Selamm,
Yananlar ve yakanlar:)) sürekli huzursuzluk çıkaran kadının hakkını vermek, bütün sorunların çözümü olabilir mi?

Selamm,
Yananlar ve yakanlar:)) sürekli huzursuzluk çıkaran kadının hakkını vermek, bütün sorunların çözümü olabilir mi?

Aman reis çok tehlikeli bir soru sormuştum şimdi hakkını vermek derken hangi amaçla bilemedim 🤩 sürekli sorun çıkaran bir kadın ya da sürekli sorun çıkaran bir erkek hakkını vermez ki
😂😂
Kanka arkasını döner yeter ya
Arkadan önden farketmez dermişim skdndkdmd
Kanka işte öyle olmuyor ya kapıları kapattılar mı almıyorlar içine
Kapattırmamak lazım
Kanka boş ver ya dertleri sıkıntıları bitmiyor sağ el bedava
Haha 😃
Kremi sür tamam
Sürekli huzursuzluk yaşanan bir ilişkinin çözümü, sadece bir tarafın hakkını vermekle değil, her iki tarafın da duygu, düşünce ve ihtiyaçlarının dikkate alınmasıyla mümkündür. Kadının hakkını vermek, yani onun duygusal, fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını önemsemek elbette ilişkiyi olumlu etkiler. Ancak bu, tek taraflı bir çaba olursa dengesiz bir ilişki ortaya çıkabilir.
Asıl çözüm, karşılıklı anlayış, saygı ve sağlıklı iletişim geliştirmektir. Huzursuzlukların temelinde genellikle şu nedenler yatar:
İletişim eksikliği: Tarafların birbirini tam olarak anlamaması veya kendini doğru ifade edememesi.
Güç mücadelesi: Bir tarafın diğerini yönetmeye çalışması ya da dengesiz sorumluluk dağılımı.
Beklentilerin karşılanmaması: Bir tarafın ya da her iki tarafın da birbirinden beklentilerinin açık olmaması veya karşılanmaması.
Duygusal ihmaller: Birbirinin duygularını görmezden gelmek veya küçümsemek.
Özgürlük ve bireysellik alanının ihlali: Partnerlerden birinin ya da ikisinin de kendi alanını kaybettiğini hissetmesi.
Huzurlu bir ilişki için her iki tarafın da çaba göstermesi, birbirini anlamaya çalışması, beklentilerini açıkça ifade etmesi ve ortak çözümler üretmesi gerekir.
Sürekli huzursuzluk çıkan bir ilişkide çözüm tektir :D ayrılık
Ha gergindir gerginliği hakkını vererek alınabilir
Evet en büyük ve en güzel çözüm olur 😜
Ben çözerim o zaman 😏
Senin zaten çözemediğin birsey yok gibi s etiketini sonuna kadar hak ediyorsun 👑
Teşekkür ederim canısııı:)
Rica ederim cınım 😄🌸
Teşekkürler 👑
Ricalar :)
Cevap
10Cevap
Müge anlı ne diyor kadına itaat et rahat et 😂 bu kadar basit
Sen çok yanlış yoldasın 😂 çıkışlar bu kapıdan ➡️➡️➡️
Haha 😂 yapma yanarızzzz
@ycihan00 orası öyle tabiki haklısınız 👍 herkes yerini bilse bu noktaya gelmezdik zaten
@LastGuest benim babam hep derdiki kadın kısmına fazla yüz verilmez , kadına yüz vetdimi tepene çıkar
Yani bilemedim şimdi ne desek boş ama şunu çok iyi biliyorum her kadın çiçek değildir her kadında saygıyi hak etmiyor bana göre
👍👍🙋🤗
Hayır tabi ki de.. bir ilişki de sürekli sorunlar huzursuzluklar varsa zaten o ilişkiden adam olmaz ayrılmaları daha güzel bir çözüm olacaktır. ya da eğer dinlemeyi biliyorsa karşı taraf sorunları konuşarak çözmek daha güzel olur bence.
Bazı kadınlar gerçekten huysuz herşeyi hakları olarak görüp bunu sağlamazsan çirkefleşiyorlar. İyi düt azalır ama huysuz yine huysuzluğunu yapıyor
sürekli huzursuzluk çıkartıyorsa sıkıntı
üstesinden gelmek lazım
Cinsellik her sorunu çözmez. Her sorunda da cinselliğe başvurulmaz. Sürekli huzursuzluk çıkıyorsa ayrılık tek çözümdür, uyuşmuyorsunuzdur.
Tek taraflı olacak bir şey değil. Sorun ne ise iki tarafın da konuşarak hatalarını görerek karşılıklı anlayış ile çözülür. Sadece tek taraflı sevgi ve anlayış ile asla ilişki yürümez. Yürüse de sağlıklı bir ilişki olmaz.
hayır tabiki. huzursuzluk hangi sebeple çıkıyorsa önce o problem düzelmeli
Evlilikte bazen olur öyle ama sürekli oluyorsa huysuzluğundandır biraz.
Aslında hırçınlık kadının bunu istediğinin ifadesidir bilinç dışı
Onun için ki öyle bir erkek sinirlenmez böyle tam tersi enerjiyi farklı yöne yönlendirir
Hayır tabi ki de değil
Evet itaat et, rahat et 😂
Aşk olsun 😂
Hayır huzursuzluğun nedenini çözmek lazım
Sorunu çözmeden olmaz bence 😂
Haklının hakkını vermek gerekir elbette
Evet hakkını verilen keser sesini
Herkes hakettiğini verir ise problem çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?