Cinsel Yaşam Neden fazla istekliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Neden fazla istekliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bide birini bulamadığında daha da istek artıyor o daha kötü ya 6 20 Yorumla eross18 +1 yıl Bizde daha kötü bu durun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek buluyor ya kız biraz zor Yorumla eross18 +1 yıl Ben bazen bulamıyorum kız hemen bulur Yorumla 1Biradam +1 yıl Tam tersi kız kolay bulur ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanılıyorsun Yorumla 1Biradam +1 yıl Yaz bakalım hangi erkek Red edecek seni Yorumla AnilOzgen1 +1 yıl Birini bulunca hep onunla seks yapmak harika düzenli olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşkım bak reddetmez okey de birden naptım mi diyim Yorumla 1Biradam +1 yıl Tanış sonra konu oraya gelir zaten güzelim Yorumla 1Biradam +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama insanın ani ihtiyacı oluyo o zor Yorumla 1Biradam +1 yıl Yine bulursun ki, tnder diye uyglamada her an bulursun zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüntülü istemiyorum Yorumla 1Biradam +1 yıl Yuz yüze mi? Yorumla eross18 +1 yıl Sanal yazılarım var mutlu ederse gelirsin atarım okursun Yorumla 1Biradam +1 yıl Sanal istersen konuşabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hanginiz Yorumla 1Biradam +1 yıl Sen kimi istersenn Yorumla gizelibilge +1 yıl Bende köpekler gibi arzuluyum ve sınırsız bir haldeyim kullanıma açık yoldan çıkacam kudurdumm ya oooffff oooffff Yorumla Bulutlutlu +1 yıl Bence kızın bulması daha kolay erkekten. Partnersiz öyle zor ki. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben de istekliyim ama her istekli olduğumda osbir çekecek halim yok 1 0 Yorumla
ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Adet dönemin yakın mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok bittii gitti o şuanlık Yorumla ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ +1 yıl Ozaman yumurtlama döneminde olabilirmisiniz Yorumla Soran +1 yıl O nasıl bi dönem Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki biri ile olma isteyin vardir amasyada 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gayet normal bir şey insan olmanın doğası bu 0 0 Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Bende çok yazdığım hikayeler bile tesir etmiyor 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Doymaya ihtiyacın var senin 😉 0 0 Yorumla
AnilOzgen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Libido yüksek olması iyidir enerji tavan oluyor 1 1 Yorumla AnilOzgen1 +1 yıl Gel enerjimizi atalım Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yardımcı olalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok isterdim Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl İstiyorsan sorun ne Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yaşın gereği normal. 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Cansın 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Vücudun yumurtalığın istiyor artik 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bakayım benim kadar değildir 0 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Ben de fazlasıyla 0 1 Yorumla phhml016 +1 yıl Yan yana olmak vardı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abazasın 0 95 Yorumla Soran +1 yıl Fazlasıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen burada senle ilgilenecek çok kişi var Yorumla Soran +1 yıl Onlar değil de sen dikkatiöiçektin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben o işi yapmam knk Yorumla Soran +1 yıl Yapma sorun değil kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Ne için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O işi yapacaksınız hani Yorumla Soran +1 yıl Ben şu an o iş falan yapmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla sen bilirsin pişmanlık sadece Yorumla Soran +1 yıl Ney pişmanlık Yorumla Soran +1 yıl Gizliliğini açsana konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksting vs çok saçma şeyler ilerde birini seversen ne kadar hata yaptığını anlarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne konuşucaksin? Yorumla Soran +1 yıl Normal konuşcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç? Yorumla Soran +1 yıl Sapık sapık konuşmam merak etme Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi inşallah sapıklık yapmazsin Yorumla Soran +1 yıl Yapmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıp kapatcam hemen Yorumla Soran +1 yıl Haber ve açtım diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl Tamam kapat Yorumla Soran +1 yıl Yazmasam daha iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem aç diyon hem böyle diyon garip Yorumla Soran +1 yıl Yazmamamın bi sebebi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neymiş Yorumla Soran +1 yıl Sapıklaşırım Yorumla Soran +1 yıl Kesin Yorumla Soran +1 yıl O yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He iyi o zaman yazmaman isabetli olur Yorumla Soran +1 yıl Sen niye bu kadar düzgünsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi oldum Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla Soran +1 yıl Ter temiz bi çocuk gibi hayal ediyorum şu an seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendime yakıştırmiyorum sadece sevdiğim kişiye özelim. d Yorumla