Ben iki senelik evliyim , ilk başlarda zaten kaynanagille birlikte kaldık. Rahat olamadık … sonra başka şeyler de oldu , şimdi de çalışıyorum 8 aydır ama eskisi gibi değilim yoruluyorum akşamları da canım istemiyor … eşimde iki gecedir çok istekli ama ben değilim. Yorgunluktan sanırım birdeydi de destek olmuyor. Evin işi bende çamaşır bulaşık bende. Birde ise gidiyorum yani… kendisi geliyor işten yatıyor kalkıyor sonra gece oldumu 🙄 ben öyle değilim Yyy
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYorumları ve cevaplarınızı okudum. İsteksizliginizin sebep değil sonuç. Paylaşılmayan, iki tarafında kendi hayatını aynı çatı altında yaşama çabası sizinki. Beraber yapılan bir aktivite yok, paylaşım yok, iki kişi ile yapılması zorunlu tek eyleme gelince de sizin isteksizliginiz normal
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Sadece sen çalışan vb söylediğin şeyleri yapmıyorsun ki herkesin istek seviyesi farklı sonuçta bu ekstra birşeyle duzelicek bir durum olduğunu dusunmuyroum ama kafana takılan şeyler varsa onları ortadan kaldirabilirsin psikolojikte olabilir
012 Yorumla
Soran1 yılNiye öyle diyorsunuz.. biraz yardım etse evde yani … bizde yoruluyoruz bütün gün evde iş sonra orada iş.. kendisi gelince yatabiliyor ben öyle değilim.. birde ben oruç tutuyorum o tutmuyor. Diyorum bazen hani bazen masayı hazırlasam olmazdı ben gelene kadar iftar oluyor 😔 geliyorum daha hazırlıyorum soran ardından o kalkıyor … böyle yaptıklarda ondan soguyorum
- 1 yıl
İşte demek istediğim buydu zaten seninde dediğin gibi yardım etmesi lazım ama sen soruda bunları söylememişsin açıkçası zaten evlilik birşeyi ortak yapmak için değil mi herşeyi sen yapicaksan tek yaşarsın sonuçta tabi ki bu tür şeyler karşılıkli hepsini sen yapicaksin diye bir şey yok bir kanun yok bu konuyu eşinle konuşman lazım yani açıkçası sendeki durum isteksizlik değilde daha çok eşine karşı soğukluk diyebiliriz bence oturup bu durumu konusmalisin
Soran1 yılDedim kaç defa … bir akşam yapsan olmazdı diye. İki gün önce kızdım ettim dün akşam yine aynı 😏
Soran1 yılNe var bunda dedi masayı hazırlamakta de dedim ozaman sen niye yapamıyorsun dedim … madem kolay.. işten geliyorum birde 20 neu mutfağa git gel 😒
- 1 yıl
Bekarım 4-5 sene önce bizimkiler memlekete gitmişti hem çalışıyorum hem yemek yapıyorum hem bulaşık hem temizlik derken bana zaman kalmiyordu o zaman aklıma geldi bu kadınlar bu kadsr işi hangi arada yapıyor diye o yüzden sana destek olması lazım yan gelip yatmak la işler bitmiyor seninki de can sonuçta
Soran1 yılYa birde kendisi zaten senelerdir yalnız yaşamış yemek temizlik kendisi yapıyordu.. şimdi tabi eve hizmetli gelince rahatına bakıyor
Soran1 yılUmarım bende 😏
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kusura bakma gülmekten öldüm yorgunluk elbette ki bayağı etkiler yanı sıra psikolojik yorgunluk seni biraz psikolojik olarak mutlu etse iş bu kadar yormaz Bir de aynı kişiyle heyecanı bitmiştir elbet
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılEşinin sana destek olması ve eğer bu isteksizliğini gorüyorsa ilgilenmesi gerekir seni azdıracak birşeyler yapabilir yorgunluğunu alacak masaj falan yaparsa libidon enerjin yükselir😉
02 Yorumla
Soran1 yılBencil bir insandan ne bekliyorsunuz
- 1 yıl
Ama sanada yazık değilmi canm sende insansin seninde canin var daha iki yıllık evlisin senin heran patlamaya hazır bomba gibi olman gerek😉 bazı seyleride burdan yazamiyorum 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılstresten olabilir bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYardımcı olmuyorsa anlayış göstermesi gerek bende evliyim eşimde öyle ama o doğuştan öyle sanki siz sonradan böyle oldunuz sanırım kaç yıllık evlisiniz
03 Yorumla
Soran1 yılİki sene
Cevap sahibi1 yılEşinden kaynaklı bence şu an bende isteksiz olduğu için ona isteksizim ama kendim sürekli mastürbasyon yapıyorum
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılSöyle yardımcı olsun
Olmuyorsa
Sende gece yaklaştırma03 Yorumla
Soran1 yılHiç halim olmuyor zaten …
- 1 yıl
Nasıl halin olabilir ki
Hem çalış hem ev işi yap hem çocuk bak
O heyvan eti yemiş ne halt yiyor?
