Dışarıdan ateş alıp gelmiş gibi yerinde duramayan bir sevgili ya da eşe eve geldiğinde verilmesi gereken en ideal tepki nedir?

Dışarıdan ateş alıp gelmiş gibi yerinde duramayan bir sevgili ya da eşe eve geldiğinde verilmesi gereken en ideal tepki nedir?

İşten yorgun argın eve gelmiş bir sevgiliye karşı verilecek en ideal tepki, anlayışlı ve şefkatli olmaktır. İşte bazı öneriler: Empati Kurun: Onun yorgunluğunu ve stresini anlamaya çalışın. İşten sonra hemen cinsel ilişkiye girmek yerine, önce rahatlamasına ve dinlenmesine izin verin. İletişim Kurun: Ona nasıl hissettiğini sorun ve onu dinleyin. Belki sadece sarılmaya veya dinlenmeye ihtiyacı vardır.
Rahatlatıcı Bir Ortam Yaratın: Ona masaj yapabilir, sıcak bir duş almasına yardımcı olabilir veya en sevdiği yiyecekleri hazırlayabilirsiniz.
Açık ve Dürüst Olun: Eğer o anda cinsel ilişkiye girmek istemiyorsanız, bunu nazikçe ve dürüstçe ifade edin. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Alternatifler Önerin: Cinsel ilişki yerine, sarılmak, öpüşmek veya birlikte film izlemek gibi daha hafif yakınlaşma biçimleri önerebilirsiniz.
Esnek Olun: Her zaman aynı rutini takip etmek zorunda değilsiniz. Bazen spontane olmak ve onun isteklerine ayak uydurmak da ilişkinizi canlı tutabilir.
"Gel" denir tabi ki kabul edilmez mi sence de işten yorgun geliyorsun ve partnerinle ilişkiye başlıyorsun, işten gelip spora gitmek gibi bir şey oluyor bu sonuçta 🤷♂️
Başım ağrıyor :D Ter kokuyorsun jsjdj
Kavgada söylenmez jsj
Hahha Yapacak bir şey yok jdjdj
Onu duvara yapıştırır yerim sdfgs
Cevap
43Cevap
"Valla işten yeni geldim, biraz yorgunum ama sen böyle kararlı durunca insanın aklı kaymıyor değil. Bir nefes alayım, üstümü başımı değiştireyim, belki bir duş alırım… sonra neden olmasın? Hem böyle aceleye gelmesin, tadını çıkartalım. Ama sen gerçekten sabırsızsın ha, hoşuma da gitmedi değil. Beklemeyi başarabilir misin bakalım, yoksa gel şimdiden mi teslim olayım sana? Derdim
Elinden tutup banyoya götürmek. Hem dışarıdan gelen olası negatif enerjiden arınmak, hem iyice rahatlamak, hem de şey yapmak için😄
Onu kesin ben o hale getirmişimdir gün içinde, o yüzden o kadar istekli gelmiştir.
İtina ile istediğini veririm.
İlkin mi
"Hemen hazırlanıp geliyorum. Sen elini yüzünü yıka" deyip yatağı ya da koltuğu işaret etmek
Duş alsın derim bn
Bencillik edemeyiz 😅 ne istiyorsa vermek ger
Aslında iyi konsept. İletişimi güçlü, aşık ve tutkulu bir çift için mükemmel bir duygu olmalı. Romantizmi de es geçmeden.
Öylesi en iyisidir, varsa biraz da tecrübesi duvardan duvara sevişir, dışarıdan ateş alıp gelmiş adama tepki gösteren anasının evine gitsin örgü örsün 😁
Su atmak lazım üstüne, azanı teneşir paklar
Hayırdır niye dışarda azmış ne görmüşte kudurmuş? Sinirlenebilirim.
evde ona göre hazırlık yapmak habersiz şekildeyse karşılık vermek
Vajinanı ağzına dayamak büyük bir tepki olur
İsteğine karşılık verip sevişirim. Çok ateşli oluyor ozaman.
Denizin buz gibi sularından geldim bebeğim istemisin?
derim ona
Sahuru dışarda yaptın niyeti bende mi bozuyon m q derim ben 😄🤣
Dışarıda şarj olup içeride yani evde bosaliyor demekki
Haziran da düğünüm var benim var bakalım 😊 bizimki de inşallah ateşimi söndürür gömlek ile kapıyı açarak 😂
Bizde şey derler kalkmışın dini imanı olmaz diye o yüzden ne yaparsan yap ne dersen de kafaya koymuş artık seni öyle de yapacak böyle de yapacak :))
İstediğini anında vermek 🥰
ateşi niye dışardan alıyor ya hayırdır
Varsa biber gazı😂😂😂
İtafiyesi olmak lazim
Vay be helal olsn haha
İsteğini yerine getirmek
La bi git işten geldim yorgunum 😂
bence etkiye tepki verilebilir böyle durumda
Tokat manyağı yaparım 😆
Diz çok ve ileri doğru egil. Ne tepkisi vereceksin
Çoraplarını çıkar ellerini yıka
Keşke otle biri olsaydi hayatımda.
En güzel cevap yatakta olur
Kucağına oturmak ya da diz çöküp oral seks
Can atarım böyle sevgiliye
E karşılık vermek veya birlikte duşa sokmak
Aynı şekilde karşılık vermek 😂
Bir dinlen kuduruk karı derim
İsteyene istediğini vermek 😎🚬
Sevişmek tabiki
Dolsun mu derim damperi patlayan kamyon gibi 😃😃
Ondan daha istekli bi şekilde karşılık vermek 😂
Hiç bilmiyorum..
İşlem yaparim (emir verip işini halletmek🤣)
Yapalım
Vermek
en doğal halim.
Karşılık vermek 😇
soğuk dujjj
önce duş al
Duvara dayar gerisi sizde
Çok memnun olurum
Başım ağrıyo
Fena halde cevap verebilirsin
Gevşet ve ver
Kucaga almak