Oral seks yaparken öğüren, midesi bulanan, yüzünü ekşiten partner şevk kırıcı mıdır?

Oral seks yaparken öğüren, midesi bulanan, yüzünü ekşiten partner şevk kırıcı mıdır?

Ben bu konuda kimseyi zorlamam kimse kimseyi yapmak zorunda değil Özellikle de bunu olmazsa olmaz görmek çok saçma, hatta benim düşünceme göre yani kadına bunu zorla yaptırmak ya da kadına bunu yaptırmak bana saçma geliyor ya da bir insan affedersin cinsel organını ağzına alıp onu orgazm yapmak saçıma geliyor. İlla yapmaya ne gerek var ki
Evet, kesinlikle değiştirir. Oral seks sırasında partnerin midesinin bulanması, rahatsızlık hissetmesi veya tiksinmesi, hem onun deneyimini olumsuz etkiler hem de genel olarak seksin akışını bozabilir. Böyle bir durumda en sağlıklı yaklaşım, iletişimi açık tutmak ve partnerin sınırlarına saygı göstermektir. Eğer partnerin rahatsız oluyorsa, bunun nedenini anlamaya çalışmak faydalı olabilir. Fiziksel bir hassasiyet mi, psikolojik bir engel mi, yoksa deneyimsizlik mi etkili? Belki pozisyon değişikliği, tempo ayarlaması veya farklı bir yaklaşım çözüm olabilir. Ama en önemlisi, iki tarafın da rahat ve keyif aldığı bir deneyim yaşaması.
Merhaba,
Olabilir insanlık hali, midesi bulabilir, canı sağolsun! 😅
Cevap
28Cevap
Affetmem. Tam gaz ileri 😎 değiştirmez...
değiştirebilir tabi ki de
maalesef öyle. Madem tilsiniyorsun, öğürüyorsun b, r şeyler ters gidiyor, yanlış yapılıyor demektir ve zamanla bütün cinsel isteği, şehveti öldürür...
Oldukça itici ve soğuk görünür. Ben mesela soğurum ve çok devam etmek istemem
Oral yaptımı varya üfff ejderhayı bile §əkəsim geliyor o derece líɓiďœ yükseliyor 😂😂
Yılların bakiri olarak bu sorudaki yorumları okumaya geldim 😅
hayır, ona öğürmesine sebep fazlasını isstediği için başından bastıran partnerde hata. herkesin bi kapasitesi var
Evet midesi bulunan karşı tarafından konsantresini bozar bu da sağlıksız bir birliktelik olur
İnsanın libidosunu düşürür böyle tipler
En zevkli olduğu şey insanın midesi bunalrmı zaten insan değil k
Seks yapılmaz
Evet hareketi arzuyu azaltir
Degistirir midesi bulanirsa biter sogurum
Biraz etkiler ama çok önemli değil
Değiştiriyor yani kalite baya azalıyor
Eğer yapmıyorsa ben yaparım o zaman
Mahf eder gidişatı
Sevmediğim biri haricinde oral yapmam
Midesi bulanirsa o seks biter
Değiştirir