Daha yeni tanıştığım biriyle hemen bir şeyler yaşarsam pisman olur muyum? Su ana kadar yaşamadım ciddi düşündüğüm insanla olsun diye. Dogru olani mi yaoiyorum? Artik dayanmakta zorlanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılDoğru olanı yapıyorsun. Sanki işkence çekiyormuş gibi dayanmakta zorlanmak da garip hani ama sonra okuyoruz yok hastalık kaptım yok hamileyim sorularını. Ayrıca eğer duygusuz biri değilsen sevmediğin biriyle yapmak üzücü olur
16 Yorumla
Soran1 yılBekle mi diyorsun
- 1 yıl
Ben olsam beklerdim
Soran1 yılSiz evli misiniz peki
- 1 yıl
Evet evliyim
Soran1 yılPeki f*ck ilişkisi nasil olur
- 1 yıl
Bilmiyorum hiç
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılseninle aynı kişiyim sadece cinsiyetimiz farklı.
muhtemelen olursun.
ben de yaşamadım ve zor dayanıyorum.
sadece şunu düşün; bugüne kadar hangi amaçla bekledim?
bu sorunun cevabını netleştirirsen bu sorunun cevabını da bulacaksın11 Yorumla
Soran1 yılSize yazabilir miyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun cevabi yine aslında. Yarin obur gun evlendiğin insanla tadacagin seyi keske ilkim de bu olsaydı düşüncesine gireceksen kesin pisman olursun. Karmaşık ve zorlu bir süreç ama emin olmadan adım atmamak lazım
14 Yorumla
Soran1 yılSencd beklemeli miyim
- 1 yıl
Ben sana bekle veya bekleme diyemem. Bunun sorumlulugu hic kimse alamaz almamali. Kararini sen vermelisin. Kendine bazi sorular sorarak yap bunu. Diyelim ki yaptın beklemedin sonrasinda keske der misin mesela. Icinde büyük bir isteklilik var ve gerçekten muhtesem bir zevki tadacaksin ama bunu tadınca sanmaki isteğin dinecek belkide katlanacak yaşadığın zevki sureklilik haline getirmek isteyeceksin. Şu an seni kisitlayan bekaret olmasa belkide cinsellik için karakterinden ödün verecek düşündüğünden fazla yasayacaksin bu seni rahatsiz edecek mi vs vs. Bu ciddi bir karar artisini eksisini herseyini düşün ve kararini ona göre kendin içtenlikle ver
Soran1 yılİşte cok yüksek bir kızım surekli aklimda doruklarına kadar yasarim. fakat ileride hayatıma girecek kişi bunu sorun ederse bunda emin olamıyorum. Yaşayıp ayrılırsan pişmanlık çeker miyim diye. Cok zor dayaniyorum.
- 1 yıl
Seni cok iyi anlıyorum emin olabilirsin. Ama işte ileride karsina çıkan biri sorun ederde seninle birliktelik istemezse bu sana kotu hissetmeni mi getirir yoksa aman boş ver baskasini bulurum düşüncesini mi? Genel manada bakarsan kadinlarin büyük çoğunluğu sonradan pisman olabiliyor bazisi da umursamadan ben sadece zevkime keyfime bakarım diyor. Yüksekliğin için yapacak bir sey yok masttan devam edeceksin sadece klasik seylerden sıkıldıysan farkli seyler dene yapamadığın seyleri vs
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu işin şakası olmaz. İlk risk çocuk da hastalık olur yıllarca çekersin. İkincisi ilk birleşmede içine boşalma olur ondan sonra neler yaşarsın sen düşün.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBakireysen az daha sabret sexting le idare et klitoris için mini vibratör al
110 Yorumla
Soran1 yılYaşarsam oisman olur muyum
- 1 yıl
Eğer bekaretine önem veriyorsan olursun ama zamanla alışırsın ve rahat rahat seks yaparsın evleneceğin kişi kan gelmedi derse o zaman sıkıntı olur ama şuda var oral seks yaşa anal dan dene bekaretine zarar vermeden seks yolu var ama klitorol vibratör seni mutlu eder
Soran1 yılBen ciddi ilişki insaniyim ondan onem veriyorum ileride bunu erkek sorun edere diye
- 1 yıl
Yani belki ileride sevgilin olacak kişi ben baklre isterim diyecek senin için en tatmin edici oral seks veya kendine oyuncak alman bilmiyorum belki canın çok istiyor İnternete p*rno erotik şeyler inansın aklını alıyor
Soran1 yılSexting yetmiyor hep yapıyorum
- 1 yıl
Peki kendine oyuncak aldın mı mini sadece klitorisin için aslında sevgilinle varsa oral yaptır kendine bu seni daha fazla tatmin eder yaşın kaç bu arada
Soran1 yılHayir almadim sevgilim şu an yok. 26 yim.
- 1 yıl
Bence al hatta eski sevgilime aldım var sana link verebilirim 9 kademeli evet yaşın 26 ve vücudun daha fazla istiyor hormonlar artıyor ve ıslaklık daima oluyor altta
Soran1 yılHer an istekliyim sevgilim de yok su anda
- 1 yıl
O zaman klitorisin için vibratör iyi gelir daima boşalır sın ve titreşim seni çok mutlu eder tabiki bir erkeğin dili kadar olmaz ama
1 yılSana kalmış bende öyle düşünüyordum sonra vazgeçtim ama gerçek aşk küstürdü :(
117 Yorumla
Soran1 yılNasil yani
- 1 yıl
Şimdi şöyle ileride senin için bu sorun olur mu malum ciddi birine aşık olursan ona bunları söylediğinde seni kabul etmese kaldırabilecekmisin ciddi ilişki istiyorsan yapmanı tavsiye etmem ama eğlence içinse sorun etme güvendiğin kişiler ile yapabilirsin
Soran1 yılEvlikik istiyorum evet ama artık erkekler önemsemiyor diyorlar yalan mi bu?
- 1 yıl
Sana denk kişinin bunu önemseyip önemsemediğini bilemezsinki veya şöyle düşün eğer geçmişinde başka kadınlarla olmuş bir erkeği sen kabul edermiydin
Soran1 yılHayir istemem benim gibi olsun isterim fakat erkegi anlamak çok zor kadin gibi değil
- 1 yıl
Biliyorum çok çok yüksek olabilirsin biraz kendinle sabret gerekirse her gün yap dizginle adam gibi ciddi olduğun biriyle denk gelince sal kendini o zaman acısını çıkar
Soran1 yılÇünkü pisman olurum diye korkuyorum ama nasil dauanicam ya
- 1 yıl
evet o yüzden ani karar verme sanaldan denedin mi hiç?
Soran1 yılEvett ama yetmiyor :((
- 1 yıl
Oyuncak aldn mı hiç?
Soran1 yılHayir
- 1 yıl
Oyuncak dene birde
Soran1 yılOral felan yaptırsam yeter mi bana
- 1 yıl
hayır daha da kötü olur çünkü oraldan sonra ateşlenirsin devamanı istersin
Soran1 yılAma yaniyorum resmen:((
- 1 yıl
bana yazabilirmisin
- 1 yıl
öneri vereyim
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yaptım pişman oldum. Atıp tutanlara bakma bunu yaşamayan birinin tavsiye vermesi ne işe yarar
49 Yorumla
Soran1 yılOylne mi diyorsun
Cevap sahibi1 yılDaha yeni tanıştığın biriyle seks yapılmaz. Biz erkekler gibi değiliz. Kadınlar duygusal varlıklar, hiçbir şey hissetmediğin birine bile seks yapınca bir şeyler hissedebiliyorsun. Birini seversin o da seni sever o zaman yapılır ama aranızda bir şey yoksa veya daha yeni tanıştığın biriyse seks yapılmaz. Ben bu durumu yaşadım ve en büyük pişmanlığım bu oldu
Soran1 yılEvliliğe mi sakla diyorsun ama cok zorlanıyorum
Cevap sahibi1 yılBen ne dersem diyeyim sen kafaya koymuşsun. Ben yaşadığım tecrübeyi söyledim gerisi sana kalmış
Soran1 yılPeki nasil dizginlerim kendimi
Cevap sahibi1 yılSana şu kadarını söyleyim bekareti önemsemiyorum diyen çoğu erkek yalan söylüyor. Ben sonrasında birini çok sevdim ama bakire olmadığımı görünce benden istediğini alıp beni terk etti. Erkeklere karşı güvenim tamamen kırıldı. Şimdiki aklım olsaydı evlenene kadar bakire kalırdım. En azından evlendiğimde başıma kakamazlardı
Soran1 yılOo cok kotu olmus bu ya dikkat etmek lazım diyorsun. Buradski erkekler bu yaşına kadar nasil yapmadın diye dalga geçiyor mesela. Hepsi yalan diyorsun yani önemseyen cok o zaman
Cevap sahibi1 yılİnan hepsi değilse bile %95i yalan söylüyor. Burdaki erkeklerin çoğunun eline kadın eli değmemiştir ama sorsan makine gibi anlatırlar kendilerini. Sanal ortama güvenme
Soran1 yılEvet çoğu bence de troll
Gizli Üye(30-35)1 yılBence kendine hakim olmalısın. Sonuçta karşı taraf belki seninle seviştikten sonra hevesi kaçacak olan sana olacak. Pişman olmayacak misin
118 Yorumla
Soran1 yılErkekler ciddi düşününce önemser mi
Cevap sahibi1 yılEğer seninle ilgili düşüncesi ciddiyse ve sen kendini ona teslim ediyorsan erkenden ciddi düşüncesi kalmaz
Soran1 yılYani ne yapmak lazim
Cevap sahibi1 yılSabretmek kendini hemen teslim etmemen lazım
Soran1 yılAma ne zaman evlenicem ki belirsiz cok zorlaniyorum
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok kendi kendini tatmin etmeye devam edeceksin. Yoksa basit görürler ve kullanırlar seni
Soran1 yılHaklısın peki yüzeysel olursa
Cevap sahibi1 yılYüzeysel olursa içine de girsin istersin bu kadar zor durumdaysan eğer
Soran1 yılEvrt sexting yapıyorum her gun alıştım hep canim istiyor
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden de yüzeysel olursa içine de girsin istersin. Bunu yaşamak güzel bir şey ama kendini değerli kılarak kendini basitleştirmeden yapman lazım
Soran1 yılYani peki diyelim ki ciddi bir var hayatımda o zaman olur mu
Cevap sahibi1 yılO zaman olur tabi. Neden olmasın
Soran1 yılDiyelim ki daha imza felan atilmadi ama herkes biliyor sevgilimi
Cevap sahibi1 yılNe imzası
Soran1 yılNikah yani
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğeniyorum bana yazsana tek tek anlatamıyorum şu an
Soran1 yılK ile başlayan dimi
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamamalısın bence az önce muayene oldum kızlığım bozukmuş diye soru okudum daha yapma evleneceğin adamı bekle
13 Yorumla
Soran1 yılAma çok zorlaniyorum ben ya
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon yetmiyo mu
Cevap sahibi1 yılİstersen biraz dertleşelim mi
1 yılEvet hemde cok pisman olursun, dusun birini cok sevdin ama o sevdigin cocuk bakireligi cok onemseyen biri, pisman olmazmisin gecmisindeki bir anlik zevk icin yapacagindan
16 Yorumla
Soran1 yılHaklısın peki önemseyen cok erkek var mi çoğu erkek onemsemem diyor
- 1 yıl
Sen bakma burada oyle bos konusanlara, is ciddiye binince onemserler, onemsemedi evlendi diyelim omur boyu her kavgada yuzune vurur
Soran1 yılOyle mi diyoesun ama buradaki erkekler önemsemem felan diyor hep yalan mi
- 1 yıl
Onemsemeyen erkek bence yalan soyluyor, burdaki yorumlara bakarsan aldanirsin, burada esini helalini baskasiyla izlemek isteyenlerde var
- 1 yıl
Neye karar verdin
- 1 yıl
Naptin merak ettim
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok pişman olursun mastürbasyon ve sexting ile idare et
112 Yorumla
Soran1 yılAma yetmiyor
Cevap sahibi1 yılYetmeli ama, sonra evlenmek istesen bile sevdiğin kişi seni bakire olmadığın için reddederse ne yapacaksın?
Soran1 yılIste bu beni endiselendiriyor bir de erkekler diyor ki kimse buna onem vermiyor istediğini yap diye sence yalan mi
Cevap sahibi1 yılTabi ki yalan hepsi bakire çıtır kız peşinde bunu söyleyenler bile.
Kız aşırı güzel ve fiziği taş gibi değilse her zaman bekareti problem ederler. Anca aşırı güzel dört dörtlük bir kız ise geçmişini görmezden gelirler.
Cevap sahibi1 yılBen 23 yaşındayım ben de zorlanıyorum kendimi tutmakta
Soran1 yılOff ne olacak böyle ama. cidden zor durumdayim
Cevap sahibi1 yılşu an bile mi
Soran1 yılEevett
Cevap sahibi1 yılTamam gel
Cevap sahibi1 yılİstemiyor mu canın
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılHem istekliyim diyip hem görüldü atıyorsun çok saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHata yaparsın seni kullanır basit görür sonra her yerden siler engeller
11 Yorumla- 1 yıl
Ama nasıl yandığını tahmin edebiliyorum ben de senin gibiyim ama sabır maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılolursun kullanıp şutlar benim gibi ciddi evlilik düşünen biri olmalı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Daha yaşın neki ilk gelenle birliktelik idtiyon canının çektiğini bekle bence
10 YorumlaBence yasa ama direk seks yapma oral ve sürtnme opsme olsun sadece.
17 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bişey yaşamaktan kastın ne? Sevişmek mi? İlişkiye girmek mi? Hepsi mi?
Ciddi veya değil Güvenilir birisi olması şart !!00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. sen ne istiyosun? beklentin ne genel olarak o kişiyle?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eğer bu zamana kadar koruduysan şimdi de zaman vermelisin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. İleride problem etmiceksen yap ama kendini başka duygularla kullanmasına izin verme
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet öyle pat diye olmaz
12 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl dayanicam
- 1 yıl
Baya baya tut kendini mastürbasyon yapıp git yanına yani dayanamam falan diyorsan bi 2-3 ay geçse daha güzel olur bence ama libidon yüksekse yapacak bişey yok tabi
İleri gitmeden yapabilirsin
114 Yorumla
Soran1 yılEmin degilim o konuda kendimden
Soran1 yılOnlari yaparım ilerisi için dedim peki benden 15 yas buyuk hata mi
Soran1 yılCiddi dusunemem ki yasi cok buyuk
Soran1 yılEvet fena haldeyim
Soran1 yıl26
Soran1 yılEvrt
Eğer devamını getirmezsen pişman olmazsın kontrollü gitmen lazım
10 Yorumla
1 yılyapma pişman olursun ben oldum ya
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel ve özel noktalara sihirli dokunuşlar yetecektir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon devam
1 yılEvlenmek gibi bir niyetin yoksa günahını takmiyorusan yaşa
11 Yorumla- 1 yıl
🤘🤘🤘
1 yılSadece sevisme yaşa bekaret i açtırma
03 Yorumla
Soran1 yılAma nasıl dayanicsm
- 1 yıl
Fikirler verebilirim istersen
- 1 yıl
Bencd dayanirsjn
1 yılBiriyle yaşamak, zorundamisin
04 Yorumla
Soran1 yılÇok fenayım ama
- 1 yıl
Ama sevisince cikar
- 1 yıl
Hayatından seviyormusun
- 1 yıl
O ksiisyi
1 yılNe kadar yuksek libidon
05 Yorumla- 1 yıl
Karsi taraf isteklimi
Soran1 yılCok
- 1 yıl
Burcun nedir nasil durabiliyoeaun
Soran1 yılAslan zar zor duruyorum
- 1 yıl
dılersen taktık verebılırım
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet pişman olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaşamayınca ne olacak ki
00 Yorumla
1 yılUzaktan yapmaya başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinselliği yaşamaktan neden kaçıyorsun?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşa gitsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ver gitsin çok şaapma😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada mı kastettiğin?
00 Yorumla Saplat artık ya ne bekliyorsun be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeç kaldık mı hayır demek için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılılkkez mı asık oldun?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsoru trol sankı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNe bu acele
04 Yorumla
Soran1 yılFenayım
- 1 yıl
Söz geçiremiyorsun bence vucuduna
Soran1 yılEvet asla ama adam gibi biriyle yaşamak istiyorum
- 1 yıl
Sana bir iki tüyo lazım
Evlen
10 Yorumla
1 yılOlursun
00 Yorumla
1 yılOlursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasil birini isterdin peki
04 Yorumla
Soran1 yılCiddi
Cevap sahibi1 yılCiddiyim
Cevap sahibi1 yılNerede yasiyorsun
Cevap sahibi1 yılGüzel tavsiyelerim var senin için
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni niye engelledin
00 Yorumla
1 yılBekle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın
06 Yorumla
Soran1 yıl26
Cevap sahibi1 yılSexting yaptın mı hiç
Soran1 yılÇok hem de
Cevap sahibi1 yılYetmiyor mu
Soran1 yılHayir daha cok istiyorum
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım mı bi
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha yeni tanıştığım biriyle hemen bir şeyler yaşarsam pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler