Selamm,
İftarlar yapıldıysa yanma sırası gelmiştir... İlk adımı her zaman erkek atmalı diye bir furya aldı başını gidiyor.. Peki ya sevişmede? İlk adımı atan erkek tehlike arz eder mi?

Selamm,
İftarlar yapıldıysa yanma sırası gelmiştir... İlk adımı her zaman erkek atmalı diye bir furya aldı başını gidiyor.. Peki ya sevişmede? İlk adımı atan erkek tehlike arz eder mi?

Hayır, bir erkeğin sevişmeyi başlatması tek başına tehlikeli olduğu anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişkide her iki taraf da isteklerini ve sınırlarını açıkça ifade edebilmeli, karşılıklı rıza temelinde hareket edebilmelidir.
Buradaki kritik nokta rıza ve saygıdır. Eğer erkek partnerinin isteğini, duygularını ve sınırlarını göz ardı ediyorsa, baskıcı ya da zorlayıcı bir tutum içindeyse, bu durum sağlıksız olabilir. Ama eğer iki taraf da birbirine karşı anlayışlı ve istekliyse, bu tamamen doğal ve sağlıklı bir durumdur.
Tehlikeli insan kavramı bu kadar basit meseleler ile tespit edilebilse keşke :D
Neymiş efendim çok tehlikeliymişiz 😂 yaktık diye mi skdjdk
Valla kimin nereyi, kimi, ne gibi bir şekilde ve ne derece yaktığına ve karşı tarafın direncine göre değişir :D
Gözümde olay yeri inceleme ekibi gibi canlandın sksjshs
Severim :D
Sende zaten öyle vibe var 😃 kolluk kuvvetleri misali skdjs
Teşekkür ederim, onur duydum :D
Eig için teşekkürler :D
Ricalar:D
Böyle tehlikeye can kurban dhuj
Tehlikeli olup olmaması tamamen nasıl bir yaklaşımla yaptığına bağlı. Eğer karşısındaki insanın sınırlarına, hislerine ve rızasına saygı duyuyorsa, bunda bir sıkıntı yok. Ama baskıcı, ısrarcı ya da sadece kendi isteğini düşünen biriyse, işte o zaman tehlikeli olur. Sonuçta bu, iki tarafın da istekli olduğu, keyif aldığı bir şey olmalı. Özetle, sevişmeyi başlatan değil, nasıl başlattığı önemli.
Nasıl başlattığı önemli kısmına kadar ciddi ciddi okudum.. Orada kahkaha attım kral :D
😅😅
Galiba biraz hayvanım sksks
Neden
Detay biraz aşırı.. Boş ver :D
😅😅 tamam
Cevap
15Cevap
Yoo niye tehlikeli olsun Öpüşerek sevişerek başlatıyorsa iliklerine kadar çekilmeyi hak ediyor demektir🤤
Yo daha çok heyecan arzeder sjdfj
Kadın da erkek de tehlikelidir
Hayır değildir tabi ki de
Ne tehlikesi ya onun tehlikesini bile yalar, yutarım shshshja
İlk sevişmeyi elbette erkek başlatır. Tabi kadında ona o enerjiyi verir.
Oda var elbette.
Tehlikeli midir bilmiyorum ama seksidir. Hele atletimin askılarından çekip de beni öpmesi mest edici 😍
Duruma göre değişir yeni tanıştığın erkek buna cüret ediyorsa alalen tehlikelidir ama bu fırsatı biz verdiysek o da kullandıysa sıkıntı yoktur
Erkeğin sevişmeyi başlatması için karşısında illaki bir partilerin olması lazım
Sevişmeyi erkeğin başlatması iyidir ama abartı olmamalı yani
@Deneyimsizerkek007 ne alaka
Bilmem sorasim geldi
@Deneyimsizerkek007 peki
yani tehlekli bişi yok olay oraya geldiyse en uygunu başlatmaktır ztn
Eğer boğmaya çalışırsa tabiki tehlikeli 😄
Hayır, niye tehlikeli olsun ki
Ne tehlikesi bee severiz
canını bile emanet et. isini de emanet et, senin yerine yapar muhtesem adam iste
Kadınlar genelde utandığı için evet erkekler ilk adımı atmalı
Kocam tehlike arz etmez benim için 😏
Çok tehlikelidir
Arzu varsMutlaka biri baslatacak
Başlatmayan tehlikelidir sanki.
Tehlikelidir evet
Ne tehlikesi olsun ki:))
Hayır 😅🤭
Neden ben durduk yere tehlikeli oldum abiğğ
her şey kadında biter kadın ne kadar izin verirse erkek o kadar yükselir
Hayır değildir
E kim başlatcak