İlişkide duygusal tatmini kendisine doğal bir hak gören kadınlar, konu cinsel tatmin olunca, neden erkeği kadını kullanmak isteyen, potansiyel sapık gibi görürler?
Bu tek taraflı, vermeden alma isteği, hangi kafanın sonucu oluyor?

İlişkide duygusal tatmini kendisine doğal bir hak gören kadınlar, konu cinsel tatmin olunca, neden erkeği kadını kullanmak isteyen, potansiyel sapık gibi görürler?
Bu tek taraflı, vermeden alma isteği, hangi kafanın sonucu oluyor?

Bilmiyorum hangi kafanın sonucu olduğunu, kadınlarla erkekler arasında cinsellik konusunda bazı bedensel farklılıklar var. Buradan detaylı yazamayacağım ancak en büyük nedeni bu bence…
Teşekkürler.. ☺️
Eğer duygusal olarak bizi tatmin ederlerse sapkk olarak görmeyiz eğer işi düşünce miyav yapıyorsa tabi sapik gibi görürüz bu sizden kaynaklı. Adam akılı düzgün laf etmeyen. Esinin yüzüne bakmayan sohbet etmeyen erkek insana dokununca olur olmaz. Oluyo böyle dusunceler. Elinde olan durum değil zamanla kendini değersiz gibi hisediyorsun hatta kadınlığını unutuyorsun. Keske erkekler bunu bilse
Hisetmez insan ben artık eşimi erkrk olarak bile görmüyorum bitti cinseligim evliliğim her şey bitti
Evet zor yaşayan anlar
Tşkur
Kadın mantık aramaz, o an neyi istiyorsa onu görmek ister. Duygusal olunacaksa olmanı, se visikecekse de icraat bekler. Herseyi devletten bekler.
Abi keşke açıp beklese, nerdeeee 😂
açmayı bırak, kale kapısı gibi 😂😂😂
Cevap
5Cevap
İki yüzlülük olabilir
Aynen..👍
Genelleyemeyiz, baya baya derdi cinsellik olan kadınlar da var.🙂
https://www.instagram.com/reel/CnsOiZwq0uq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Duygusal yönden tatmin edenide cinsel yönden pasif ilan ediyorlar. Kadın milletini anlamak olbers paradoksunu çözmekten daha zor
Bencede öyle yapmak lazım aslında
Bir kaç gün önce bayan bir müşteri ödeme için kart uzattı iki seçenek vardı kredi mi kart mı diye sordum ay bilmiyorum dedi güldü tuhaf bir ses tonuyla dedim herhalde bu boşaldı, sanki çıkma teklif ettim ne oluyorsun.
Aynen sonra düşürüverir adamı yere yüzükoyun😆
✌️😆
Beni sapık görebilir her kadın benlik bir sorun yok.
baştan beri öyle göstermezseniz sorun olmaz. duygusal konuşursanız beklenti normal olur.
Hay aklınla bin yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?