yazan olmus masallah masallah..😒kararMA nedenleri ergenlik adet dolgusu veya doğum kontrol hapları dan olur ki bu en sık görülen durumlardır. Dar iç çamaşırı sürekli iç çamaşırı degıstırme ve sık ılısmı mastürbasyon durumlarından da sürtünme yoluyla oluşabılır. Birde traş ağda vs gbı durumlarda.
Nasıl geçer,
Yapman gerekenler, dar iç çamaşırı giymemek Pamuklu iç çamaşırı kullanmak Parfümlü sabun, jel kullanmamak Jilet yerine makine tercih etmek Bölgeyi sürekli kurcalamamak
Evde destekleyici olan yapman gerekenler ise
Ilık su + nazik temizlik
Tahriş varsa Bepanthol / Madecassol gibi onarıcı kremler kullanabılırsın masaj yapar gibi..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayKlitoris penis basının küçüğüdur. Etrafındaki deri ise onu koruyan koruyucu deridir. El ile yapılan mastürbasyon onu karartır. Deri zaman icerisinde kararma da yapar. Genetiktir. Ancak fiili kullanıma açılması halinde kararma hat safhaya çıkar. Kullandıkça açılır esner ve şişer. Sonra toplanır. Süreç ise kararmaya sebep verir
011 Yorumla
Soran5 ayArtık mastürbasyon yapmıcam o zaman
- 5 ay
;)))) ister yap, ister yapma. Kararmis olan beyazlamaz. Neyle yikarsan yıka o leke kalıcı. Tıbbi gerçekleri bilmeyenler kabullenmek istemez. Çok daha fazlası var ama buradan anlatılmiyor
Soran5 ayOlsun yine de yapmıcam
- 5 ay
Yapacaksın. Ama şimdi değil. Belirli bir süre kendini tutacaksın. Sonra çişini yaparken bile klitorisi hissetmeye baslayacaksin. Dayanamayıp çok daha fazla yapacaksın. Tadını fazla almaya baslarsan içine girecek olan adama vereceksin. Sonra o kişi senden uzak duracak ve yarı yolda kalıp burada ağlayacaksın.
Soran5 ayTabii canım aynen
- 5 ay
Dediydi diyeceksin...
Soran5 ayÖyle biri değilim amca
- 5 ay
Neyse... Ben sana görüp bildiğim binlerce genc insanin yaşadıklarını söyledim. Seviyorum diyerek evlenmeden vajinasını ortaya koyanların hepsi yediği yaprak ortada kalıyor. Bunu bil öyle yaşa.
Soran5 ayNe istediğimi bilen mantıkla hareket eden biriyim yine de uyarı için teşekkürler
- 5 ay
Duyguları kopurten 190 esmer karizmatik görenlerin çoğunluğunun uckuru kendiliğinden düşüyor.
Soran5 ay190 kadar uzun sevmiyorum ayrıca esmer de beğenmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayGayet normal bir şey aslında çünkü bilirsin kullanılan çamaşırlar terlemesi falan çok etken var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBuradakiler de jinekolog ve seksolog ya, anında cevaplarlar. Doktora gitsene abicim. Bu soruya erkekler üşüşür, onlarda vajina yok, penis var. Kadınlar da çözümünü bilseler, onlarınki de kararmazdı. Sabırrr sabırrr ahan da taştı sabır ha.
09 Yorumla
Soran5 ayYa gidemem utanırım açamam ve evdekilere de söyleyemem
Cevap sahibi5 ayEvladım ruh hastası mısın? Neyinden utanıyorsun? Bul bir kadın doktoru, git. Utana utana hint çingenelerine dönüşüyorsunuz (keza biz erkekler de), psikologlara gitmekten utanmaktan ülke tımarhaneye döndü. Ne sorununuz varsa gidin adamın asabını bozmayın. Sağlık bu.
