Cinsel Yaşam Normal doğum yapmış biri ilişkide zevk vermez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Normal doğum yapmış biri ilişkide zevk vermez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun değil 1-1,5 ayda vagina toparlar. Bu arada sende doğum etkisinden kurtulur yavaş yavaş isteklenmeye başlarsın. Doğumda çocuk büyük ursa biraz bıçak atar ve dikiş yapabilirler sizde öyle durum oldumu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır küçük doğdu Yorumla Hadiiyani 1 yıl O zaman sorun yok toparladım bir süre mastürbasyon yaparak kendinin performansını test et bir acı ağrı yoksa rahat yapabilirsin. Arzun var mı Yorumla Soran 1 yıl Var ama daha çok ağrım var 22 gün oldu Yorumla Hadiiyani 1 yıl 1,5 ay gecmesilazim 22 gun az belki hafiften mastürbasyon olur ya da istersen sexting olur mu Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Vermez mi daha güzel olur her posizyona girer rahatça 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pozisyon ile ne alakası var Yorumla ca_nnnnnn 1 yıl Penisi artık her posizyona rahat alır erkekler bunu bilir Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Verir neden vermesin kadında zevk alır erkekte zevk verir 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Verir. Doğum mu yaptın? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla ErdalK 1 yıl Sorun olmaz. Takılma. Yorumla Soran 1 yıl Öyle dediler o yüzden merak ettim Yorumla ErdalK 1 yıl İnanma herkese Yorumla Soran 1 yıl İnanmadım sadece geneli böyle konuşuyor Yorumla Soran 1 yıl Benim yazan Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. neden vermesn kiduruşu önemlidir.. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gayet iyi verir neden vermesin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Genişleme olur 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. vermez bence 0 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Ne alaka 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Verir dikiliyor zaten 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu kim dedi sana 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Veirri 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden vermesin ya 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden vermesin 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Dul musun 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Dul ne Be evlenmedim ben Yorumla mechlbestekar 1 yıl Doğum nasil yaptın Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden de yapilabiliyor Yorumla mechlbestekar 1 yıl Tamam ne zaman doğum yaptin Yorumla Soran 1 yıl 22 gün önce Yorumla mechlbestekar 1 yıl Daha yeniymiş. Vajinanin biraz daralmasiblazim Yorumla Soran 1 yıl Evet biraz zaman gerekiyor Yorumla mechlbestekar 1 yıl Nerde yaşıyosun Yorumla Soran 1 yıl Bursadayim Yorumla mechlbestekar 1 yıl Yakinmisssin Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla mechlbestekar 1 yıl İstanbul Yorumla Soran 1 yıl Anladim Yorumla mechlbestekar 1 yıl Dmye gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sorun değil 1-1,5 ayda vagina toparlar. Bu arada sende doğum etkisinden kurtulur yavaş yavaş isteklenmeye başlarsın. Doğumda çocuk büyük ursa biraz bıçak atar ve dikiş yapabilirler sizde öyle durum oldumu
Hayır küçük doğdu
O zaman sorun yok toparladım bir süre mastürbasyon yaparak kendinin performansını test et bir acı ağrı yoksa rahat yapabilirsin. Arzun var mı
Var ama daha çok ağrım var 22 gün oldu
1,5 ay gecmesilazim 22 gun az belki hafiften mastürbasyon olur ya da istersen sexting olur mu
Vermez mi daha güzel olur her posizyona girer rahatça
Pozisyon ile ne alakası var
Penisi artık her posizyona rahat alır erkekler bunu bilir
Verir neden vermesin kadında zevk alır erkekte zevk verir
Verir. Doğum mu yaptın?
Evet
Sorun olmaz. Takılma.
Öyle dediler o yüzden merak ettim
İnanma herkese
İnanmadım sadece geneli böyle konuşuyor
Benim yazan
neden vermesn ki