Bence gerekli değil Çünkü her deliğin bir amacı var Amacı dışında kullanmak o deliğin ana görevini işlevsiz hsle getirmenin yanısıra her türlü hastalığında merkezi olduğunu unutmamak gerekir. Ayrıca anal ilişkinin kadına yapılan bir hkaret olduğunu düşünüyorum
Olmasa olur da çok ateşli bir sevişme olursa iki taraf denemek ister ve zevk alırsa olabilir. Birde bekaret gitmesin ama içimde hissedeyim diyenler için on numara seçenek
O koz karti gibi bisi kizlarda ya Ya cok istedigi bisi yaptirmak istediginde ya da karsi tarafi yumusatmak istediginde anal denemek istiodum oysa diyip ipi ele aliyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
gerekli değil hayır
Bence gerekli değil
Çünkü her deliğin bir amacı var
Amacı dışında kullanmak o deliğin ana görevini işlevsiz hsle getirmenin yanısıra her türlü hastalığında merkezi olduğunu unutmamak gerekir.
Ayrıca anal ilişkinin kadına yapılan bir hkaret olduğunu düşünüyorum
Olmasa olur da çok ateşli bir sevişme olursa iki taraf denemek ister ve zevk alırsa olabilir. Birde bekaret gitmesin ama içimde hissedeyim diyenler için on numara seçenek
O koz karti gibi bisi kizlarda ya
Ya cok istedigi bisi yaptirmak istediginde ya da karsi tarafi yumusatmak istediginde anal denemek istiodum oysa diyip ipi ele aliyorlar
Kişiye göre değişir ben seviyorum hatta anal deliği bile yalıyorum ama anal isteyene asla analdan girmem ama yinede yalarım arka deliği
Gerekli değil buna kadın izin verirse yapılır zaten , farklı zevkler yaşamak için yapılmalıdır monotonluktan çıkmak için , değişiklik her zaman iyidir
Yapanda var yapmayanlar, yapanlar arasında orası büyük hasar görüp sorun yaşayanlar çok tercih meselesi
Sağlık ve hijyene düşkün biriyseniz yapmayın ama erkeğin sizin üzerinizde tüm hakimiyeti sağlaması onu daha da azdırıp bağımlılığını arttirir
İlişkide her iki tarafta istiyorsa olabılır ama tek kişinin istemesiyle olcak iş değil gereklı hazırlıklar yapılıp yaşanabılır tercih meselesi
Gerekli. Onun tadı bambaşka. Düzgün yapılırsa iki taraf da zevk alır
Gerekli degil ama bireyler tercih ederse yasanilmaywcak diye bir tabud yok sonuçta
Bi girip tadına bakayım. Ama ondan sonra çok gerekli değil. Hoşuna gidiyor mu senin?
Bence olmak zorunda değil benim için olmasada olur ☺
Bu kişiye göre değişir ama bana göre gerekli iki türlü de deneyimleyip keyfini yaşadım
Gerekli değil ama partnerim de isterse yaparım neden olmasın
gereklilik diye bir şey yok.
ona bakarsan seks bile gerekli değil.
bu tamamen iki tarafın isteği ve merakı ile alakalı bence
Oral olmalı anal değil ne meraklısınız analdan vermeye
Gerekli değil bence, isteğe bağlı yapılmalı bence ama ben istemem şahsen sağlıklı değil
yapan sapıktır sapkınlıktır orası iliski için yaratılmamıstır
iki taraf da isterse olur tek taraflı istemekle olmaz
Seven ile olabilir ama istemiyorsa da zorlamak anlamsız. Biri istiyor diye birsey yaşanmaz
Gerekli değil zorlama ya da ısrarla iğrenç bence iki taraf istiyorsa belki
Karşı biriyim zma o bölgeyi öpmek koklamak yalamak çık iyi
olmalı bence niye olmasın
Istege bagli birsey iki kiside isterse olur
Kaşınıyorsa. neden olmasın
İki tarafta isterse olabilir
gerekli değil sadece isteyen ve seven yapar
Kadın istiyosa olur istemiyosa olmaz
Yapılmaması gereken tekşey bence
evet
Kocanlami sevgiliylemi
Sadece saçmalık