22 yaşındayım, görüştüğüm ve hoşlandiğim biri var. Beraberken duramıyoruz hep sevişiyoruz. Bana istersen birlikte olabiliriz ben seninle olmayı çok isterim diyor. Ama zorlamıyor düzgünce söylüyor. Ben bakireyim, o daha önce bakire bi kızın ilki olmamış, ben de onunla olmayı çok istiyorum ama pişman olmakta istemiyorum bilmiyorum sonra ne olur, bu konu hakkında ne düşünürdünüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, bunu onunla yapmayı gerçekten istiyorsan, gelecek kaygısı olmadan, ânı yaşayarak yapmalısın. Evlenme beklentin olmamalı, onu da bu yükün altına sokmamalısın. İstediğin için, özgür iradenle yapmış olacaksın. Bu isteğin de, isteğini gerçekleştirmen de ayıp, kötü bir şey olmayacak. Bunda pişman olunacak bir şey yok. Sana bir de tavsiye, ileride başkasıyla evlenmeye niyetlendiğinde bunu sorun edecek olursa, kapıyı göster ve hayatından çıkar. Bekaret nedeniyle, geçmişte seks yapmış olman nedeniyle seni değersiz görecek bir erkekle işin olmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeveyi Yar (uçurum) dan uçuran bir tutam ottur. kısa bir sürelik merak ve tutku ya da adı her ne ise yaşamak için bütün ömrünüzü heba etmeyiniz. seviştiğiniz kişinin eşiniz olacağına emin olsanız bile bunu yapmanız gayrimeşru istenmeyen gebelik gibi kötü sonuçlar doğurabilir. toplum baskısı ile çocuk konusunda ağır kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.
00 Yorumla
Öncelikle şunu düşünmelisin tamam ben bunu bu çocukla yaşayacağım ama ileride ayrıldığımız zaman kızlık zarimi kaybetmem sonucu üzülür muyum? ne halde olurum bunu düşünün sizin için bir sorun yoksa yapın eğer sorun olacağını düşünüyorsanız durmanizda fayda var
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok. Youtube 'Rayka Kumru' dan dinleyebilirsin. Benim çekindiğim toplum baskısı. Biri duyar öğrenirse ne yaparım. Ya olurda kendime engel olamaz bi yobaza aşık olurum ve o da ilerde bu konuyu dillendirirse. Benim tek korkum bu
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Artıları ve eksileri var. Çok zor bir soru. Cevabı sadece sende. Çok iyi düşün. Seni çok iyi anlıyorum. Sana hak versem de senin yerinde olmak istemezdim. 😎
02 Yorumla- +1 yıl
Yerinde değilsin zaten. Kızcağızın moralini bozmana gerek yok
- +1 yıl
@kelebektokalıkız Haklısın. Düşünemedim Özür dilerim.
Sevgili soru sahibi gizli üye, tekrar düşündüm hemen peşinen sevgilinle birlikte olursan ve onunla evlenmezsen kendini suçlarsın. Çünkü o daha önce pek çok kızla ilişkiye girmiş yazdıklarından bunu anlıyorum. Doğru olan senin de kendin gibi daha önce hiç cinsel ilişkiye girmemiş bir erkekle birlikte olman. Daha sonra sevgilinle eşit şartlarda birlikte olabilirsin. Neden sen onun hevesleri için kendini kullandıracaksın ki? Seninle evlenmeyecek de. Sana yazık olur. Benim görüşüm bu. Haksız mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şöyle bi yorumda geleceginizin olmadığını söylemişsin. Türkiyede yaşıyoruz üzgünüm ama erkeklerin %80 i bakire istiyor. Ben herşeyi yapayım o masum gelsin tarzı. Öyle %80 lik kısımdan biriyle evlenirsen çok sıkıntı olabilir. Onun dışında hamilelik riski var. Partnerinin ilişki sonrası seni terk etme riski var. Hadi diyelim mükemmel devam etti geleceğiniz yoksa illaki bitecek o zamanda psikolojik olarak hassaslaşırsın. Bence hiç bulaşma gerisini dene gerisi zamanla geri hallolur belli olmaz. Ama bakirelik zamanla düzelmez. Bence yapma. Gel beni dinle o riske girme. Bende birlikte olmak istiyordum sevgilimle. İlk kavgamızda ya olsaydım nası ayrılacaktım ne hale gelecektim. Kullandı işi bitti diye düşünecektim.
