Kırmızı ile en uyumlu renk siyahtır. Siyah asildir ve üzerinizde de güzel duruyorsa sizi gören kişi kendinden geçer. Bunun yanı sıra sizi isteyen kişiyse ne yaparsanız yapın zaten onun aklını almışsınızdır bu tür şeylerde ekstra tat katar. İyi eğlenceler dilerim.
En sevdiğim iç giyim jartiyer bu zamana kadar benim karşılaşmadığım bi durum kırmızı güzel durur hele şu alttaki güzelmiş waaauuw ne şanslı herifler var arkadaş ya
Ben tek renk olmasından yanayım jartiyerin kesinlikle.. Bana kalırsa tepeden tırnağa siyah olması en güzeli ama illaki ten ya da siyah renginden biri olacaksa kesinlikle siyah ve kırmızı daha uyumlu olur.. Keyifli günler..
Böyle bir durum hazırlıksız sekse yakalanmak gibi olur. Gündelik giyimde sütyenin farklı, kilodun farklı bir renk olması gibi düşünebilirsin. Bütünlük sağlanırsa daha haz verici olur. Lakin, elde ki imkanları degerlendirecegim dersen illa ki ikisini aynı anda kullanma, sadece siyah çorapla bile bu durumu götürürsün. Ama bunlar da sıradanlaştı. Daha marjinal olamıyor musun?
Ne çirkini alıp dantellisi üstündeyken yalayacaksın o kısmını mis mis. Fantezi giyimlerin amacı o zaten genelde kıyafet üstündeyken ilişkiye girmek bazılarının böyle fantezisi oluyor.