Gel keyfim gel
Akşam oldumu hemen yanaş
Aşkım özledim
Aşkım libidom tavan
Aşkım şöyle aşkım böyle
Ne güzel dünya ya
- 1 yıl
İzin verme her işi yapmadığı sürece bırak elletmeyi yanına bile yaklaştırma
Kadınlar islamiyette calisir mi be böyle yapardan gider aldatır sonra ağlma
04 Yorumla
Soran1 yılBorcumuz var diyen erkenden ne beklersiniz? Anası babası bir yerden …. Bende hevesli değildim. Aldatırsa kendi bilir vallah beni önemsemeyi bende önemsemem yani
Soran1 yılKime diyorsunuz.. o borcunu ödüyor da ilk başlarda çakışmıyordum bileziklerimi bozdu.. bisey olmaz. Şimdi de yetinemiyoruz neyapalim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana yardım edip fazla yormayan farkını yatakta yasatacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Basta istediginizi yasayamamissiniz simdide yorgunluktan heves gecmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılSenin ki psikolojik
Bende de var dı şimdş zımba gibiyim00 Yorumla Butarz şeyler çok etkiler. kadın erkek farketmez. seni anlıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Biraz kendını ısteklendırıcek şeyler düşüncelere girsen denedınmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçocuk yoksa boşan hayatına yeni bir sayfa aç, o şekilde toksik ilişkinin sana katacağı bir şey yok
03 Yorumla
Soran1 yılDüşünmüyorum değil bazen…
Cevap sahibi1 yılgeç kalmak diye bir şey yok hayatta, başladıktan sonra her şey yetişir her şey düzene kavuşur. bazen ilk tercihlerimiz seçimlerimiz doğru olmayabilir fakat hayat devam ediyor. dünya ayrılıp daha iyi hayat yaşayanlarla, yeniden başlayanlarla da dolu. bazen olmuyorsa olmuyordur, zamana oynayıp oyalanmak manasız olabilir. bizi bir arada tutmak için kendimi bu ilişkide kaybetmeme değer mi diye düşün biraz da. her insanın hayatı değerlidir, daha iyi şartları herkes hak ediyor
Soran1 yılZaten geç evlendim annemi üzmek de istemiyorum.. kimse dört dörtlün değil biliyorum bende değilim onunda huyu bu diyorum 😔🤷🏻♀️
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikolojikman sende hazır olamıyosun sekse o da seni hazırlayamıyor kafa olarak. Ee ilişki anında anlamıyor mu senin tat alamadığını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBiraz yardimci olsun soyle konus
03 Yorumla
Soran1 yılKaç defa dedim önemsemiyor
- 1 yıl
Bencil isin zor sen gucun yokken enerjin yokks3 nasil ona mutluluk icin heyecan vereceksin ki
Soran1 yılGelde anlat… sind agece sen özlemedinmi diyor bende dedim yorgunluktan onu düşünemiyorum dedim
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yorgunluk stres etkiliyordur seni muhtemelen
07 Yorumla
Soran1 yılYani yardımda etmiyor …
Soran1 yılEgoist.. gecen dedim ama bunu ben öyle değilim diyor öylesin dedim
Soran1 yılKabul edermi hic.. ama gerçekten öyle
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Belliki sen yorgunluktan istemiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılçekici gelmiyordur eşin
00 Yorumla
1 yılBencil insanla yaşamak zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYorgunluktan istemiyorsun
00 Yorumla Çeşmeyi kurutmuşsunuz
00 YorumlaAldatma yakın olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEee hiç bişe yaşanmıyomu
02 Yorumla
Soran1 yılYaşanıyor da okadar değil..
Cevap sahibi1 yılNası yaa
Gizli Üye(30-35)1 yılVitaminler düşüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKayganlaştırıcı sürüp sigsin seni
00 Yorumla
1 yılSen eşini sevmiyirsun sohukussun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin nasıl
00 Yorumla Normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılEşin seni usteklendursin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bunu ona söyle
011 Yorumla
Soran1 yılDedim kaç kez…
Cevap sahibi1 yılO zaman seni anlamiyor
Cevap sahibi1 yılAyrılık düşüncesi olusuyormu
Soran1 yılAnlamak istemiyor … bazen oluyor niye evlendim diyorum
Cevap sahibi1 yılKeşke seni anlayan biriyle hayat yaşasaydın😔
Soran1 yılKeşke.. kaç defa konuştum iyilikle kötülükle daha iki gün önce konuştuk tartıştık. Aksma yine işten geldim belki 10 dakika uzandım iftarı hazırladım. Beyefendi iftara doğru kalktı utanmadan
Soran1 yılKendisi oruclu değildi ben turluyorum birde
Cevap sahibi1 yılSize karşı çok ayıp etmiş onun niyeti seni düşünmek degilki kendini tatmin etmek
Soran1 yılAynen öyle.. düşünse başka türlü olurdu
Cevap sahibi1 yılSizi gerçekten anlıyorum yaa
Cevap sahibi1 yılZaten iftardan sonra insan baygınlık geçiresi geliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılAyy öyle de asko yazik kiz o erkege:)
02 Yorumla
Soran1 yılBabada yazık yardım etsin Ozaman
Cevap sahibi1 yılYaa oylede erkek asko ya fena olmustur kıyamam ya
1 yılPsikolojik
06 Yorumla
Soran1 yılYa… birde o böyle oyuncakda soguyirum
- 1 yıl
Ne tür oyuncakmis o
Soran1 yılO Böyle yapinca demek istedim. Yardimci olmuyor
- 1 yıl
Yardımcı olmuyorsa gösterme bedeninj seni çok özlesin ve sorunların varmış gibi davran ona yüz verme
Soran1 yılKızıyorum deriyorum. Daha iki gün önce konuştuk bu konuyu dün akşam yine aynı
- 1 yıl
Sen kendi işini gör eşine verme okşamak tam okuzmus
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım