Ve şu an sinirli sinirli çıktı 3 aydır evliyiz arkadan hiç yapmadık ve kocamla görücü usulü evlendik onu seviyorum iyi biri ama çok arkadan istiyor
Ben istemiyorum tavsiye verir misiniz?
Ben istemiyorum tavsiye verir misiniz?
Anal ın erkek için de kadın işin de zevki başkadır yeri ayrıdır daha önce uzunca zaman yok diyen keşke daha önce yapsaymışım dediği günleri biliyorum
Aslında bunun için kocanı kırmaktansa başka şeylere yönlendirmektense anın tadını çıkarmak daha mantıklı göreceksin ki bu kadar karşına aldığına değmezmiş
Öncesinde kendini biraz alıştırman ve eşinin acele etmeden davranması her işinizi çözecektir
Tabiki öncelikle isteğini kabul edeceğini söyle internet üzerinden vibratör sipariş et ve kayganlaştırıcı sonra o gün gelip çattığındada dildoyu sürpriz olarak çıkarıp göster deki senin arkanla benim arkam arasında fark yok ikimizde aynı amaçla kullanıyoruz şimdi ben bu dildoyu kayganlaştırıp sana arkadan sokucam ve 10 dakika git gel yapıcam eğer dayanırsan seversen gel sonra bana yap de empati yapabilmesi için başka yolu yok gibi her türlü reddetmişisn adam boşanmak diyo yazık cidden
Bence verme orayı yaparken önce kalın mağarası lagmanla bosalmali içi 4-5 kere şu alıp yıkanmalı anal krem alarak arkaya önce tek parmak sonra 2 parmakla masaj yapıp kaslar iyice gevsetip yavaş yavaş girmeli girerken senle iletişim içinde olmalı açılınca zorlamayalım eğer orayı çatlatır kas ve sinirleri koparır zarar verirse orayı büzen kaslar devre dışı kalır gaz tutamaz olursun ayrıca onun tedavisinde olmaz ona dikkat etmeniz gerekir
her kafandan bir ses çıkar şimdi.. kendini kullandırma diyen de olur. eşinin seni üzerinde hakkı var diyende.. bak işte durumlara en azından dener gibi yapıp çok acıdı deyip fikrini değiştirmesini bekleyebilirsin. kalın değilse bir şansı olur.
Cevap
44Cevap
Tavsiye olarak verilecek tek şey kocanın boşanma teklifini kabul etmek ve mahkemede anal yapmak istemediğim için kocam beni boşadı diye kendisini rezil etmek ki utanır mı bilemem artık.
Boşanın gitsin slak slak adamlar bekara karı boşamak kolay derler evet de yani adamın yaptığı da cocukluk
Zaten görücü usulü evlenmiş birini bulamamış daha nereye bosuyor
Benim sevgilim askerde vefat etti ve o acıdan bir daha hiç sevgili yapmadım ve beni istemeye geldiler ailem de verdi çünkü maddi durumları iyiydi dediler onu bile doğru dürüst tanımadan evlendim ve o kadar güzel bir kızım ki
Yani bilip bilmeden konuşmayın
Hala da o yastığa başımı koyduğum zaman keşke yanımda biricik çocukluk aşkım olsaydı diye dua ediyorum mekanı cennet olsun 🥹
Bacım burada bu laf karşı tarafaydı senin için iyi bir şeydi
Haklısın ben yanlış anladım 😂
Yani doğru bir söz olmamış bunun için boşanmaya gitmesi yanlış bir düşünce.. Ne diyeyim ki Allah akıl versin haram yola zorluyor
Bu kadar basit boşanma kelimesini kullanması da cabası. Çok kolay kullanılmaması gereken kelimeler bunlar.
Hukuki olarak boşanma nedeni değil sen haklısın. Seni boşamakla tehdit ediyor. Bugün bunu kabul ettirir yarın arkadaş fantezisi çıkarır. Salla gitsin
Kusura bakmasında tecavüz mü edecek ki sana zorluyor
Anal istersen de hakim bizi bosar de.. bunu söylediğin an bosar hakim
Zorlayamaz zorlamamalı iizn verme
O kafada insnanın ya burnunu sürtmeli ya da ayırılmalısınız
Yeni evlisiniz, eşiniz sizi aşırı derecede arzuluyo istemesi normal
Makat deliğin yırtılır. 👍🏻 sonrası çok çok kötü zaten..
İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin konuş onunla sonra ki rahatsızlıkları anlat
kızz yazık yaaa... adamın canı çekmiş işte... sanki yapsan ne olur
Bak yaa 😄
Cok istiyorsa esin icin deneyebilirsin. Kontrolu sana biraksin cok acirsa durursun.
Yani evlisiniz sonucta bugun olmasa bile ilerde yine ister ya da zorla yapar
Bende seni arkandan yapmazsam boşarım de. Önce ben yapayım sonra sen de.
Bende eşimden bi kac istedim vibrstor alım sende deneyelim o zmn söz dedi 😂
Eğer istemiyorsan direk boşa beni de
Sonuç ne oldu verdin mi arkadan kocana?
Bir kerelik dayan. Krem filan kullan.
Bukadar zorla guzellik elde edilmez ya boşasin.
Sende tamam de şartların olsun
Bırak bosar ise bosar
Sağlıkli olmadığını ve hasta olacağını soyledinmi
Ee yapacakmısınız son durum ne
Önden genişlemiş mi ki
Sıkılmadaniz kocam temalı soru sormaktan
Vereceksinn😡😡
boşasın sen de kurtul o da
sıç bi kere akıllansın
Boşa deseydin
Sen onu boşa
Seninde hoşuna gider. Söz dinle