Birine merak, ilgi duymanız için sadece fiziğinin dikkat çekmesi yeterli mi, haraketler etrafa verdiği enerji de dikkat çekici olmak için bir sebep midir?

Birine merak, ilgi duymanız için sadece fiziğinin dikkat çekmesi yeterli mi, haraketler etrafa verdiği enerji de dikkat çekici olmak için bir sebep midir?

Benim için karşı cinste en çekici olan, dengeli bir profil sunabilen insan oluyor. İyi bir fiziğe sahip olmak elbette dikkat çekici ama, yalnızca bunu sergilemek yeterli olmuyor. Asıl önemli olan, doğal ve samimi hareketlerle kendini ifade edebilmek. Dikkat çekici davranışlar, doğru ve ölçülü olduğunda, içtenlikle yansıyan bir güven ve pozitif enerji barındırıyor, her iki unsurun uyumu benim gözümde en etkileyici halini veriyor. Bence, asıl çekicilik, bu uyumun doğal yansımasıdır. Gerçekten, bu tam uyum demek.
Merhaba,
Fizik önemsiz, hal ve hareketleri, konuşma tarzı hemen hemen her şeyi etken olabilir! 😅
Sevilen güzel gelir sevene tepeden tırnağa her türlü! 😅
Sevdiğim için fiziği de güzel gelir, en güzelim olur! 😅🥰😅
Sadece güzelim değilsin 😅🥰en güzelimsinnn🥰😅❤️
Sadece güzel fizik beni tahrik etmiyor... Fiziğini beğenmek ayrı, cinsel arzu hissetmek ayrı... Cinsel arzuyu yaratan şey dişilik... Hal ve hareketler, feminen duruş ve konuşma, zeka gibi soyut şeyler...
Dişil enerjisi, aurası <3
Cevap
28Cevap
Fiziksel görünüş dikkat çekmekte her zaman önde gelir herkes önce gözüne hitap edilmesini ister bu bir gerçek
Tam tersine merak uyandırmasıdır duygusal olarak
Fizik harikaymış fizikte önemli işini iyi bilmesine önemli
Karşı cinsin beni cezbetmesi için davranışlar ve cilve yapışı %90 etki verirken fizik %10 olur.
Fiziği tabiki bir artı ama diğer özellikler de lazım tabiki 🤗.
Fizik tabiki aklım basimdan gider. Çoğu kızın fiziği kötü benim eismin fiziigj çok kötü boyu kısa kalça yok kalçası ile beli aynı dümdüz
Hepsi aynı anda olmadı büyük bir ahenk içinde Üzerindeki hal hareketlerin hareketlerindeki alev fiziğine yansımalı
işte elbise diye buna derim fizik fiziğe yakışacak elbise ve davranışlar elbette çok önemlidir
İyi bir fizik, kötü hareketleri bile süpürüp götürür, ama hem endam hem de cilve olursa...
Fizik herzaman dikkat çeker. Erkekler görüntüye baktıkları genelde fizik bir adım öndedir
Of elbise çok güzel
Dış görünüş, içsel güç..
Bu hatun kimse efsne bşley
Dişil enerji tamamen ya
hareketleri tavırları duruşu
Fizik gerçekten çok önemli bir detay
Kıyafet tercihi
İyi bir fizik kesinlikle
Nereden buldun bu fotoyu. Aklımı aldın
Önce dış görüntü... aksini söyleyen yalancıdır
Davranışlar daha cekicidir
Fiziksel görünüm ilk dikkat için önemli