22 Yorumla- +1 yıl
şu an genç kızların çoğu birlikte olup , başka biriyle evlenmelerine 1 ay ya da 1 hafta kalıp bakire olduğunu kanıtlamak için kizlik zari dikimi yapıyorlar. Yani böyle zihniyettekiler için çaresi var sanırım bu durumun
- +1 yıl
Bence kalan %20si de bakire istiyo ama dile getirmeyip yalan atiyo cinsellik yasamak icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılzinanın vakti kısa elemi uzundur icinde korku pişmanlık hastalık ve ateşi taşır dünyada ve ahirette yüzleri kara eder darlığa düşürür bir üzüm tanesi yedirir binlerce tokadı yapıştırır
karar senin kardeşim yüzde yüz pişman olursun, ne olursa olsun en fazla zararı da Türk toplumunda her zaman ve her yönden kadın görür56 Yorumla
Soran+1 yılDinen günah ve yasak edilen şeyler bilimsel bakıldığında da mantıklı oluyor aslında. Ama ben hep şunu düşünüyorum. Evlenmeden cinsel ilişki sonucu kadın hamile kalırsa adam istemeyebilir, kadını yüz üstü bırakabilir, aile düzeni bozulur vs. Ya da cinsel hastalıklar yaygınlaşır. Bu durum günümüzden yılllar önce yasak edilmiş. O zamanlar ne prezervatif ne doğum kontrol ne de bu kadar bilinçli olma durumu yokmuş zaten yani şu an bunun olmasi çok normal değil mi
Cevap sahibi+1 yılçok olması zinanın suç olma yasasının kaldırılması ve yeni neslin fütursuzsa dinden uzak yaşamasj anlık olarak evet yaşaması hoş ama sonradan verdiği pişmanlığı hicbisey geçiremez ve dediğin gibi sen zevk alsanda oğlana bisey olmaz olan sana olur. verdi, yollu ors, kaşa vb laflara sözlere maruz kalırsın arkandan ben onunla oldum der laf yayılır ve günümüzde Türk erkekleri her haltı yerr ama el değmemiş kız ister bunu da göz önünde bulundur ortaya çıkarsa ailene ve çevrene rezil olma durumu da var yani senin canın çekse de erkeklere prim verme
- +1 yıl
Ne güzel anlatmış zinayı bak ben erkek olduğum halde hala bakirim bu yaşta sabret Allahin hazinesi yakışıklı erkek dolu seni imtihan ediyor
Soran+1 yıl@asiprens2905 beni fena gaza getirdin😂
- +1 yıl
Gel gaza güzel konuşuyorsun:)
- +1 yıl
Erkekler baştan kızlara bir şey olmaz felan der, alacağını aldıktan sonra 180 derece değişir. Sonra bir daha ki sefere böyle bir halt yedim ne yapmalıyım diye sorarsanız.
Çok istiyorsanız yaşınız yasal evlenme yaşı için uygun. Bizim anamız babamız bir tabak bir yatakla evlenmişler. Sonra ev sahibi çocuk sahibi olmuşlar.
Her şey evlendikten sonra ortaya çıkar. Bakalım seni o eskisi gibi arzuluyor mu?
Eskisi kadar sana bağlı mı?
O zaman ortaya çıkar...10 Yorumla
+1 yılZor karar.
Şimdi erkek olsan ve bir kızla beraber olsan erkek ilişki yaşamadım dese ispat edemezsin ilişki yaşadığını.
Ama sizde zar var.
Kimi kizde zar bozulunca kanamazmış, bu yalan söylenebilir gerdek gecesi fakat herkes aynı yalanı söylüyor.
Senin evlenecek kişinin bakireliği umursamaması lazım.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Iste her kizda ilkini yasio
Birinde oral oldu baska birinde surtunme baska birinde surtunme
Sende kizlik almayi senden snra baska birinde de anali tadar
Onu da birakir grup falan
Her kizla yeni seyler denemeyi seven bir arkadasimiza benziyor seni de o sanli listeye ekliceni soylemis dolayli yoldan hani bi tek gurur duymalisin dememis00 Yorumla
+1 yılYa zaten sevişiyorsun her şeyi yapıyorsun.. bekarete gelince mi pişmanlık duyorsun ki? Ne yani bekâretini alan yani Koca seni benden başka kimseyi görmemiş diye düşünmesi seni rahatlatcak mi ki?
