Selamm❤
Farklı kişilerle seks yapmak devamlı aynı kişiyle seks yapmaktan daha mi cezbedicidir? ya da yasak olan ilişki daha mı tatlı gelir?

Selamm❤
Farklı kişilerle seks yapmak devamlı aynı kişiyle seks yapmaktan daha mi cezbedicidir? ya da yasak olan ilişki daha mı tatlı gelir?

Sürekli olarak aynı kişiyle seks yapmanın cinselliği monotonlaştıracağını, heyecan ve tutkunun zamanla azalmasına neden olacağını düşünüyorum. Öyle olmasa 10 yıllık evli çiftlerin seks yapma isteği ve sıklığı azalmazdı. Arada sırada da olsa partner çeşitliliği olmalı, kadınlar için de, erkekler için de... Bunun önündeki engel din, örf, gelenek... İlişkilerin içindeki sahiplik ve aidiyet kavramları... Yanlış olan, bu çeşitliliği deneyimlemek isteyen insanların bunu yasak olanın cazibesine kapılarak, gizli saklı yapmayı, yani aldatmayı tercih etmeleri, sadakatli görünerek başka ilişkiler yaşarken eş/sevgili kişisini enayi yerine koymaları.
Aslında özgür seks, çoğu insanın aklından geçirdiği, ama yapmaya cesaret edemediği durumdur. Bunu çok az kişi itiraf eder. Çok çok az kişi de uygular. Bunu günübirliğe indirgemeyelim. Poligami olarak düşünmek daha mantıklı.
Heyecanlıdır fakat riskleri ve tanımadığın tenin hakkını veremeyeceği gerçeği de var..
Cinsellikle tek eşliliğin en güzel yanı, nelerden zevk aldığını bilen bir partner... 🔥
Ricalar efendim 🌸
Eğer birini sevmeden seks yapabiliyorsan öyledir ama ben yapamam sevmem lazım etkilenmem lazım yani bunun yürümekten koşmaktan bir farkı olması lazım 😂
Teşekkür ederim nazik hanfendüü😇
Rica ediyorum beyfendüü😅🌸
Cevap
31Cevap
hayır tabi ki de tek eşlilikten yanayım her zaman
Merhaba,
Tek eşlilik seviyorum! 😅
Aksinin canı cehenneme! 😅
Günübirlik olması kulağa ne kadar hoş gelse de uzun soluklu biriyle farklı fanteziler deneyerek yapmak bence daha iyidir
Tek gecelik ilişki yaşayanlara da saygım var ama bana hitap etmiyor. Ben uzun soluklu ilişkilerden zevk alıyorum
Günübirlik turlara katılmayı bile sevmiyoken suratımı ekşittim şu an
Bekar isek evliliğe hazır değil isek günübirlik güzel yapar stresten kurtuluruz
Değişiklik ve heyecan oluyor yani nasıl anlatacam bilemedimki
yasak olan her zaman daha tatlıdır lakin hergün farklı biri yerine bi kaçtanesi ile düzenli olması daha sağlıklı
yasak olana meyledenin kendini haklı gösterme bahanesidir bu.
Çok tehlikeli. Her türlü hastalığa davet demektir
Çoğu zaman evet. Derdi, sorumluluğu yok
Belki yasak ilişki daha heyecan verici olabilir ama yanlış bişey tabiki
Senin için öyle olacak
Tamam sensin shaha
Geçici sonuçta kalıcı olması gerekiyor
Düzenli daha iyi
Demiseksüel oldugum için yapamıyorum ne yazık ki
İkisinin de yeri ayrı
Of o nasıl kalça bu saatte yapılır mı
Günah olan her şey güzeldir.
Farklı tatlar iyidir.