Cinsel Yaşam Cinsel organını güzelliği önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Cinsel organın şekli ne kadar önemli? Cinsel organını güzelliği önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yani ben farklı kişilerle ilişki yaşadım vs, önemli olan temizligi 8 1 Yorumla ffdarkside22 1 yıl Boyut ve kalınlık peki önemli mi Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani tabi güzellik ve temizlik bakımlı olması hepsi etken. Göze hitap etti mi oral yaptıkça yapası geliyor insanın 0 0 Yorumla
Cinnamon_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel organı bulalım da gerisini dert etmeyiz korkma ☺️ sevdiğimin organı her haliyle güzel gelir bana 0 0 Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet önemli ama bazı kızlar kendilerinin kötü olduğunu düşünür ama aslında kötü olan çok az var belli yaşa kadar 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkeste bir estetik kaygı vardır ama bir aradayken bununla uğraşan insan bahane arıyordur sonuçta iyi anlaşıyorsanız bunu niye dert ediyorsunuz... 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Önemli olan iç dudaklarının aşırı uzun ve uçları buruşuk olmasın yeterli. Böyle bir şey var mı sende? 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler için 😂😂 2 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Bakımı çok önemli bence yoksa güzel çirkin diye pek bi farklı yok 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. E tabi göz asinasi dediğimiz göze güzel görünen şeyler daha ilgi ceker 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet çok kötü olunca etkiler güzel olursa karşı taraf daha çok haz alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tabiiki😇 ama bu guzel olan demek sekside guzellestircek demek degildir buna uygun partner heyecan ve farklilik seven uyumluda olmali🙈😇 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Önemli hele eeekekdw görsel estetik bakım temizlik birde oral olacaksa 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben veriyorum ya önem yani hoş durması onemi daha sevk veriyo dhaa hoş oluyor 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İşlevi daha önemli içine girince vakumlaması resmen kitlenmesi 1 0 Yorumla
GececiEmre69 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Benim için önce temizlik sonra darlığı ve sonra güzelliği. Ic dudakları çok dışarıda olmucak sarkık olmucak 1 0 Yorumla
sahipkıran2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl rengi vs hiç önemli değil ama pürüszüz olsun çünkü yalamak isterim 2 0 Yorumla
YazBanaSeviş Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Çok önemli. Mesela vajina tipleri var. Hepsi birbirinden farklı. Ama ben sadece bir tane tipi seviyorum 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Güzellikten kastın nedir tam olarak 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Cazibeligi wrttirabilir. 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Karşıya hissettirdiği önemli şekli degil 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendimin mi karşındakinin mi 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. tabiki ama o kadar değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Önemli değil sulu ve dar olması yeter 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tabi rengi falan önemli 0 0 Yorumla
cptprice15 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Şekli güzel olsa iyi olur tabi 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istediğim gibi olursa çok güzel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şekli önemli değil seninki çokmu dudaklı 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki güzel değilmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben güzelliğe önem vermem Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Görünüş önemli tabi ki 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. temiz ve işlevsel olması önemli bence 1 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Önemli tabi 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. değil bence 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok önemli 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. önemli 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Temizlik 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Benimki gayet iyi şekli falan kızlar bayılıyor sd 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence baya önemli 2 1 Yorumla Aspirin0800 1 yıl Dimi çirkin organ itici geliyor Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. bayaa önemli 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Görmek lazım 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Yani ben farklı kişilerle ilişki yaşadım vs, önemli olan temizligi
Boyut ve kalınlık peki önemli mi
Yani tabi güzellik ve temizlik bakımlı olması hepsi etken. Göze hitap etti mi oral yaptıkça yapası geliyor insanın
Cinsel organı bulalım da gerisini dert etmeyiz korkma ☺️ sevdiğimin organı her haliyle güzel gelir bana
Evet önemli ama bazı kızlar kendilerinin kötü olduğunu düşünür ama aslında kötü olan çok az var belli yaşa kadar
Herkeste bir estetik kaygı vardır ama bir aradayken bununla uğraşan insan bahane arıyordur sonuçta iyi anlaşıyorsanız bunu niye dert ediyorsunuz...
Önemli olan iç dudaklarının aşırı uzun ve uçları buruşuk olmasın yeterli. Böyle bir şey var mı sende?
erkekler için 😂😂
Bakımı çok önemli bence yoksa güzel çirkin diye pek bi farklı yok
E tabi göz asinasi dediğimiz göze güzel görünen şeyler daha ilgi ceker
Evet çok kötü olunca etkiler güzel olursa karşı taraf daha çok haz alır
Tabiiki😇 ama bu guzel olan demek sekside guzellestircek demek degildir buna uygun partner heyecan ve farklilik seven uyumluda olmali🙈😇
Önemli hele eeekekdw görsel estetik bakım temizlik birde oral olacaksa
Ya sen
Buna sen cevap ver sence uzunluk kalinlik vs önemli değil midir?
Ben veriyorum ya önem yani hoş durması onemi daha sevk veriyo dhaa hoş oluyor
Biraz önemli eğer oral karşı cins oral istiyorsa
İşlevi daha önemli içine girince vakumlaması resmen kitlenmesi
Benim için önce temizlik sonra darlığı ve sonra güzelliği. Ic dudakları çok dışarıda olmucak sarkık olmucak
rengi vs hiç önemli değil ama pürüszüz olsun çünkü yalamak isterim
Çok önemli. Mesela vajina tipleri var. Hepsi birbirinden farklı. Ama ben sadece bir tane tipi seviyorum
Güzellikten kastın nedir tam olarak
Cazibeligi wrttirabilir.
Karşıya hissettirdiği önemli şekli degil
Kendimin mi karşındakinin mi
tabiki ama o kadar değil
Önemli değil sulu ve dar olması yeter
Tabi rengi falan önemli
Evet dudak yapısı rengı önemli tabıkı
Kadin mi erkek için mi
Şekli güzel olsa iyi olur tabi
İç dudakları sarkıyor mu hafif?
istediğim gibi olursa çok güzel olur