Ramazan sebebiyle cinsellik sorularımı görselsiz paylaşıyorum.
Yine de soruma gelip, boş yapan olursa engellerim 😄
Ramazan sebebiyle cinsellik sorularımı görselsiz paylaşıyorum.
Yine de soruma gelip, boş yapan olursa engellerim 😄
Öyle değil mi? Adam yanaşıyor eşine kadın da "üff yorgunum" diyor. İstekli belki ama yorgunluğu bahane ediyor karşılık vermiyor. Böyle olunca erkek de soğuyor ve daha da yaklaşmıyor. Ondan sonra "erkekler öküz" deniyor... Başı ağarmayan kadın gayet de tatmin oluyor
Soruda cinsel değil düşünsel ve duygusal tatminden neden bahsettim sence?
Cinsel tatminle, duygusal ve düşünsel tatminin nasıl bir bağlantısı olabilir?
Neden Cinsel yaşam kategorisinde o zaman
Yani bunu benimde düşündüğüm zamanlar olmuştur 17 ,18 yaşlarında . Aslında bu tamamiylen çevre , okul , arkadaslık ortamına falan bağlı. Yani insanlar nasıl görmek istiyor ise öyle görüyor. Bakış açısı kısaca.
Şöyle bir zihniyet tarafından yetiştirildiğinizi düşünün . Ailede kadının hiçbir söz hakkı yok. Arkadaş Ortamda kadına dair bir şey yok.
Okulda cocuk, ailesinin istediği okula gönderiliyor ve genelde karma olmayan sınıflar seçiliyor.
Çocuk büyüyor ve kin besliyor icinde , çevresinde , okulda falan derken iletişim konusunda başarısızlıklar meydana geliyor ve bu iletişimsizlik erkeği daha cok bencilleştirebiliyor. Kadının bakış açısıda etken. tek sorun sadece erkekte değil. O erkeklerde, bir kadının çocukları.
Bu bakış açısıyla büyüyen erkekler ya da kadınlar. Karşıdaki kişilerin hissiz oluşuna, inanabilir ya da düşünebilir yani temelde pek çok etkenin bir araya gelmesi ile mevcut durum oluşuyor.
İşte bunları konuşarak normslleştirmemiz, düzeltmemiz gerekiyor bu durumu.
Erkeği bencilleştiren sistem kadını daha çekinik hale getiriyor. Durumu eşitlemek ve dengelemek için tam tersi etkiye ihtiyaç var bence.
Ahaha neden randıman alınmayacakmış? 😂
Düşünsene kadın, erkeğe diyor.
Şşşt yavru hepsi senin mi?
ya da kadının, bir erkek geçerken ıslik çalmasını hayal edelim.
Birlikteliklerdede sıkıntılar olacak.
İşin cinsellik kısmını yazmıyorum bile. Bu tür bir kadın erkekte ters etki yaratır.
En iyisimi erkek tarafını düzeltip , kadına bu konuda düşen göreve odaklanmak daha mantıklı geldi
Bu şekilde örnekler olmadığı için etrafında sana ters geldi anlıyorum da aslında olması gereken o bence 🤔
Kadın belli etse isteğini ve istediği zaman, istediği şekilde tatmin olsa dünya şu an çok daha yaşanılası bir yer olurdu..
Çünkü kadının yarısı çocuktur, öğrenirse öğretir.
Düşünsel ve duygusal tatminde sıkıntı yaşamayan kadın hem hayatı dibine kadar yaşar, hem de etrafındaki herkese yaşatır..
Ütopik bir düşünce zaten benimki😄
Rica ederim
Bu soruy cevap olarak Bence yazılır 😂
Yine de özetlersek yanlış eşlesmelerin sonucunda kadınlarin libidosunu tetikleyemeyen erkekler tarafından oluşturulmuş algı diyebiliriz.
Yani kadınlar aslında isteksiz değil o erkeği istemiyor ama bunu kendi de fark edemiyor ona da söyleyemiyor 🤣
Bunda da hem kadın hatalı hem erkek. Kadınlar erkeği sadece elde etmek istiyor sonrasını önemsemiyor. Sonuç da Şekil A djdjdj
Psi'nin bencesinde yoruma yazacaktım bunu da tırsdım ahaha
Dedim soru olarak sorayım da yasalara uysun😂
Güzel noktalara değinmişsin tebriks🤩
Ben onların orucuna onlardan fazla saygı duyuyorum 😂
Erkekler kendilerindeki hayvani cinsel arzuları kadında göremeyince isteksiz sıfatı yapıştırırlar. Kadın, cinsel arzusunu başka bir form halinde sunar erkeğe ama erkek o formdan anlamaz
Doğru.
Cevap
10Cevap
Çünkü kadınlar şöyle düşünüyor ben duygularımı isteklerimi belli edersem erkek yanlış anlar beni o... Olarak algilar. Aslinda biz erkekler isteklerini rahatça soyleyebilen isteyen kadinlari severiz. Daha cok arzulariz. Ama rahatca duygularını dile getiren kadın sayısı az
Kadınlar isteksiz değil ki toplumsal baskıdan dolayı soğuk davranıyor. Bir de ağırdan alıyorlar. Bunlar hep taktik erkek beni şöyle bilmesin böyle görmesin falan filan..
Cinsellik dışında duygusal ve ruhsal doyum da olmalıdır ama erkeklerin Bi kısmı o sıra düşünmeyi bırakıyor veya yavaşlıyor
Çünkü içten iste bile dışa vurum tam tersi olduğu çin karşıdaki algıda isteksiz olarak betimleniyor
Kadınlar çok istekli ama isteklerini hep bastırıyor. Kuruyup kalacaklar sonunda 😄
Maddiyatta takılıyoruz önemli olan miktarı size
Size?
Dünyadaki 4 milyar kadını tanıyıp, aynı geri dönüşü almış olman lazım bu şekilde yargıda bulunabilmen için.
Takılma o zaman Türk kadınlarına. Yallah yurt dışına..
Onlar da sizi bekliyorlar zaten Kapıkule'de kuyruğa girmişler😂
"dişarıda ki kadınlarıda biliyorum bizimkilere kitap okutur ders verir "
Dervişin fikri neyse zikri de odur.
Geliştirin kendinizi siz de.
Evet kadınlarımız her şeyin en iyisine layık.
Cahil, vasat, vasıfsız, beş para etmeyen erkeklere değil..
Erkekler duguya bakmıyor işte
Neden?
Erkekler insan değil mi?
Buna bende şaşırıyorum
kadınlar öyle
Baskı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?