Arkadaşlar ben sevince çok değer veren, romantik ve sadakatli bir kadınım. Evlilik dışı seks e de karşıyım hatta. Ama aynı zamanda aşırı istekli azg. ın bi sarışınım. Sevgilililerim hep çok cilveli olduğumu sexting de bile cildirttigimi söylüyordu. Bunun sogutmasindan korkuyorum bir yandan? Kötü düşünür müsünüz bu konularda çok fena olan kadın hakkında, çok seviyorsanız sogur musunuz? Açmakla hata mı ediyorum bu yönümü sevdigim adama?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılİstekli kadını herkes sever ama evlilik dışı sekse karşıyım deme. O kadar cinsellik konuştuktan sonra her erkek bunun gerçeğini de ister. Eğer gerçeğini yaşatmazsan o zaman soğurlar işte
16 Yorumla
Soran1 yılNeden ki? Bence cinsellik olmalı ilişkide konusulmali hem tanima açısından da önemli. Ama ileri gitmek istemem yani.
Cevap sahibi1 yılKadınlar daha duygusaldır ama erkekler cinsellikle hareket ederler en çok. Kaba bir tabir olacak ama gösterip elletmemek diye bir tabir var ya durum tam olarak bu. Sen onu sanaldan âzdırırsın bu ilk başta hoşuna gider ama sonra sanalla yetinmemeye başlar. Yanlış söylediğimi düşünen varsa yazsın ben de okumak isterim yorumunu
Soran1 yılYani tamam da cidden beni seven ve gelecek gören biri yetinmesini bilir ve bekler zaten kararıma saygı duyar bence
Cevap sahibi1 yılEvet öyle olması gerekiyor ama ben bu durumu birkaç defa yaşadım. Bu muhabbete girdiğimde illa devamı da gelsin istedi ikisi de. İlişkide cinsellik de olurmuş, cinsellik ve sevgi birbirini tamamlarmış falan. Aynen böyle söylediler ben de artık kimseye güvenmiyorum bu konuda
Soran1 yılYaa hakli olabilirsin canım. Umarım benzer bir durum yaşamazsın tekrar veya yaşamam.
Cevap sahibi1 yılUmarım güzelim
Gizli Üye(36-45)1 yılValla ben fanteziye acık harbi kız severim ama dümdüz ufku dar erkekler güvensiz olır sana karsı yani dikkatli ol anladım seni
08 Yorumla
Soran1 yılEvet evet ondan bahsediyorum. Karıma yapmam esc giderim kafasında iğrenç zihniyetler var
Cevap sahibi1 yılAynen ya aunı şey gibi yatakta o. Olmayı bilmeyen kadınla aynı seviye. Kocana olacaksın oda sana sen ne ıstıyosan o olur. Ama yok işte. Seksi gecelik giydi diye karısını döven adam var ya neler neler.
Soran1 yılAyy inanamıyorum dedigine..
Bu ülkenin cinsel tabuları beni sok etmeyi kesemiyor
Cevap sahibi1 yılEvet neler neler bizzat bu dayagı yiyen kadından dinlemiştim kadın kocasına sürpriz yapıyo yatağa bu şekilde gırıyo ama adam farkedince dövüyo.
Aynı şekilde sevgiliyken her kızı yatağa atmak isterler evlendiği bakire olsun derler. Bi kız bakire değildir ama düzgündür, el değmem il tır ama adamın hayatını ziker atar vs...
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum size
Cevap sahibi1 yılSana tavsiyem bu konularda erkeklere asla güvenme. Dürüst olmak, acık olmak adına pişman olırsun. İstisna erkekler vardır ki sabit fikirli, ön yargılı değildir. Senin gibi bi hatunla herşeyi dolu dolu yaşar öyle bi erkek zaten
Soran1 yılBende öyle istiyorum zateb evet..