Yapacaksan tam anlamı ile yap. Yapmiycaksan Öyle oranı burani okşatarak bekâretini koruma... Böyle yaparsa en azından azıcık karakter sahibi olursun!42 Yorumla- +1 yıl
Off dogru soyledin kral bunlar davul saglam tokmagin degmedigi yer kalmamis turunden iste bide bakireyim diyo pwwp
- +1 yıl
Zaten her şeyi yaşayıp bakireyim demesi yok mu
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde en ufak acaba pişman olur muyum düşüncesi varsa emin ol pişman olursun :]
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılYapsan bile onceligin pisman etmiyecek ve gizlilige ciddi anlamda onm veren seni ifsa edip yaymayack kisiyle birlikte ol yoksa pisman olursun gizlilık her daim onmlidir⚘
00 Yorumla
+1 yılHayat senin ve gerçekten duygusal bir bağın ve görebildiğin bir gelecek yoksa yapmasan iyi olur. Burada o pişmanlıklarla dolu bir sürü mesaj var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşa derim yorumlara aldırma fazla. Herşeyi düşünürsen kafayı yersin. Hamile kalmamak için korunman yeterli.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için önemli değilse, birlikte ol. Pişman olmazsın. Kaldı ki o kadar sevişmişsin sadece bakireliğini vermeyi mi dert ediyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Tavsiyem evlenmeden asla olma psikolojikman düşünceli duruma düşebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte toplum baskısı ve umarım ne olursa olsun anlayışlı harika biriyle evlenirim
Bende hiç bakire kızla olmadım ben de bekaret almayı isterim aynı şekilde ben de kimseye şerefsizlik yapmıyorum
00 YorumlaBakireligini kaybettikten sonra ayrılirsa bu duruma hazır mısın peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Zaten ben başka şehire gidicem.
+1 yılPişman olabilirsin sonra ayrılırsınız bence hiç yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOtur iyice düşün kararını ver fazla düşünürsen karar veremiyorsun
10 Yorumla
+1 yılerkekler icin degil günah oldugu icin yapma erkekler icin bakire kalmiyoruz günah oldugu icin erkekler bakire degil bakire istiyemezler haklafk yok
25 Yorumla- +1 yıl
Her ikicinstende bakir bakire olan var canim
- +1 yıl
kizlar neden safsiniz bukadae bakir erkek yok klm kandiriyor sizi ben yurtdisinda yasiyorum neler duydim kendize gelin
- +1 yıl
Saflik nerde canim benim
- +1 yıl
yurtdisinda yasiom cigu erkek bakiredim diye onca kizi kandiriyor siz kizlar babaniz yasinda erkekelri seviyorsunuz bana deger verir paarasi var saflik bu
- +1 yıl
Ben uzerime alinmadim kendi evliligimden bahsettim canim digerlerini bilemem ama varlar hepsi oyle degil kiz erkek bunu bil yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri dönüşü olmayan birsey üzülürsün. Erkekler eblilik dışı ilişki sonrası soğuyor kadindan
23 Yorumla
Soran+1 yılZaten benim ondan beklentim yok ama onunla bi seyler yaşamak hoşuma gidiyor. Tek düşündüğüm nokta toplum baskısı, olurda ilerde bi anlaşıysız birine aşık olursam bana bu konuyu dillendirirse çok çok üzülürüm
- +1 yıl
Anlayissiz wppwpw kendin gibi biriyle evlenirsen senin tabirinle anlayissiz olma luksu yok zaten kendisi oyle oldugu icin ayrica bunun anlayisla alakasi yokki ben bi bayan olarak bi erkegin oyle olmasini anlayisla karsilamazdim mesela biz esek basimiyiz aw cocugumun babasi elalemle neler yapmis etmis igrenc
Soran+1 yıl@yhadhemeseneolee puahahahahah o kadar haklısınkiii
Kendini saklamaya değmiyor içinden yaşamak geçiyorsa yap pişmanlık ta duyma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum. Erkeği iyi tanıyıp kendi kararını ver.
00 Yorumla
+1 yılBence sevişin rahatlayın ama içine alma.
Sonra pişman olursun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun çogu kız pişman oluyor. Olmuyor diyenlere inanma evlenince yap
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah yükselmiş kadınlar nerede olgun erkek sevenler 🔥🔥
00 YorumlaYapma... Pişman olursun.. 5 dk lik bir zevk için geleceğini çöpe atma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Birlikte olduktan donra endişelerin hepsi geçiyo genelde
00 YorumlaAyni gizli profilden aglamaya gelirsin buraya sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşünme ya kaç yaşında insansın bir zaman olacak bu sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire liginden olmadanda cogu hazzı yaşayabilirsin erkegin bilgisi kabiliyeti tecrubeleri önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrası sende hiç yasamamissan gerek duyma derim sonu pişmanlık olabiliyor qma sevgi varsa sende biten birsey susuyorum
00 YorumlaOrtada kalınca vay ben ne ettim ne yaptım diye ağlayınca kafanı duvara vurunca anlarsın pişman olur musun olmaz misin.
