İş ortamından çalıştığım yerden bir işverenin arkadaşıyla yazışıyoruz henüz buluşmadık ama yazışarak seksting her türlü şey konuştuk fotolaştık falan ben 27 adam 50 yaşında. Bildiğim kadarıyla varlıklı bir tip. Fantezileri var sürekli öyle şeyler yazıyor. İlk zamanlar yazışırken a””mına pırlanta takıcam falan diyordu. Şimdi paradan konu açılmıyor sadece seksting sizce para yedirir mi buluştuktan seks yaptıktan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlgi duyduğun için zevk alacağın için mi yapacaksın yoksa para için mi? Para içinse metresi olman ve adamın başını döndürmen şart ki senin için yapsın bişeyler yoksa yedirmez. Senin gibi bi sürü bulabilir.
Ne çeşit fantezileri var ve bunları yapabilecek misin?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÖzel olmayan bir yerde seks kıvamına getir bir şey iste o an gözleri kör olur mutlaka alır ondan sonra ver ama 1 kez ikinci postaya izin verme yanında ayrıl 1 hafta sonra aynı şekilde 1 daha ver. Bunu aylarca sürdür gittiği yere kadar arıza çıkarmaya başlayınca 2 posta ver ve her zaman sen aktif ol yatakta
00 Yorumla
Seni sadece kullanmış daha fazla kullandırma para falan yedirmez kandırıyor ha sen görüşmeyi bir kes bakalım senı nasıl işten attırıyor gör senin adını bile çıkarırlar emin ol
05 Yorumla
Soran1 yılHiç buluşmadık ki
Soran1 yılYok be işten attırmaz bu projede işim bitiyor zaten bir iki hafta sonra
Soran1 yılAdam adı çıkar diye çok korkuyor
Soran1 yılBöyle bir şey yapsada ancak ben tehdit ederim korkusuyla yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gittiğin yol yol değil 😂
50 yaşı görünce ohaa dedim. Pırlanta mevzusuna da güldüm.
Eski kurt o, belli. Evirir çevirir kullanır seni. Seviştiğinle kalırsın. Demedi deme🤣🤣
11 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl para alıcam bundan
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Önce yatırım yapması lazım vajinana ulaşması için. Yatırım yapmadan verme. Verdikten sonra daha da yatırım yapmaz bilgin olsun. :D
03 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl yaptırıcam o yatırımı
- 1 yıl
Yazışmalarına cevap vereceksin, yazışacaksın, arada yazışmayacaksın, görüldü atacaksın, bir öyle bir böyle psikolojisini bozacaksın, adam senin istiyor musun istemiyor musun kafası karışacak, o aralar seni düşünürken aşık olacak ve sana yatırım yapmak isteyecek. Seninle birlikte olabilmek için parasını kullanmaya yeltenecek...
Soran1 yılYazdım özelden
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kız adam sözünün eri değil gibi kullanıp birakmasin
01 Yorumla
Soran1 yılNe yapıcam ozaman aşko
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılOndan zırnık alamazsin verince, vermeden koparırım diyorsan devam et, yoksa hiç uğraşma
01 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl yapıcam onu
Yedirir sadece cinsellik amaçlı mı istiyorsun?
04 Yorumla
Soran1 yılSeks ve bana yatırım yapsın bildiğin baksın vs istiyorum
Soran1 yılDün ilk defa bir şeyler gönderdim seni ben fena yerim müthişsin falan dedi
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Yedirmez bence a*na da kaldırabilirse şeyinden başka bi şey takmaz 😊
00 Yorumla
1 yılSeksten sonra memnun kalırsa ve kolay bulamıyorsa sana biraz yedirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVermeden yemen lazim
Hemen seksting yapmissin yanlis olmus su an esc gibisindir onun gozunde05 Yorumla
Soran1 yılKendisi konu açtı bende yürüdüm ne yapıcam
Cevap sahibi1 yılGorusunce verme
Cevap sahibi1 yılBiraz yedirsin sonra verirsin
Soran1 yılAma nasıl yedirticem
Cevap sahibi1 yılCilveli davran guzel yerde yemege git
Amac tamamen yemek mi
Borclarim var mutsuzum dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani eğer güzel bir zaman geçirirsen neden olmasın ama işini bileceksin
00 Yorumla
1 yılNe kadar açık foto attın ve adam sana 1 krs vermeden işini görecek gibi seninle
00 Yorumla
1 yılSeks yapmafanmonce parasıni yemenmlazim bu tam benimmisim yardimcinolurum sana
00 YorumlaSenin derdin parasını yemekmi
07 Yorumla
Soran1 yılEvet ve seks yapmak
Soran1 yılAdam çıtır ya hiç yaşını göstermiyor
1 yılSen para mı yemek istiyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılHem seks hem para
- 1 yıl
50 yaşındaki biri istediğini diğer anlamda veremez ki?
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Kendimle kıyaslayacağım yanlış anlama örnek vermek için ;
Şimdi ben yatakta iyim , genital bölgem cildim temiz , organımı gayet istediğim şekilde kullanbiliyorum
Ama
50 yaşındaki biri cildi kıvrışık şeyi büzüşmüş ve yaştan dolayı erken gelme problemleri oluyor
Kısaca bende ki performans ile onun ki bir olmaz paraysa üretkenlik çağım olduğum için bende de var
Kısacası neden yaşıtların değil
Soran1 yılAdam gayet fit bu arada bu anlattığın profil yok bir kaç fotoğraf attı alette gayet diri buruşuk değil 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada şu pırlanta fantazisini yapalim de
02 Yorumla
Soran1 yılUtanırım
- 1 yıl
O zaman avcunu yalarsın:)
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılAmacın parasını yemek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinin derdi para erkegin seks.. degiksmez hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDirek iste parayı. Hakkın sonuçta
00 Yorumla
1 yılHemen verme yalvarttir
14 Yorumla
Soran1 yıl30 ocaktan beri yazışıyoruz perşembe veya cuma görüşelim artık olur mu dedi
- 1 yıl
Yok maalesef temizliğe gideceğim de böyle dersen paraya ihtiyacin oldugunu dusunecek paradan konu acacak
Soran1 yılNe temizliği ya çalıştığım yere gelen oradakileri tanıyan biri ne temizliği 🤣
- 1 yıl
Ne bileyim kızım ben calismiyosun sandim 😁
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen yedirsin istiyorsun sanırım
00 Yorumla
1 yılEn iyisi evine git
21 Yorumla
1 yılAmacı sadece seni kullanmak para yedirmez
01 Yorumla
Soran1 yılEmin miyiz işte onu bilmiyorum Porsche falan var altında siyasi ayakları falan var ve kalkıp oturduğu kişiler çok taşaklı tipler
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yedirmediz dikkat et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılyapma be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım