Kadınlar için sadece sevişmek ile erkeklerin için sadece sevişmek aynı şey değil. Kadın sadece sevişse bile duygu arar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece seks yapmak için biriyle görüşen bir kadının duygusuz seks yaptığını zannediyorsan yanılıyorsun çünkü duygular sadece romantik duygulardan ibaret değil. Şehvet, cinsel arzu da birer duygudur, oldukça da güçlü duygulardır. Bu kadın sadece mastürbasyon yapmakla yetinmek istemiyordur ve doğru olanı yapıp gerçek bir sevişme yaşıyordur. Bu sitedeki "evlenmeden olmaz" kadınları gibi sadece mastürbasyon yaparak orgazm olup sırf sevişebilmek için evlenmek hatasına düşmüyordur. Duygusuz seks sadece bir seks işçisiyle yaşanan cinsel ilişkidir, çünkü arada para vardır, yapılan şey de bir alışveriştir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 33 yaşında bakir bir erkeğim. Bunca zaman yapmamamın sebebi severek isteyerek hissederek yapmak istemem. Bu olana kadar böyle devam edeceğim. Mastürbasyon ile idare ediyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılİnanayım mı ciddi misin
Cevap sahibi1 yılEvet gerçekten ama biraz da çekingen olduğum için olmadı. Bir süre sonra alıştım gibi mastürbasyon ile yetiniyorum.
Soran1 yılHelal olsun ben de öyle yapıyorum amaç sadece zevkse mastürbasyon yapıyorum tatmin de ediyorum kendimi zaten
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın? Yani ben biraz duygusal bakıyorum evlenince yaparım değil de böyle tadını çıkararak hissederek içten bir sevişme yaşamak istiyorum ama olursa olur olmazsa dayanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
1 dakikada boşalan beş on gereksiz ile takılsan sen de sokarım duyguya der öyle yaparsın. Sevisemeyen erkeği kadın napsin. Ne diyor atleti titsnniptir kadını evde tutan skiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılİşte o yüzden zaten Düzenli bir ilişki arıyor oradaki Duygu güven duygusu beğenme duygusu zevk alma duygusu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadınlar boşalmak için duyguya gerek yok. Erkeklerdede öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. ya başkası ile uğraşmak istemiyordur ya da aşktan umudunu kesmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılKafa rahat ask acisi derdi yok kafasina gore takiliyo ondandir
00 Yorumla Cidden duygu olduğunda ama aldığın zevk çok ayrı güzel geliyor
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum bacım p*rno yıldızı olamk gibi bişey herald ebu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılhayır kişiden kişiye göre değişir genelleme yapılacak bi durum değil
00 Yorumla
1 yılKadınlarda bu konuda hiç akıl yok, o kadar kıymetli olduari halde çöp poşeti yerine koyuyorlar kendilerini
02 Yorumla
Soran1 yılKıymetini geçtim ben kendi adıma imkanı yok yapamam. Kadının sadece se*s yapmasında bile şefkat, duygu arayışı var
- 1 yıl
Bunlar kendilerini acıtacak bir şey buluyor kendince, hiç bir şey bulamayan, bende onu zevkime kullandım diyor,
Yabancılarda öyle değil ya. Bizde öyle
01 Yorumla
Soran1 yılNeden biz böyleyiz acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılbende şaşırdım ciddi düşünmediğimle yapmam
00 Yorumla Duygusal boşluk tramvalar geçmiş
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen ama düşünce öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılErke çiftleşir , kadın sevişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBende duygu ararım tutku ve arzu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğamız gereği istiyoruz
32 Yorumla- 1 yıl
Hmmmm
Cevap sahibi1 yıl@Dogan_1905 ımmm
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin beynine oksijen gitmiyor
00 Yorumla
1 yılyoo duygu aramıyoruz
22 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya ciddi misin biraz anlatır mısın merak ediyorum kadınların bu konuda ne düşündüğünü
- 1 yıl
Nasıl ya ciddi misin biraz anlatır mısın merak ediyorum kadınların bu konuda ne düşündüğünü
Bu soru cümlesiyle erkek olduğunu çok belli etmişsin.
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim 3 tane evli fb vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDogru ama iste birde kendini kullandirmak
00 Yorumla
1 yılHer kadın bir değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka ya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer kadın senin gibi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuygu var ztn ask yok sadece
00 Yorumla