Sevişmeye başladınız ve direkt sexe geçiyor. Ne tepki verirsiniz?
Sorun etmem, sexe geçerim.
Ön sevişme istediğimi söylerim
Soğur ve devam etmek istemediğimi söylerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ön sevişme olmalıdır benim için yani ön sevişme olmuyorsa zaten o ilişkiden zevk alamam ayni direk konuya geçmektense bence ilk olarak yavaş başlanmalı sonra da ön sevişme bitirilip seks yapılmalı bence bu yüzden ben sorun etmezdim ama ön sevişme yapmak istediğimi de konulurdum partnerim ile
Merhaba ben sudeseven geçen yazmıştım bir konuna :) ön sevişme olmayan bir cinsellik düşünmem. Ön sevişme ne kadar arzuladığımızı çıkaran aktive bana kalırsa. İlk seksim içinde hepsini eksiksiz yapmak isterim. Oldu bitti şeyler hiç bir zaman ilgi çekici gelmedi bana.
Cevap
35Cevap
On sevismesiz seks olabilirmi ya en tatlı kısmı orası iki partnerinde kivranmasini lazım zevkten
Merhaba
Gerçekten ama gerçekten ön sevişme mutlaka olmalı direkt seks yapmak kısa süreli mastürbasyon yapmaya benzer ve özellikle kızlar ıslanmadan sekse geçilmemeli canları çok yanar
Maksat sadece seks değilki, oartnerinle birbirinin tadını almak olmalı, seks işin finalidir bence, direkt finale bağlayan bitiyle final yapar ayrılırım ben sanırım.
On sevişme olmadan sekse geçmem sayetki sevişmezse yinede seks yaparım ama bende tam onun zevk aldığı anda istekli anında ceker giderim en zor anında kalır ortada ön sevişme şart
her defasında aynıysa amacı sadece benbu kıza 2-3 posta atıyım geleyimdir. bu durumda bende onu es geçerim :D
çok klasik bir cevap vereceğim ama başka cevap bulamadım
ipliği iğneye geçirmek için defalarca yalarken!!!
Ön sevisme olmaması demek üstünde bal olmayan kuru bir ekmek parçası demek ön sevişmede insan bir nevi birbirinin tadına bakar 😋
Soylerim askim hemen ne bu sok cikar gel bi tadina bakiyim sen benim tadima bak olmadi mi gule gule
Ben yan sevişme yapıyorum, daha rahat oluyor 😄
Durum ve şartlara göre değişir ayak üstü olması gereken durumlar olur
Zevk için olan birseyi aceleye getiren kişi ile işim olmaz. Ben devam etmem.
olmaz önce kadına oral yapcakskın her yere sonra
Ön sevismesiz seks olmaz... penis ve vajina ıslanıp sekse hazır hale getirilmeli. Erkek sünnetsizse nazikçe sünnet derisi ileri geriye okşayıp pespembe nemli ucu çıkartılmali zevk suyu gelince vajinal sekse geçilmeli
Hayırdır güzelim , acelen ne? :D
ön sevişmesiz olur mu... çok saçma robot muyuz biz..
🙂 Bence de
Yemeği bile ısıtarak yiyoruz. Neden partnerimi ısıtarak daha tutkulu daha ateşli bir hale getirmeyeyim. Anlamıyorum bu insanlari
Bize kaç erkek değer veriyor ki 🙂 ilk günler yapsa bile zamanla o cicim haftalari geçince gene salıyor geneli
Ya olur mu layık tıp gibi o ateş sana geri döner döndükçe daha da ateşlerim.. kendini küçük görme içinde yaşattığın ateşi yaşatacak biri çıkar. Ayrıca profil foton harika
Lastik top
Ben küçük değilim zaten ama bu benim değerimle ilgili değil. Barbara palvin de olsam çoğu erkek benim kıymetimi bilmeyecek çünkü erkeklerde cepte görme olayı daha çok maalesef. Bu arada, lastik top derken?
Lastik topu firlatirsin geri gelir ya. Öyle bir örnek vermek istedim. Yok ya değer veren erkekte var inan ama onlara da yani bizlere
İstediğimi söylerim. Eskortla mi ilişkiye giriyorum
Gerektigini veririm fazlasini vermem
Bu ne demek?
Yani kisa sure cabuk haz
olmazsa olmazlardan
wc de mesela ne ön sevişmesi direkt içine
Ösevişme yoksa hiç başlamayalım
Ön sevişme istediğimi söylerim
Tek amacı iki bacak arası 🤷🏻♂️
ön sevişme yoksa sevişmenin ne anlamı var diyorum
Ön sevişme olmalı ya.
Hiç şansı olmaz
Çekil üstümden derim ne diyeceğim.
Ön sevişme yapmayan erkek ruhsuzdur net. Kadınlardan anlamıyordur kaçın.
Git yatağımla seviş filan hee😉
ön sevişme olmazsa ben yokum :)
ben de ana öğünü es geçerdim o zaman :D
Nereye yetiseceksin derim
Bunu istediğimi belirtirim.
Kizarim
Peki sen kizdiktan sonra sevismeyi kabul ederse sevisir misin yoksa kizip da yataktan cikar misin?
Yo devam edetim
Sevisirim tekrat da noldu senmi boyle yaptin
Merak edip sordum
Him aman ha boyle yapmada
Kalkipta inmemediyinde cok sinirlenirler
Asla olmam
Buz gibi soğurum
Soğurum
Olmazsa olmaz
Emrecim önce bana oral yapman gerek dersin :)
Hooop derim 😇😇
Sevişmeden olmaz
Geçemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?