Cinsel Yaşam Sizce iç çamaşır siyah mı kırmızı mı? Fatma_guvnlk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Ben genelde siyah giyiyorum ama arada kırmızı da güzel oluyor sevilen renk nedir siXe Sizce iç çamaşır siyah mı kırmızı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. siyan renk 0 0 Yorumla
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Ben dantelli olanlara bayılıyorum renk olarak da siyah iyidir ya. Siyah asildir 1 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl görmedikten sonra ha kırmızı ha siyah ne fark eder ki 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Ten rengi önemli beyaz tende siyah kırmızı esmer tende beyaz 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba,Hiç önemi yok, renklerin canı cehenneme! İç çamaşırınında canı cehenneme! 😅 0 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Açık tenlilere siyah kırmızı yakışır. Esmerlere beyaz fuşya. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beyaz tenlilere siyahı daha çok yakıştırıyorum, kırmızı her tene yakışıyor. 0 0 Yorumla
bsranrrgvn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Kirmizinin tonuna gore degisir. Kirmizi oje kirmizi ic camasiri harika bir kombo. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bi arkadaşım vardı da, kadın dediğin gündüz siyah, yatakta kırmızı, gece beyaz giymeli derdi 😀 0 0 Yorumla
_Armstrong_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Bence ikiside guzel duruyor fakat arasira neon renklerde tercih edilmeli bence 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyahı giymelerini tercih ediyorum bana hZ zvek veriyor 0 0 Yorumla
cuckoldwnb Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Beyaz tene ikisi de gider, hatta bordo da ekleyelim 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İki renkte tende süper duruyur 🥰 1 1 Yorumla _Armstrong_ 1 yıl @hayatgibibirsey yoksunuz :( Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Siyahtan yanadır tercihim 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Siyah daha güzel bence 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Vücuduna ve ten rengine göre değişir bence 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Siyah dantelli tabii ki.. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Fulya pembe de güzel bence 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ikisi de dehşet tahrik edici 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. siyah iyidir 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. siyah 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. siyah iyii 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside olur 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ikiside güzel kadınları seksi gösteriyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Siyah fav 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siyah bordo lacivert 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Model peki? 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çoğu zaman kırmızı 1 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Kirmizi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
siyan renk
Ben dantelli olanlara bayılıyorum renk olarak da siyah iyidir ya. Siyah asildir
görmedikten sonra ha kırmızı ha siyah ne fark eder ki
Ten rengi önemli beyaz tende siyah kırmızı esmer tende beyaz
Merhaba,
Hiç önemi yok, renklerin canı cehenneme!
İç çamaşırınında canı cehenneme! 😅
Açık tenlilere siyah kırmızı yakışır. Esmerlere beyaz fuşya.
Beyaz tenlilere siyahı daha çok yakıştırıyorum, kırmızı her tene yakışıyor.
Kirmizinin tonuna gore degisir. Kirmizi oje kirmizi ic camasiri harika bir kombo.
bi arkadaşım vardı da, kadın dediğin gündüz siyah, yatakta kırmızı, gece beyaz giymeli derdi 😀
Bence ikiside guzel duruyor fakat arasira neon renklerde tercih edilmeli bence
Siyahı giymelerini tercih ediyorum bana hZ zvek veriyor
Beyaz tene ikisi de gider, hatta bordo da ekleyelim
İki renkte tende süper duruyur 🥰
@hayatgibibirsey yoksunuz :(
Siyahtan yanadır tercihim
Siyah jartiyer çok tahrik edici
Siyah severim sen hangi renk
Siyah daha güzel bence
Vücuduna ve ten rengine göre değişir bence
Siyah dantelli tabii ki..
Ne giyersen giy ya bize ne