Cinsel Yaşam Cinsellikte uzmanlaştım dediğiniz bir şey var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Me: oral seks Cinsellikte uzmanlaştım dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır yoktur 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Oralda uzmanıyım diyen nice kadınlar bosaltamadi beni, 3 saat bile yapan oldu yine yok yine yok , o duyguyu yaşamadan ölüp gidicem 1 0 Yorumla
Masculine_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Ön sevişme pozisyonlar özellikle dogy hepsinde tecrübeliyiz uzmanız hakkını veriyoruz coşturuyoruz hoplatıyoruz 20 yıllık tecrübe 1 0 Yorumla
Prensesimi-Arıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Oral seks prof. seviyesindeyim çünkü ilk iki postayı erken geliyorum bu yüzden oralda arşa çıktım asjajdg 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genel olarak cinsellikte uzman olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet oralida iyi yaparım her pozda ilişkide de iyiyimdir 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kadına nasıl zevk aldırılır ve en ince detaylarına kadar uzmanlaştım 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Kadını tatmine ulaştırma yeteneğim var oralda olsun ilişki olarak olsun elle olsun 0 0 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Oralda efsaneyim denemek istediğim bi kaç şey kaldı sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Jinekolog olduğum için anatomi biliyorum, kendimi övmek için anlatmadım ama evet iyi olduğumu söylerler 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynen eğer boy kilo uygun ise ayakta kucakta 😉👍🏼🤗 0 0 Yorumla
modernite2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl İyi oral yapan kadınlara aşığım, uzmanlaşma günlerini merak ediyorum ama 0 0 Yorumla
Tunya Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Abla ben m. me y@lama ondan sonracıma öpüşme falan kızı otele attık deliği bulamadık jsksksk 0 0 Yorumla
ksdeliisioglan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Me too oral seks, ayrıca French Kiss 😘 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Varda neyse şimdi 😃😃😃 0 0 Yorumla
engelsizbireyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yaşayamıcağım için hiç yok diyebilirim 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. karşı tarafı orgazma ulaştırmak 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Partneri mutlu etmek. 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzmanlığınızdan faydalanmak isterim 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. oral seks uzmanlık alanım :D 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Memnuniyet noktasında uzmanım 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Aklıma hiçbir şey gelmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kaç kişiye yaptin oral 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok kişiye Cevap sahibi 1 yıl Hepsinin tadı farklı mıydı Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Hoşuna gitmeyen oldu mu
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Önsevişme ve oral. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oral seks (kadina fena yaparimm) 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Face * yapmayi severmisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Facesttng Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Yokk 3 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çiftle 2 0 Yorumla
DieSchöneDerya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Oral ve anal 1 1 Yorumla barut777 1 yıl Hangisini daha çok seviyorsun Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınları orgazm yapma olayında ustayim 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Önsevişme olabilir 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Çok iyi yalarım 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Kac kişiyle yaptin ki 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. önsevişme 0 0 Yorumla
ffdarkside22 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Kaç yaşındasın ve 20 den fazla kişiye yaptın mı 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kralice 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oralda number one 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
hayır yoktur
Oralda uzmanıyım diyen nice kadınlar bosaltamadi beni, 3 saat bile yapan oldu yine yok yine yok , o duyguyu yaşamadan ölüp gidicem
Ön sevişme pozisyonlar özellikle dogy hepsinde tecrübeliyiz uzmanız hakkını veriyoruz coşturuyoruz hoplatıyoruz 20 yıllık tecrübe
Oral seks prof. seviyesindeyim çünkü ilk iki postayı erken geliyorum bu yüzden oralda arşa çıktım asjajdg
Genel olarak cinsellikte uzman olduğumu düşünüyorum
Evet oralida iyi yaparım her pozda ilişkide de iyiyimdir
Hiçbir şey yok uzmanlaşma gibi bir derdim de yok
Kadına nasıl zevk aldırılır ve en ince detaylarına kadar uzmanlaştım
Kadını tatmine ulaştırma yeteneğim var oralda olsun ilişki olarak olsun elle olsun
Oralda efsaneyim denemek istediğim bi kaç şey kaldı sadece
Jinekolog olduğum için anatomi biliyorum, kendimi övmek için anlatmadım ama evet iyi olduğumu söylerler
Aynen eğer boy kilo uygun ise ayakta kucakta 😉👍🏼🤗
Boşalma süremi ayarlama ve kadınları orgazma ulaştırma
Hanfendi sekste süreyi 1.5 saate çıkarabiliyorum
İyi oral yapan kadınlara aşığım, uzmanlaşma günlerini merak ediyorum ama
Abla ben m. me y@lama ondan sonracıma öpüşme falan kızı otele attık deliği bulamadık jsksksk
Me too oral seks, ayrıca French Kiss 😘
Varda neyse şimdi 😃😃😃
Yaşayamıcağım için hiç yok diyebilirim
Sert seks ve kadını orgazm etme
karşı tarafı orgazma ulaştırmak
Ben o kadar iddialı değilim senin var mı böyle bir iddaan
Partneri mutlu etmek.
Uzmanlığınızdan faydalanmak isterim
oral seks uzmanlık alanım :D
Memnuniyet noktasında uzmanım
Sana madalya takılması lazım
Aklıma hiçbir şey gelmedi