Cinsel Yaşam Bugün biriyle cinsellik yaşamak istiyorum sizce eskilerimden biri mi yoksa spontane bir tanışıklıktan mı olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 çünkü çok dolmuş durumdayım beni doyuracak tatmin edecek olmalı Güncellemeler1 yıl mekanda gözüme hoş gelen biri olmadı boş döndüm eve ahahahah neler yapıyorum böyle. biraz da burada turlayalım bakalım belki kafa dengi buluruz Bugün biriyle cinsellik yaşamak istiyorum sizce eskilerimden biri mi yoksa spontane bir tanışıklıktan mı olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. kimle istersen onunla 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tamamen yeni biri olsun... Yeni beden, yeni heyecan... Denenmemiş olanı dene... 1 2 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Kafa dengi olanı arıyorsan biraz sohbet edip tanıman lazım... Demek sen de zihinsel uyum olmadan ileri seviyeye geçemiyorsun, benim gibi... Banker_Bilo 1 yıl Bu arada, "biriyle sevişmek istiyorum" diyebilen kadın da az bulunur...
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bence kullanmasınlar seni benim gibi ciddi evlilik düşünen geçmişe bakmayen birini bul evlen 0 0 Yorumla
_prıwmonss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Hangi şehirdesin bence spontane gelişen daha güzel olur 0 1 Yorumla _prıwmonss 1 yıl Hangi şehirdesin takılalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Guvenilir güçlü performansi yuksek işinin ehli birisiyle spontone daha iyi cok farkli bir haz yaşarsın 0 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buyuk bir şehirde misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bugun hala bitmedi :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tik yokmu bugünde Yorumla Soran 1 yıl buldum burdan birini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok sansli birisiymis yakınında birisidir umarım emin misin seni doyurabileceginden dolulugunu alabileceginden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak icinde birakiyorsun:) Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ben de çok istekliyim. Olgun ve güvenilir biriyim. 😊😔 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yenisini tanıyana kadar çok geçer. Eskilerden en iyisini çağır bence 0 1 Yorumla doganburak65 1 yıl Sen bulana kadar ateşin sönecek Yorumla
DepresyonAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Yeni biri lazım benim gibi cinsel gücü yüksek seni doyuracak ucuracak biri 1 1 Yorumla DepresyonAdam 1 yıl Buldun Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Şehir yazarsan eli yüzü düzgün birini bulursun 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgun tecrübeli biri olmasi lazim ki doyursun seni, mesela ben 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Spontane sıkıntı olabilir ama 0 1 Yorumla Cefternal 1 yıl İlla ki vardır çıkar karşına birileri Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. spontane olsun direkk 0 1 Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl bul bul😄😄 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni iyidir😀 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyururum illa 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Spontane daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
kimle istersen onunla
Tamamen yeni biri olsun... Yeni beden, yeni heyecan... Denenmemiş olanı dene...
Kafa dengi olanı arıyorsan biraz sohbet edip tanıman lazım... Demek sen de zihinsel uyum olmadan ileri seviyeye geçemiyorsun, benim gibi...
Bu arada, "biriyle sevişmek istiyorum" diyebilen kadın da az bulunur...
bence kullanmasınlar seni benim gibi ciddi evlilik düşünen geçmişe bakmayen birini bul evlen
Hangi şehirdesin bence spontane gelişen daha güzel olur
Hangi şehirdesin takılalım
Guvenilir güçlü performansi yuksek işinin ehli birisiyle spontone daha iyi cok farkli bir haz yaşarsın
Buyuk bir şehirde misin
Bugun hala bitmedi :)
Tik yokmu bugünde
buldum burdan birini
Cok sansli birisiymis yakınında birisidir umarım emin misin seni doyurabileceginden dolulugunu alabileceginden
Yaptin mi
Merak icinde birakiyorsun:)
Ben de çok istekliyim. Olgun ve güvenilir biriyim. 😊😔
Yenisini tanıyana kadar çok geçer. Eskilerden en iyisini çağır bence
Sen bulana kadar ateşin sönecek
Yeni biri lazım benim gibi cinsel gücü yüksek seni doyuracak ucuracak biri
Buldun
Şehir yazarsan eli yüzü düzgün birini bulursun
Olgun tecrübeli biri olmasi lazim ki doyursun seni, mesela ben
Yeni birini bul heyecan olsun
Adres ver uçalım 😂
Spontane sıkıntı olabilir ama