Cevap sahibi1 yılAa sen 😃
Başta ne bu dedim okuyunca hatırladım. Evet dediğim gibi sen harika ideal bi kızsın bu anlamda tabi karakterini huyunu suyunu bilemem. Ama erkeklere güvenme iyice emin olmadan içimi açma fantezi demek kuzum. puluk anlamına geliyor çoğu için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
1 yılBu konuyu açmak ilişkide bir ödül vermek olur. Ödülü erken verirsen ilişki evliliğe gitmeden biter.
19 Yorumla
Soran1 yılErkenden kasıt nedir mesela
- 1 yıl
Mesela bir ilişki içindesin ve sexting yapıyorsun tüm vucdunu sergiliyorsun bu sana olan ilişkiyi zedeler. Normal konular bile artık bel altı konulara dönüşür
Soran1 yılAma cinsellik olmadan iliski de olmaz ki
- 1 yıl
Cinsellik olmadan elbette ilişki olmaz. Ama bunu foto video ile yapmak yerine sadece yazışarak ya da sesli yapmak daha mantıklı. Ödül sadece teal de verilmeli nude sextingi bozan ve ilişkiye zarar veren tek şey bana göre
Soran1 yılHmmm farklı bi bakış açısı. Hakli olabilirsin evet
- 1 yıl
Mesela senin açından bakalım bu tarz ilişkilerin en fazla kaç ay ya da kaç yıl sürdÜ_ ?
Soran1 yıl1,5 yıl sürdü. Sonra 2 yıl boyunca yalnızdım. Şimdi de çok sevdigim biri var hayatımda. 2. Ayımızdayız daha. İkimiz de çok yüksek olduğumuz için giriyoruz bu muhabbetlere. Umarım çok zamanımız olur birlikte
- 1 yıl
Umarım. Ama bu tür muhabbetleri sesli yapsaydın veya sadece yazışarak ödülü ise ilk gece de verseydin belki evlilik bile olacaktı. Kim bilir
Soran1 yılHaklısınız.
Reel s*kse karşısın ama s*xstınge değıl mı çok saçma bence
23 Yorumla
Soran1 yılKonuşmadan da olmaz ki. Birbirini tanımak için önemli ilişki dinamikleri icin.
Soran1 yılHaklısın, dediğin seyler mide bulandirici gercenten. Güven en temel seyi zaten bunun. Çok dikkat etmek gerek.
1 yılYoo ilişkin olan erkeğe değil de kime açıcaksın kendini
11 Yorumla
Soran1 yılDegil mi bencede öyle
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öylesi tam aradığım tipteki kadın oylesini hep takdir ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAsla kötü düşünmem, ama bakireyse ilişkimi ilerletmem.
016 Yorumla
Soran1 yılO niye
- 1 yıl
Ben sevgiliyken de cinsel ilişkinin yaşanmasından yanayım, evlenme niyeti olsun veya olmasın. Ancak bakireyse sevgiliyken ilk erkeği olma sorumluluğunu almak istemem, yarın öbür gün ayrılırsak pişmanlık duyabilir, sonrasında evlenemem kaygısı yaşayabilir, vs. Sevgiliyken seks yapamayacağım kadınla da ilişkimi ilerletmek istemem.
- 1 yıl
"Beni bozdu, sonra ayrıldık" diye arkamdan konuşmasını da istemem.
Soran1 yılYani garip bir bakış açısı. Ama seviyorsanız ve iliski evliliğe gider gibi gozukuyorsa ne gibi bi sorun var ki bunda hâla anlam veremedim.
- 1 yıl
Evlenme niyeti, isteği olsa bile ilişkinin evliliğe gideceğinin garantisi yok ki. Nişanlıyken aileleri yüzünden ayrılanlar bile var.
Soran1 yılTabii ki yok. Ama ben şahsen eşimin bakir olmasını isterdim
- 1 yıl
Bir erkeğin evlenme sözüne veya niyetine güvenerek seks yapmayın. Nikahsız cinsel ilişki, ilk seks yaptığı erkekle evlenmesi gerektiğini, onunla evlenemezse başka bir erkeğin kendisini eş olarak istemeyebileceğini düşünen, bekaret kavramına önem veren kadınlara göre bir şey değil. Nikahsız seks, sevgiliyken seks, evlenirken erkeğin kadından bekaret beklentisinin olmasını kabul etmeyen, müstakbel kocasına karşı bakire olmak yükümlülüğünü kabul etmeyen, özgür zihinli, açık fikirli kadınların yapabileceği bir şey.
Soran1 yılHaklısınız ben öyle değilim
- 1 yıl
"Öyle değilim" derken? Hangisi değilsin?
Soran1 yılÖzgür zihinli açık fikirli kadin
- 1 yıl
Neden peki?
- 1 yıl
Engelin ne? Ailen mi? Çevren mi? Elalem mi? Dini değerlerin mi?
Soran1 yılDinim yok öncelikle. İsteyen her türlü yapar ailenin ruhu bile duymaz. Ama bilmiyorum bana bu daha doğru geliyor. Fazlasıyla duygusal derinliği olan biriyim ve gerçek bi şeyler yaşamak istiyorum. İlerideki eşime de çok değer vereceğimden eminim. İlklerimi onunla yaşamak ona özel kılmak istiyorum. Onun da benim için böyle olmasını tabii ki.
- 1 yıl
Evlenmeden olmasın düşüncene de, müstakbel kocam da bakir olsun düşüncene de saygı duyarım. Senden ricam, bunu evlenmeden yaşayan hemcinslerini yargılama, eleştirme, kötüleme...
Soran1 yılTabii ki zaten. Herkes kendi doğrusunu yaşar bu hayatta. Kimseyi o şekilde yargılanmam ki zaten bir çok arkadaşım var öyle olan. Kötü bakmadım hiçbir zaman. Ha benim gibi düşünenlere "modernizm" yaftalaması yaparak kötüleyenler var onlara laf ederim sonuna kadar. Onun dışında herkesin kendi tercihi.
Soran1 yılHa şunu da ekleyeyim, bakirelige takıntılı, bunu namus ya da ahlak yükümlülük olarak görmüyorum ayrıca. Böyle gören erkeklerden de tiksiniyorum. Ben sadece böylesini yaşamak istiyorum. Bu da beni özgür zihinli olmayan kadın yapmaz bence. Her neyse o da sizin düşünceniz sonucta.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır soğumam tüm özellikler güzel bence
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum
Soran1 yılÖyleyim sonuna kadar
1 yılAaaaaaa benim kadın versiyonum 😅
12 Yorumla
Soran1 yılEvlilik öncesi ilişkiye karşı misiniz
- 1 yıl
Evet karşıyım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin gibisini her erkek sever.
12 Yorumla
Soran1 yılCenneti yaşatırım sevdigim adama
1 yılAkrep sorunsal
11 Yorumla
Soran1 yılBurç ne alaka Allah için inaniyonuzmu burclaea
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kendini ovmussun sarrisinim dedin ya ov dahada ov kendini 😂
06 Yorumla
Soran1 yılHahaahagshags. Hoşuma gidiyor böyle demek.
Cevap sahibi1 yılAma hakediyorsun
Cevap sahibi1 yılistekli sarisinsiin
Cevap sahibi1 yılSarışın istek yüz üzerinden kaç Şu an
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılSarışın kız bir cevap versen artik
bulunmaz birisin bence
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılburcun ne merak ettim boğa mı
04 Yorumla
Soran1 yılBurç ne alaka Allah için inaniyonuzmu burclaea
- 1 yıl
inanıyom söylicek misin
Soran1 yılKova.
- 1 yıl
kovalardan pek sadık ve romantik kadın pek çıkmazdı ama bilemedim. venüs balıkta falandır senin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılçok iyi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHelal
10 Yorumla
1 yılAteşli kadınlar sevilir
10 YorumlaFena mısın
02 Yorumla
Soran1 yılBayaa
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni tanımak isterdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi