Seks; ruhsal doyumun, bedenen doyuma eriştiği zevk katmanıdır. Ruh bir boşluktur ve nefsi temsil kılar. Yani doyuma gerçek anlamda ulaşılmaz. Doyuma ulaşıldığı zaman zaten ortada bir sorun var demektir. Yaşandıkça istenilendir.. Yaşamasını bilen ve gerçekten yaşatanın elinde güzel bir melodi olur. Yüzeysel bakanın elinde ise anlamsız kulağı tırmalayan ses lakırdısı olur..
Tutku insanın her zaman daha fazlasını istemesini sağlar.. Cinselliği anlamlı kılan yegane şey hissedilenlerdir aslında.. O kişiye duyulan derin arzu.. Bir nevi cinselliğe değil aslında onu anlamlı kılan kişiyi özler ve isteriz.. İnsanlar aşık oldukları kişiyle yaşadıkları şeyleri bence tam da bu sebeple unutmazlar.. Hissettirdikleri sebebiyle.. İşte bundandır ki her bedende aynı değildir sevişmek.. İçtikçe içesi gelir bazı şarapları insanın.. Sekste ona benzer.. Kanda ve bedende gezindikçe daha da susatır.. Keyifli geceler..
Her defasında daha fazlasını ister insan.. Sekse doyamam ben.. Seks sonrası anlık mutlu olur , doyuma ulaşır belki ama hiçbir zaman tamamen doymaz.. Her defasında bir önceki seksin verdiği zevkten fazlasını ister..
Seksi gerçekten görev gibi gören insanlara şaşırıyorum aslında ben.. Zevk almak varken neden kendini kasar ki bi insan.. Umarım gelecekte bende o hale gelmem..
Bence daha çok istersin düşünsene birisini seviyorsun birlikte oluyorsun niye koyayım ki daha çok isterim her seferinde daha çok isterim o vurdukça daha çok vur derim yani durmam niye durayım ki Allah‘ım ne kadar güzel bir şey bir insan neden sıkılır djjdjdj
Bazı anlar vardır daha fazlasını ister insan bazen de doyumu hisseder anlık olarak. Düzenli cinsel ilişki yaşayan insanların isteklerinin her zaman daha yükseleceğini düşünürüm
Yaşandıkça doyuluyor. Tabi ne kadar sık yaşadığına bağlı olarak daha da istenen hale gelebilir. Ama her gün yapılan bir şey ise aseksüel olma ihtimalin bile var.
bir doktorun dediğine göre hafta 2 gün cinsellik en iyi cinsellikmiş daha fazla olursa vajina genişlemesi olurmuş oda erkeğe zevk vermezmiş ben bile günde 4 defa mastürbasyon yaptığımda penisim ağrıyor asılmaktan