Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten sağlıksız ve acılı insan sevdiğine ya da eşine acı çektirip zarar vermek istermi 10 sn zevk için bence onu isteyen kendine erkek demesin kadında çok büyük sağlık sorunları ve etkiler bırakıyor yeri gelir yürümekte bile zorlanır ağrısı günler haftalar aylar sürebilir ve yırtılmadan kakasını tutamamaya kadar yolu var erkek kendine bir şey olmaz mı sanıyor hele Bi korunaksız yapsın bakayım nasıl enfeksiyon kapıyor bence çok gereksiz bir şey gerçek bir erkek sevdiğine zulm etmemeli ve acı çektirmeme lidir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağolun teşekkür ederim yine de azınlıkta da olsa benim düşüncemde erkekler var 😃 ama sayımızın artmasını da isteriz özellikle duygusuz ve benciller öncelikli gelsin aramıza
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@asyacim33;
1-Kadında kalçalar, en göz alıcı cinsel objelerden birisidir...
2-Seks esnasında zevkten ıslanan vajina, penisi (doğal oalrak) tam sıkı kavrayamaz!
3-Yaşanan cinsellikte, erkek organının sımsıkı sarılmış bi vaziyetteyken orgazm fışkırması yaşamak arzusu hisseder.
İşte bu 3 etken, erkeğin anal seks istemesine yol açıyor! Hani biber kırmızıdır, biber acıdır; o zaman kırmızı da acıdır'' der gibi oldu bu ama; maalesef anal seks istenme sebeplerinden en önde geleni yukarıdaki 3 başlığın oluşturduğu etkidir. ( Bana soracak olursan, anal istemedim - yapmadım; yapacagımı da hiç sanmıyorum ).
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tavsiye edilecek bir şey değil bence ilişkinin en iğrenç yani diyebilirim iki taraf içinde yinede çiftlerin tercihi o ise yapılacak fazla bir şey yok hiç bir kadına saygımdan dolayı onu teklif etmedim istemem de zaten öyle bir şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞart değil tabi ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlı.
Cinsellikte insan her şeyi yapmak zorunda degil. İstediğini yapar yapmak istemediğini yapmaz yani. Olduğu kadar yani.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşime hiç deneyelim demedim. Merak ettiğim bişey ama kadın istemezse yanından bile geçmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılasla benden teklif gelmez, ama partnerim isterse hijyen konuları halledip elbette isteğine cevap veririm, bir zorunluluk değildir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sart degil yapmak kolay degildir temizlik sart
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Erkekler neden istiyor çünkü oraya rahat boşalıyor ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcik konusayim ozellikle dusta seks yaparken insan temiz zaten duygusuyla anal seksi de cok arzuluyor ve deniyor. Kendi deneyimim partnerim basta aci ve zevk karisik duygular hissederken sonradan sadece zevk almaya basladi ve vajinal seksten daha cok zevk verdiğini soyledi.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence onyargili olmayin. Seks sirasinda insanin sınırı olmuyor. Anal sekste gercekten sevk veren bir tür, gördüklerimden sonra bunu rahatlikla soyleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılAcikcasi erkek icin anal seksin tek bir avantaji var, daha dar ve penisi saran bir yapisi var ve bu zevk veriyor. Vajinal seks gibi kaygan vs olmadigi icin cok tercih edilmiyor sadece
Cevap sahibi+1 yılBence igrenc deme, bendeoyle buluyodum daha sonra bi istek ve arzu oldu
+1 yılBen anal ilişkiye karşıyım tek kuralım bu
11 Yorumla
+1 yılSevmiyorum, denemek de istemem.
16 Yorumla- +1 yıl
Bakarım öperim ısırırım ama girmem. 😂
- +1 yıl
Hala alkışkanıyor muyum? 😂
- +1 yıl
Bence de, kadını aşağılamak gibi.
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Tabikide şart değil hastalık olayı yaşanabilir
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de cok sacma. Vajinal dururken ne gerek var anala
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sart değil tabiki bu kadının istegine bağlı birsey erkek bu konuda bencil olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılBen kadınsı erkeğim şadece kadınlara yönelik pasifim biriyim kız arkadaşım tarafından analdan yapıldim...💃💃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılnefret ediyorum oyle insanlardan
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şart değil tabi. İki taraf da isterse yapılır.
10 Yorumla
+1 yılŞart değil ama karşılıklı istenirse yapılabilir bazı şeyleri göze alarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç ötesi
15 Yorumla- +1 yıl
Bir kadını aşağılamanın en iğrenç şekli
- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması gerekir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır be ne alaka 🙄
00 Yorumla
+1 yılHer erkek sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılZorunda değil olmadan da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç
21 YorumlaOraya girmezki😂
01 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılHayır