Hayatından mastürbasyon ve cinsel ilişkiyi çıkaracaksın üreme dışın da. Zira orgazm beden ihtiyacı değil, hem beden hem ruha kesin olarak ihanet etmektir.
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seks delisi bi sapık değilim o yüzden eşime daha da çok sarılır bırakmazdım
Aslında değilim ama aşık olduğum adama uymaktan zevk alırım, o nasıl istiyorsa öyle davranırım. Benim için zor değil. Erkeğimin (uçuk olmadığı sürece) dediği her şeye varım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tamam ama ozaman arkadaştan ne fark kalır ki?
Senin hayatın boyunca içini dışını paylaştığın arkadaşın o zaten.
Demek ki seks yoksa SEVGİ/AŞK yok demekmiş.
Yani biraz keskin bir idrâk gerekir bu çizgiler.
Sevgili iken zorunlu değildir ama evliyken olmazsa olmaz
Olur.
Erkek ve kadının nefîsine karşı gelip bu haz esaretini kırarak kendine içindeki iksirle kalkan yapmasi gerekir.
Olur evet. Bu evliliğin devamı için gerekli yapı taşıdır. Aksi halde kişi dışarıya kayar.
Sevgilim istemiyorsa bunu sorun etmem ama eşimle ilişkiye girmeyeceksem kiminle giricem?
Hayatından mastürbasyon ve cinsel ilişkiyi çıkaracaksın üreme dışın da. Zira orgazm beden ihtiyacı değil, hem beden hem ruha kesin olarak ihanet etmektir.
Seks delisi bi sapık değilim o yüzden eşime daha da çok sarılır bırakmazdım
Sende isteksiz isen mantıklı
Aslında değilim ama aşık olduğum adama uymaktan zevk alırım, o nasıl istiyorsa öyle davranırım. Benim için zor değil. Erkeğimin (uçuk olmadığı sürece) dediği her şeye varım.
Bilmşyorum bence herkes istekli olmalı yoksa zamanla iş sıkkntı göz kaymalar vs olulur en son yuva yıkılır
Bu kadar iradesiz olmayın lütfen ya, her şey çiftleşmekten ibaret değil
Onu demedim ama onunda yeri var hayatta yüzde 30u evliliğin
Sana göre öyle bana göre değil
Niye evlendik ki… Eşli piştimi oynıycaz…
Evlilik illa da SEKS demek mi? Seks ömürden manevî mutluluktan çalar bunu neden bilemediniz?
Orgazm duyduğun baş ağrısına sebeptir 🙏
Buda senin düşüncen… Herkes aynı değil…
Hayır daha iyi aksine