Cinsel Yaşam Karşındaki kişinin tamamen teslim olduğu an mı, yoksa senin gücünle kıvrandığı an mı daha çok etkiler? ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 O an, bedenin üzerindeki hakimiyetin ve karşı tarafın kontrolünü kaybetmesi seni nasıl bir duyguya sokar?💋 Güncellemeler1 yıl Güncellll Karşındaki kişinin tamamen teslim olduğu an mı, yoksa senin gücünle kıvrandığı an mı daha çok etkiler? Cevapla Hakim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tamamen teslim olup hiçbir şeyi saklamadan bütün duygularını istediklerini yaşadığı an 4 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Teslim olmamalı.. Ben teslim almalıyım. 3 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Gücümü hissettirdiğim an gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ikisi de etkiler 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. her şey dozunda olmalı, kimse kimseyi üzmemeli, kin ve nefrete sebep yaratmamalıdır. 1 0 Yorumla
xPennywise Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gücüme karşı kendisini teslim ettiğinde çok zevk alıyorum. 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kadinlar icin erkegin teslim oldugu erkeklerdede kadinlarin kivrandigi an etkiler 2 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kızların boyun dan öpülüp emilmesi teslimyet tir 3 0 Yorumla
Ahmet12345621 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Fena çok fena bı duygu olur diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kıvranması, inlemesi, acı çektiğini belli etmesi daha çok azdırır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Karşı koyması, istediğini hemen elde edemeyeceğini sana hissettirmesi, daha çok cazibe ve şehvet katar... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Soylediginin ikissi de ayni zaten.. ben domine edilmeyi severim. sert davransin. tokat mokat 2 0 Yorumla
Fortis69 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl Erkek adamı kıvrandıracak bir hatun var mıdır bilmem, garip geliyor, damacanaya tecavüz eden kişiler kıvranabilir ama değerlendirin. 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kıvrandığı an daha iyi. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Benim gücümle kıvrandığı an.. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim gücümle kıvrandığı an 0 1 Yorumla ethem742 1 yıl O nasıl oluyor ne gücü göstereceksin ki Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gücümle kivrandigi anlar harika olur 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Tamamen teslim olduğu an 0 0 Yorumla
Gizemlibey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tamamen bana teslim olup itaatkar moda geçtiği an 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Benim gücümle kıvrandığı an tabii ki 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Verdiğim zevkle kıvrandığı an bence 0 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl İkisi de 1 1 Yorumla BiqDiq_18 1 yıl En son ne zaman oldu böyle Yorumla
Zeusunyıldırımı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl ikisi de köle olması lazım bana teslim olup 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Tamamen teslim olup hiçbir şeyi saklamadan bütün duygularını istediklerini yaşadığı an
Teslim olmamalı.. Ben teslim almalıyım.
Gücümü hissettirdiğim an gadası
ikisi de etkiler
her şey dozunda olmalı, kimse kimseyi üzmemeli, kin ve nefrete sebep yaratmamalıdır.
Gücüme karşı kendisini teslim ettiğinde çok zevk alıyorum.
Kadinlar icin erkegin teslim oldugu erkeklerdede kadinlarin kivrandigi an etkiler
Kızların boyun dan öpülüp emilmesi teslimyet tir
Onun gücüyle tamamen teslim olduğum an.
Fena çok fena bı duygu olur diye dusunuyorum
Kıvranması, inlemesi, acı çektiğini belli etmesi daha çok azdırır
Karşı koyması, istediğini hemen elde edemeyeceğini sana hissettirmesi, daha çok cazibe ve şehvet katar...
Bilmiyprum
O anı sadece yaşıyorum
Tarif etmem mümkün değil
Soylediginin ikissi de ayni zaten.. ben domine edilmeyi severim. sert davransin. tokat mokat
Erkek adamı kıvrandıracak bir hatun var mıdır bilmem, garip geliyor, damacanaya tecavüz eden kişiler kıvranabilir ama değerlendirin.
Kıvrandığı an daha iyi.
Teslimiyet zevk verirş
Benim gücümle kıvrandığı an..
Kesinlikle kıvranması
Benim gücümle kıvrandığı an
O nasıl oluyor ne gücü göstereceksin ki
Gücümle kivrandigi anlar harika olur
Tamamen teslim olduğu an
Taktik maktik yok bem bem :)
Kivranmasi daha güzel olur
Tamamen bana teslim olup itaatkar moda geçtiği an
Hakimiyet milletindir!!