Sanmıyorum ya ben de zamanında şöyle soru sormuştum burada birkaç kere işte birisini düşünerek mastürbasyon yapsak karşı taraf bunu hisseder mi tutkuyu falan diye ama hayır hissetmiyorlar o yüzden beni arzulayanı da ben hissetmem karşı taraf gelip söylemediği sürece kdkdk
Mastürbasyon başka ama :D yani adam tutup da seni hayal edip orgazm olduğunu açıkça belli edemez elbette ama yani bakışından, bakışlarının dudaklarına kaymasından, nefesinin sıklaşmasından, yakasını gevşetmesinden ya da titremesinden falan anlaşılabilir bence :D
Ben bazen anlıyorum bazen de hiç anlamıyorum yani şöyle iş yerinden bir erkek arkadaşım var kankam yakın arkadaşım o birsey demiyordu ilk başta ama arkamdan dayıyor yanımda aletini düzeltiyor sürekli dokunuyordu oturuyorduk mola da ayaklarımı kucağıma alıp okşuyordu en başından fark etmiştim. Ama bir de arkadaşımın kardeşi var lisede okuyor her onların evine gittiğim de soyunurken banyoya girip çıkarken aynı koltukta otururken hatta masada yemek yerken bile ayaklarımı kucağına alıyordu masanın altına bir şeyler düşürüp ayaklarımla oynuyordu ben de ona onu çok sevdiğimi söylüyorum sürekli aşkım falan diyoruz ben de kucağına oturuyorum playstation oynuyoruz yemek yiyoruz ben sigara içmek için oturuyorum ama en son fark ettim ki o bunu değerlendiriyor zamanla net olarak sertleşiyor ben oturunca daha iyi olsun diye de beni ayarliyordu
Evet hissedebilirim tabi ki de. karşım da ki kişiyle bir bütün olduğumuz için beni arzuladığını davranışlarıyla sözleriyle mutlaka hissederdim. ben de aynı şekilde sevdiğim kadına bunu hissederdim tabi ki de. veya daha az romantik olan kısmıysa gidip sorabiliriz ama o zaman da olmaz :D keyifli günler 🤟✨
Kimisi belli ediyor da kimisi de hiç belli etmiyor. Hatta öyle belli etmiyor ki çıkma teklifi etsen dayak yiyeceğini düşünüyorsun ama aslında arzuluyormuş. Nasıl bir arzulamaksa o öyle
Yok yok brütüs olmaz 😂 Ama bi hissetme bi Çekim olması için onunla bi görüşme lazım Kafada bi canlansın olay Tabi bazısı sesten bile titriyor ya 😂 Yani ufak bi anı hatırlamak lazım
Sevgi anlaşmak degildir Nedensizde sevilir Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir mantıgında düşünüyorum