01 Yorumla- +1 yıl
orta kalirken derlen bakire olmayan erkke neden orta kalmiyor önune gelenle yatirosunuz sonra bakiremi ariyorusnuz zar icin mi evlencek kizla ozmm serefisz
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapıp da pisman olmayan gormedim 5 dakkalik bisey icin yapma bence
112 Yorumla- +1 yıl
Gercekten pisman olmayan yok mu hadi ben kocamla yasadim pisman degilim de bunu ilk defa duyuyom
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee haklı birde bir şeyler yaşayıp bakireyim demeleri yok mu
- +1 yıl
Ya zaten burada soz konusu bekaret kavrami zina yapmama olayi durumu bekaret kelimesinin zaten kelime kokeni bekar yani hic evlenmemis olma durumu bununda erkegine bakir kizina bakire deniyo mantigida onceden evlenmeden insanlar elele bile tutusmuyodu yani birak ilerisini yani bekar olan otomatik olarak bakir bakire oluyodu zina yapmamis oluyodu olay sadece zar degil yani senin dedigine geliyom namus olayi tamamen bakire olma olayi iste bazi zihniyetlerde ahlak namus diyince geri kafali falan diyolar onemli olan ruhun fhise olmamasi filan diyolar zaten bunun manevi baglamda aciklamasi bu yaziklarim hic bisey yasamama anlamina gelen yani kisaca ahlak yerine etik kavramini kullanmak lazim bu aptallara anlatmak icin tabi gunumuzde soz konusu insan olunca sanki sistemin acigini arar gibi herseyi yasayip bi onu yapmayan kendine bakir bakire diyo bu kendink kandirma sadece wpwppw sacmalik tamamen bu konuda kirmizi cizgimdir alayi gelse affetmem sonuna kadarda tartisirim yani
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee bakir/bakirelik demek kelime anlamı tam olarak şudur cinsel temas yapmamış saf temiz kişi
- +1 yıl
Ben ne diyom sen nediyon ablacim ya yazdiklarimin tek cumleyle ozetini yazmissin wppwpw
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee tamam işte demek ki aynı düşüncedeyiz
- +1 yıl
He sunu bileydin
- +1 yıl
Bu arada abla deme be nerdeyse aynı yaştayız hatta resme şöyle bakıyorum da hiç 27 değilsin valla
- +1 yıl
O resim 7 yillik farketmez yasitina abla diyen erkekler var bi nevi saygi olarak kullaniliyo bence kavramlara cok takilmamak lazim
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee şu an ki halini çok merak ettim o zaman
- +1 yıl
Tamam abartma lutfen
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee peki 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. pişman olcaksan yapma bu işin geri dönüşü yok çünki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılırsan sonrası ne olucak takıntın var mı bakirelik için
00 Yorumla
+1 yılKendi kararın ben 20 yaşında yaptım ilk ve hiç pişman değilim
00 Yorumla
+1 yılPisman olursun kopek gibi benden demesi
20 YorumlaKesinlikle olur sun acele etme derim
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklisin tolga
Ver gitsin 😁 yansın geceler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBeklet onu, en son gerçek yüzü görürsün
00 Yorumla
+1 yılBekaretini kocana ver. Gerisi pişmanlıktır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Duygusuzca yaşarken evet
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın bence içinden geldiği gibi davran
00 Yorumla
+1 yılhayatının pişmanlığını yapmak istiyorsan yap
00 YorumlaAyrılınca pişman olacaksan iyi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatının yanlışını yapmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olmayan cok az gördüm
oral seksten devam08 Yorumla- +1 yıl
senin gibilerde her alti yer bakire alir güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk ne alaka? Pişman olur yazmışım kör müsün
- +1 yıl
sensin kör dingit
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk kabullensene
- +1 yıl
@tatlibelancxk adam düzgün bir şey yazmış, ne saldırıyon :D
- +1 yıl
erkekler okca kadinla yatior kadina gelince sen yatma kimse almaz demek istemis erkek nedne yatio bakire aramay ahakki oluyor iki cinsiyete günah nedne ayrimcilik bu
- +1 yıl
@tatlibelancxk ne diyon reis ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk bekaretini verip pişman olmayan az gördüm dedim senin nası bir algın var?
Gizli Üye(25-29)+1 yılyataktan çıkınca pişman olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen emin değilsen yapma
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bakire değilsin
00 Yorumla
+1 yılUzak dur
10 Yorumla
+1 yılOlursun
10 YorumlaPişman olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyasa kurtul
00 Yorumla Olursun ciddi evlilik dusunmessen
00 Yorumla
+1 yılSiz zaten çoktan o işi yapmışsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılYorum yok
00 Yorumla
+1 yılGeleceğiniz var mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bayağı bayağı yükseldin yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen bilirsin dene bakalım
- +1 yıl
Pişman olma da