Soran5 ayPsikolog ne alaka ya kadin ya da erkek o bölgemi birine açmak istemiyorum ruh hastası olmakla alakası yok boş yapma
Cevap sahibi5 ayKızım sağlık ile ilgili bir problemi doktora göstermekten neden utanıyorsun? Utanıyorsan, çocukluktan kalan ve sebebini bilmediğin bir travma vardır. Sağlıklı bireyler doktordan utanmaz.
Soran5 ayBen istemiyorum özel yerimi görmesini hepsi bu zaten kararmış geri nasıl düzelcek
Cevap sahibi5 ayKardeşim, ben de sana bir abin olarak diyorum ki, buradakilerin %90'ı aynı problemi yaşayıp birbirine soruyor :D
Soran5 ayOlabilir de düzelmez ki
Cevap sahibi5 ayDüzelir. Sana ilaçlar verecektir, cilt kremleri verecektir. Bunlar da kişisel olarak direkt alınca dünyanın parası. Doktor reçete yazarsa, 60-70 tl
Soran5 ayBilemiyorum dusunucem
Gizli Üye(36-45)5 ayÇok normal azaltıp ten rengine döndürebilirsin istersen gel tarifi kürü anlatayım
02 Yorumla
Soran5 ayNasılmış öyle bir şey yok ya uydurma
Cevap sahibi5 aySen bilirsin inanmıyorsan da
Gizli Üye(30-35)5 ayCoğrafya kaderdir. Birde fazla sürtünme, yanlış iç çamaşırı tercihi süreci hızlandırır.
010 Yorumla
Cevap sahibi5 ayDar kıyafet hafasız kalma da yapatir.
Soran5 ayCoğrafya ne alaka aq
Cevap sahibi5 ayGenetiktir. Ülkede bunu yaşayan tek kız senmisşn sanıyorsun
Soran5 ayGenetik değil beyaz tenliyim ve 1 sene önce böyle değildi yeni yeni oldu
Cevap sahibi5 ayDünya üzerinde kuzeyden güneye doğru indikçe cilt rengide koyulaşır. ...
Cevap sahibi5 ayYukarıda sebeplerini yazdım. Bunlar da etkiler. .
Soran5 ayBenim rengim beyaz boş yapma
Cevap sahibi5 ayTamam en beyaz sensin. Tenin beyaz diye orasıda hep beyaz kalacak diye bir şey yok.
Soran5 ayEskiden böyle değildi diyorum noldu da karardı
Cevap sahibi5 ayEee söyledim ya. Havasız ve nemli kalması, aşırı dar kıyafetler. Fazla sürtünme. Genetik sebepler. Bunların hepsi etken. Beyaz bir kıyafetten zamanla yıkandıkça o ilk beyazların kaybederya hani. ya da dişlerimiz.
Gizli Üye(25-29)5 aySadece sende böyle bir sorun yok rahat ol takma kafaya
00 YorumlaAşırı sürtünmeden kararir öyle bir şey yapmış olabilir misin
09 Yorumla
Soran5 ayOlabilir mastürbasyon fazla yapıyorum ve dar giyiniyorum
Soran5 ayPamuklu giyiyorum
Soran5 ayO nedir
Soran5 ayAnlat
Gizli Üye(36-45)5 ayHavasız ya da epilasyon kaynaklı olabilir sadece iç dudaklardamı
00 YorumlaDaha fazla melanin pigmenti doğal bir süreç
00 YorumlaBilgi sahibi deilim
00 YorumlaJiletle aldıysan ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKıyamam sen güzle bı yalatmlsin
01 Yorumla
Soran5 ayNe alakaaa
5 ayGeçmez
01 Yorumla
Soran5 ayKes
Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Degişir o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayHavalandır kanka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
5 ayAşırı mastürbasyon
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
5 ayEvlimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDaha önce yapmış mıydın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hani bakam
00 Yorumla
5 ayBakim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayVajinan dudaklı mı
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayIslak tutma temizle ıslandığında
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz