Tanımadığım biriyle ilişkiye girdim, sizce bir daha olmayacak bir şey mi yaşamışım?

Sanal ortam üzerinden konuştuğumuz ancak haftada bir nasılsın naber dediğim bir kız vardı . aklıma hiç cinsellik gelmemişti ki tanımıyordum ama aynı şehirde yaşıyoruz . farklı okullarda .bir konu geçti ve kutlayalım bunu demiştim . film izleyelim bizde gibi . neyse alkol aldık geldi kız çok da güzel değil , içtikten sonra öpmeye başladım ki zaten eve girer girmez yatakodasındaydık . soydum soyunduk beraber oral oldu ilkinde . sonra bidaha olmcak falan demesine rağmen bi sonraki hafta tekrar çağırdım geldi ve anal ilişkiye girdik . istekliydi tanımamasına rağmen onu ikna etmiştim ilk başta çekinmişti sonradan güvenini kazandım . geçen yaz oldu bu olay . sizce bu olay anormal mi yoksa birdaha olmayacak birşey mi yaşamışım ?
Güncellemeler
+1 yıl
aslında bir benzer olayı da 2009 da rockfestte yaşadım . sabah arkadaşımın tanıştırdığı bir kızla akşam çadırda ilişkiye girmiştik . fakat aşırı sarhoşluktan anın tadını çıkaramadım kısa sürmüştü herşey .
Tanımadığım biriyle ilişkiye girdim, sizce bir daha olmayacak bir şey mi yaşamışım?