Merhaba.. Sevişme esnasında karşı tarafın gücünü bir an olsun kırıp, kontrolü ele alıp, savunmasız bırakma isteğin mi daha baskın yoksa teslim olma arzun mu? Keyifli geceler.. 🥂😏🤫
Ego tatmin etmeye gerek yok üstünlük yarısına girmeyede gerek yok fakat karşımdaki insaninda işi bilmesini isterdim yeri geldiğinde teslim almak savunmasiz bırakmak yeri geldiğinde beni teslim almalı yapabiliyorsa savunmasiz bırakabilmeli bu bir döngü şeklinde kadından erkeğe geçişli olmalı sürekli savunmasiz kalan bir partner istemezdim zevk verdiğim kadar zevk almak haz duymak isterdim seks cinsellik basite alınacak sadece ileri geri hareketlerden ibaret birsey değildir orgazm karşılıklı olmadıktan sonra sabaha kadar teslim olsak ne olmasak ne ...
seks sadece zevk almak için değilde sevdiğiniz için denemelisiniz birde farki göreceksiniz...
Ben sevişrken hakim olmayı daha çok seviyorum ama ilişkinin belirli kısmında da kendimi kadınıma bırakıyorum. Sırt üstü uzanıp onun neler yapacağını izlemek hoşuma gidiyor. Hem dinlenme, dinlenirken yaptıklarından haz alma olarak güzel bir teslimiyet oluyor. Ötesinde gücümü sergilemek isterim.
Beni teslim alması için onun gücünü kullanışını izlemek daha zevkli. Bu oyunu ne kadar uzatırsam o kadar tatlı ve heyecanlı olabilir. Biraz boğuşma yaşanmasının tadı başkadır.👒
İkiside aynı gibi aslında, şöyleki teslim olma arzum daha baskın sayılır, zaten sertlikten hoşlanan birisiyim, teslim olduktan sonraki bekleyiş içindeyken acaba şimdi ne yapacak diye içimden düşünmek aşırı heyecan katıyor bu yüzden seviyorum.
Yerine göre baskın olmayı seviyorum fakat benden baskın bir karaktere, bu konuda asla ipleri kadına vermek istemeyen karaktere teslim olmanın hazzını da seviyorum.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ipleri elime almisken kirmizi gormus cilgina donmus bir boga gibi hirpalarken bir anda sakinlesip baskiyi karsi tarafa veririm
Miş gibi yapip matadoru boynuzlarinin ustunde caresiiiz savunmasiz birakip onu hirpalayan boga gibi tekrar matadorumu savunmasiz birakmayi severim tesekkurler iyi geceler herkese
Oncelikle kontrolün bende olup, savunmasiz kalmasini ve yalvarir gözlerle bana bakmasini isterdim. Daha sonra kontrolün partnerimde olmasını ve ona teslim olup onun neler yapabileceğini görmek isterdim.. Keyifli Geceler...🌺🌹
Sekse geçtiğimizde kontrol bende olsun isterim. Ama benim de gücümün bir sınırı var, ve karşı tarafın da zevk alması lazım. Dolayısıyla kontrolü ara ara ele almak diyebilirim. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
10 posta atıp yorgunluk çökse dahi odunu fırına verince altta olsam bile kontrolü ele alıyorum :) yatakta default alfa kurt oluyorum. Ne zaman sıkı sıkı bağlar beni işte o zaman belki teslim olurum ;) gerçi görüntüde teslim olurum ama gerçekte asla teslim olmam :)