Partnerim bu durumdan hoşlanır mı?
Libidom çok mu yüksek?
Partnerim bu durumdan hoşlanır mı?
Her bedenin, kalbin ve ruhun cinselliğe ihtiyacı vardır. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Aktif bir seks hayatın yok. Bunun sonucunda bu kadar düşünmen çok doğal. Muhtemelen yaptığın mastürbasyonda da tam olarak doyuma ulaşmış olmuyorsun bu yüzden bu kadar düşünmen normal. Bedeninin bunu istemesi iyi bir şey, bende de benzer durum söz konusu. Eğer aktif cinsel yaşamın olursa partnerin de istekli bir kişi olursa gerçekten çok mutlu edersin.
Cevap
39Cevap
Evet libidon yüksek ama tutkun ve arzun da fazla. Bu istek içsen bir dürtü bunu durduramasın. Güzel bir tatmin olaman gerekiyor. Bunu yaşayabileceğin bir insan var mı çevrende?
Hayır yok. Sadece bir insanın gözlerine baktıgım zaman hissettiğim enerjiyle bile, bir şeyler düşünüp uyarılabiliyorum. Sadece gözlerle.. Ama izlediğim onca videoda toplasan 2 3 tanesinde öyle uyarılmışımdır.. Hayal edip mast yapabilsem çok iyi olacak ama yapamıyorum.
Reelden yazamam, buradan yaz lütfen
İşte gerçek hesabımı gösteremem
Metod anlatma. Ben sadece birisinin fözlwrine baktıgımda bile o enerjiyle uyarılabiliyorsam tutkulu muyum
Bu çoğu insanda olmaz mı? İnsqnlqe ne ile uyarılıyor
İnsanlar'
Sizin libidonuz yüksek en üst levelda doyumsuz bir isteğiniz var buna engel olamazsınız
Cidden doyumsuz muyum? Partnerim bundan rahatsız olur mu peki
Ben olsam rahatsızlık olmam ama baskasi için bilemem iyi bir ten uyumu sizi biraz rahatlatır
bence gerçek bir seks yaparsan enerji almak değil enerjiyi kullanmak olduğunu anlarsın, biraz hayal kırıklığı gibi
Mükemmelsin umarım kendin gibi istekli bir partnerin bir eşin olur
Ama bazen cidden zorlanıyorum.. bu kadar istekli olmak istemiyorum
Yanlış biriyle yapmada olsun istekli ol evleneceğim insan senin gibi olursa baya şanslı olursun ama isteksiz olursa evlilik biter
baya yüksek zaten kadın erkek aynı seks hayatımızdan cıksa yemin ediyorum insanlık cag atlar 10 kiden 9 böyle seks seks seks
Güzel birşey tadını çıkar problem olmaz vucudun istekli
Diğer insanlara göre yüksek mi libidom? Tadını çıkarmam için partnerimin olması gerek. Sevgilim yok
e yan yüksek :) her gün sana oral yapan olsa yine doymazsın gibi
Libidon yüksek ama çok masturbasyon yapıyorsan bu artık sana sıradan gelip doyuma ulaşmamana sebep olabilir. Bu yüzden canın sürekli istiyor belkide.
Baya bu yüksek ama normal yeni şeyler dene farklı zevk almaya bak o zaman daha güzel olur ben öyle yaparım
Tabiki daha yüksek partnerininkininde yüksek olması lazım yoksa sorun olur senin için
Senin partnerin ben olmam lazım yaşlandırmazsın sen insanı
Diğer kızlara göre libidom çok mu yüksek?
Belkide seks yaptıgımda azalır
Anladım, sadwce birisinin gözlerinden aldıgım enerjiyle bile uyarılıp seks düşünüyorum. Bu tutkulu oldugumu mu gösterir
Bu surekli mi var dönemsel mi sürekli istekli olan kadınla göz göze bakmak bile yetiyor hazır olmaya
Yoo yasın gereği normal.. ama bu ulkede insanlar neden mutsuz iste cevabı burada
Hayir onlarin da yüksek ama gizliyorlar
Aynısından bende de var. Aşırı istekliyim sürekli mastürbasyon yapıyorum
Partnerin Ben olsam seni öpüp başıma koyardım.
tamam libidon yüksek ama doymuyorsun fıstık ondan dolayı hızlı mast yapıyorsun
Bence senin işin gücün yok yatıyorsun evde gün boyu
sanki beni anlattun var ya durup durup ayni his hic yaommism gibi
Digerlerine gore sen normalsin.
Doyuma ulasmadigin icin istemen aklindan cikmamasi gayet dogal.
bu durumu gerçek bir oral yaşarak atarsın
güvenebileceğin erkek ark veya partnerin varsa bunu öneririm
Erkek degilsen güzelmiş
sen adamı buldn mu don giydirmezsin valla
çay iç.. içine sıcak bişiler girsin...
Buradakı erkeklerı özetledin nerdeyse
evlensen zamanla bıkarsın bile
Seksting / sanal seks yapıyor musun hiç
evde sevişenleri izle gizlice
Herkes oyledir senle alakali degil
Sanırım ama bu ilerde güzel bir şey
var mı böyle kız gerçekten