Eşinizle problemsiz bir evliliğiniz var ama maalesef sağlık sorunları cinsellik yaşamasına el vermiyor. Bu durumda ne yapılmalı ya da ne yapılabilir?

Eşinizle problemsiz bir evliliğiniz var ama maalesef sağlık sorunları cinsellik yaşamasına el vermiyor. Bu durumda ne yapılmalı ya da ne yapılabilir?

Cinsellik gerçekten evlilikte çok önemli, şahsi anlamda bu konu benim için de çok önemli. Eğer ki bir taraf bunu yapamayacak durumdaysa, bu eşimin suçu olmayacağı için onu sevmeye devam ederim. Ama bu ihtiyacımı da bir şekilde gidermem gerektiğini düşünürüm. Kendi imkanlarım ile bunu bir süre devam ettiririm ama insan nefsi bir karşı cins bekleyecektir.
Bir süre bizde yaşadık ama baktık olmuyor herkes bir köşede gizli kapaklı mastürbasyon yapıyor, birbimize bazı fanteziler uygulamaya başladık. Kaç yıldır evlisiniz
Cevap
16Cevap
elimi kullanırım iyileşmesi için dua ederim daha napim jdjjbc
dil daha mantıklı :)
Sanki birşeyler yaşamak istemek için cevaz alıyor gibisin
Bir soru sora bilirmiyim
Bunun sonu genelde aldatmaktır maalesfef. İnsan cinsellik için nereye kadar sabreder ki?
Benzer bir durum yaşadık şimdi anlatmayım da doktora falan gitti doktorlara gitti. Yanında oldum hep onu seviyorum sonuçta çok sorun değil
Merhaba psikolojik bi problem miydi?
Yok, öyle akla gelecek bir sorun değildi😅
Peki geçmiş olsun
Teşekkürler
Tedavisine bakilir yoksa cok yolu var onlar yapilir sorun burada penisin vajinaya girememesi oluyor herhalde
mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak uygun
6 aya yakın olmadı bir dönem. Tedavisi bitene kadar sabrettim.
Tedavi varsa mutlaka tedavi. Zor durun jele yaşlar genç ise
yani bu durum çok bıçak sırtı bir durum seviyorsun ama doyuma da ulaşman lazım sen ne yapıyorsun
o zaman kendi fikrimi söyleyrrek devam edeyim yani alternatif çözüm bulurum
Boşanmak istenmiyorsa sağlıklı eş cinsel yönden serbest bırakılabilir.
Bu durumu yaşıyorum. Emin olun çok zor. 3 sene dayandım diyebilirim
Mesela ne gibi bir sağlık sorunu?
psikolojık mı yoksa sakatlık mı
Ne gibi sağlık durumu?
Olabilir canı sağolsun
Biri aranıza alın
Bana bakma ben herşeyi yaparım
Hatuna bak be
Kişiye göre
😀😀😀😀😀
Yorumları okumaya geldim, açılın.
Mastürbasyona devam