Bekar ve hiç cinsellik yaşamamış biri libidosu yüksek mi nasıl anlar? Libidom yüksek mi nasıl anlarım?
Bekarım cinslelliğe dair hiçbir şey yaşamadım daha evvel
ayda 2-3 mastürbasyon yaparım. Bi yakınlaşmam olmadı erkeklerle
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bekar ve hiç cinsellik yaşamamış biri libidosu yüksek mi nasıl anlar? Libidom yüksek mi nasıl anlarım?
Bekarım cinslelliğe dair hiçbir şey yaşamadım daha evvel
ayda 2-3 mastürbasyon yaparım. Bi yakınlaşmam olmadı erkeklerle
Aslına bakarsanız bu tamamen sizin arzularınız ve arzularınıza yönelik dağarcığınız ile ilgili. Aslında şunu söylemek istiyorum; Karşı cinste etkilendiğiniz birtakım unsurlar var mı? Mesela; kollarında olan damarlar sizde cinsel çağrışım etkisi oluşturuyor mu? Veya boksr üzerinde sertleşen bir pns görmek veya bunu görüyormuşsunuz gibi gözlerinizi kapatıp düşlediğiniz anlar oluyor mu? Buna benzer iç güdülerinizi sık sık düşlerinize alıyorsanız libidonuz yüksektir.
Yüksek o zaman etkilendiğim bazı şeyler oluyor çünkü ama bence bu da bi kıstas olmaması lazım
Etkilendiğiniz birtakım veya buna benzer bir çok unsur olabilir. Bunlar sizin iç güdülerinizde ne kadar şekilleniyor ve hayal gücünüzü ne kadar aktif kullanıyorsanız arzularınızı da doğru orantıda kuvvetlendirir. Sadece karşı cinste etkilendiğiniz unsurlar değil, bedeninize uygulanmasını istediğiniz dokunuşlarda olabilir. Herkesin arzu ve eyleme geçirme düşseli faklı olabilir. Örneğin ve hatta şu an; üzerimde bir boks var pnsm tamamen sert ve 19,5 cm boyunda ve kalın bir pens e sahibim, bu görünümü görmek ve düşlemek sizi tetikliyorsa libidonuz arzularınız ile uyum sağlıyordur.
Bence o zaman yüksek, fakat dışarıdan çok ketum duruyor olabilirim bu konuda
Evet sizi iyi anlıyorum, dışarıya karşı böyle olabiliriz. Bir erkek olarak bende sizin gibiyim fakat iç dünyanızı dökebildiğiniz veya dökebileceğiniz bir kişiye arzularınızı aktarmanız kendinizi tanımak ve tamamlamak için gerçekten de gereklidir. Bence sizde buna katılmalısınız. Hatta şu an tam olarak bir önceki olan mesajımda söylediğim gibiyim ve libido seviyenizi tam olarak tetiklemek, gerçekten de kendinizi tespit etmek manasında size de iyi gelebilir. En azından deneyebilir ve görebilirsiniz.
Sanıyorum ki şu an siz müsait değilsiniz, fakat müsait olduğunuz her zaman dönüş sağlayabilirsiniz. Önemli olan karşılıklı güzel bir iletişim sağlamak, ki benim için oldukça keyifliydi.
Çok süper görüş seçimi için ben size teşekkür ederim.
Cevap
19Cevap
Merhaba. En basit şekilde örnek vermek istiyorum, gün içinde mesela vajinanda ıslanma ve sıcak, ateş basması gibi hisler oluyorsa, bir erkekle seks yapma isteğin, yani penis arzuları oluyorsa libidon yüksektir, ki yaşamamışsın çok normal
Hiç cinsellik yaşamayip ve hala libosusunun hangi derece de olduğunu bilmeyen kişinin muhtemelen libidosu düşüktür 😂
Bazı değerler, öncelediğimiz şeyler, yetiştirilme tarzımız ve yaşadığımız kültür birtakım engeller koymasına neden olabiliyor kişide.
Ben de değer yargılarım sebebi ile cinsellik yaşamadım.
Hayır demek istediğim şey şu tabi ki her insan cinselliği bazı durumlarda yasamayabiliyor ama libidosunun yükselişini illa anlar ya
Kabaca söylemek gerekirse sürekli azginsan libidon yüksektir yani
Bence kimse sürekli azgğn olmaz
İşimiz var, çalışıyoruz ve yoğun tempolu bir hayatumuz var nasıl sürekli yüksek olsun
İşte sürekli istekli insanlar var biz buna yüksek libido diyoruz 😂
Ama işte markette veya profesyonel hayatta ciddi okunması gereken alanlarda ve başka bir alana yoğunlaşmışken nasıl yüksek olsun? İlgi ve odak başka bir alanda
Bak şimdi bu insanların bazen libidosu o kadar yüksek oluyor ki işlerine bile adam akilli odaklanamiyorlar tabi ki bazen libido düşüklüğü oluyordur ama genel olarak sürekli yüksek oluyor libidosu yüksek olan insanların cinsellik her zaman onlar için en ön plan
Partner ile etkileşime geçince daha çok arzular haftada 2-3 kere istersin bu normal
Kolay anlaşır sözleri gözler bakışları mimikleri hal ve hareketleri
Libido zaten senin isteme dereceni belirtir ayda 3 kereyse libidon düşük diyebiliriz
Ayda 2 - 3 çok az ben her gece yapıyorum en az. 4 sefer
seks istiyorsa canın libidon yüksek
İstemiyorsa düşüktür
Knk bende yaşamadım aynı sen gibiyim ama kendini nasıl hissediyorsun bu konuda istekli azginlik hissediyorsan sıkça ona göre anlarsın ki az çok
Yok çok sakin bi durumun var eğer günde 3 defa yaparsan hızlısın işte
Evet ve inan yüzeysel bazı şeyleri böyle bir kızla yaşamak doyumun tek yoludur
Dusuk bence sen bi erkekle etkilesime gecmeden yükselmez gbi
Oldukça sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu konu senin libidonu anlamak için yeterli değil bence.
Ayda 3 defa yapan biri oldukça düşük bir libidoya sahiptir.
Haftada üç kez yapıyorsan bence yüksektir.
Ayda
Evet deneyimlemiş olsam ama bilirdim yüksel mi değil mi dşye zaten
O zaman bilemeyeceğim deneyimlemeden tam anlamıyla
Yok normal olması kafi
ayda 2 -3 aşırı az :D libidosuzsun :D
Sende benim abim gibisin
Ayda mı o zaman yüksek değil
En iyisini sen yapıyorsun
düşükmüş o dediğini günde yapanlar var :D
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?