Soran +1 yıl Keşke herkes senin gibi düşünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında bir zamanlar herkes böyle düşünüyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama pes ediyoruz çünkü aşka olan inancımız kalmıyor bazı yaşananlardan sonda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra* Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç birliktelik yaşadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Doğru kişiyi ve doğru zamanı bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama seksting yapiyosun Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle yapmıştım Yorumla Soran +1 yıl Burdan yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok burada da yapıyorsun belli Yorumla Soran +1 yıl Soru sapık bi soru ama dikkatimi çeken cevap seninki oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bir durgunlastin gibi geldi Yorumla Soran +1 yıl Yapıyo olsam yorumlardan biriyle yapıyo olursum şu an Yorumla Soran +1 yıl Durgundum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye sordun soruyu o zman Yorumla Soran +1 yıl Geceleri böyle sorulara insanlar daha çok yanıt veriyo ve kim canım kim değil ayırtedebiliyorum o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Birisiyle mesajlaşma ihtiyacım vardı normal bi şekilde seni buldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım iyi birisin iyi biri olarak kalmaya çalış😊 Yorumla Soran +1 yıl Umarımm Yorumla Soran +1 yıl Sende böyle kal değişme yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru kişi çıkmazsa değişicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burama kadar geldi derler ya aynen öyle şu an neyse Yorumla Soran +1 yıl Nasıl değişicen Yorumla Soran +1 yıl Sapık mı olcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık olmam ama artık doğru kişi aramam ve evlilik istemem Yorumla Soran +1 yıl Bişey dicem Yorumla Soran +1 yıl Söylesem mi bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Ama bu sorudan dolayı da bilmeni istemiyo gibiyim Yorumla Soran +1 yıl Anlamadın mı ya kim olduğumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyleyeceksen söyle söylemeyeceksen sonsuza kadar sus 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Bir sürü kız la konuşuyosun heralde Yorumla Soran +1 yıl AnlAmazsın zaten boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hcxkskjd aklı sıra birileri ile konuşup konuşmadığımi anlamaya çalışıyor😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben iki haftadır kullanmıyorum siteyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseyle de konuşmuyorum uzun zamandır Yorumla Soran +1 yıl Bugün biriyle konuşmadın mı mal Yorumla Soran +1 yıl Beynini mi düşürdün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Azıcık cesur ol ve kend hesabından yaz 😏 Yorumla Soran +1 yıl Senin kadar korkak değilim merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsjfjsjajd özgüven lazım sana ahahaj Yorumla Soran +1 yıl Senden ver biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendeki bana kalsın zaten az hani Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben bulurum Yorumla Soran +1 yıl Hemen anlaman gerekiyodu o zaman Yorumla Soran +1 yıl Niye anlamadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim E Yorumla Soran +1 yıl E ne Yorumla Soran +1 yıl Neyse gidiyim ben instaya geçin sizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eben knk neyse ya bu kadar korkak olmana gerek yoktu. d Yorumla Soran +1 yıl Bana diyend bak dmjcmxjx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fukara Yorumla Soran +1 yıl 💩 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dur de 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsansın 🤣 0 0 Yorumla
Backend Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Herkes öyle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi öylesin Yorumla Backend +1 yıl Evet hemde aşırı Yorumla Soran +1 yıl Neden yaşından dolayı mı Yorumla Backend +1 yıl Alakası yok 25 im ben Yorumla Soran +1 yıl 28 yazıyo Yorumla Backend +1 yıl Sen bakma ona Yorumla Soran +1 yıl Ona da yazan sen din ama Yorumla Backend +1 yıl Yanlış yazdım ilk kayıtta sonra düzeltmedim şimdi bunumu tartışacaz Yorumla Soran +1 yıl Neyi tartışalım Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. spor yapıyo musun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bide birini bulamadığında daha da istek artıyor o daha kötü ya
Bizde daha kötü bu durun
Erkek buluyor ya kız biraz zor
Ben bazen bulamıyorum kız hemen bulur
Tam tersi kız kolay bulur ki
Yanılıyorsun
Yaz bakalım hangi erkek Red edecek seni
Birini bulunca hep onunla seks yapmak harika düzenli olarak
Aşkım bak reddetmez okey de birden naptım mi diyim
Tanış sonra konu oraya gelir zaten güzelim
Nerde yaşıyorsun
Ama insanın ani ihtiyacı oluyo o zor
Yine bulursun ki, tnder diye uyglamada her an bulursun zaten
Görüntülü istemiyorum
Yuz yüze mi?
Sanal yazılarım var mutlu ederse gelirsin atarım okursun
Sanal istersen konuşabiliriz
Hanginiz
Sen kimi istersenn
Bende köpekler gibi arzuluyum ve sınırsız bir haldeyim kullanıma açık yoldan çıkacam kudurdumm ya oooffff oooffff
Bence kızın bulması daha kolay erkekten. Partnersiz öyle zor ki.
Bu yaş aralığında çok normal tatlım aynı durum bende de var
ben de istekliyim ama her istekli olduğumda osbir çekecek halim yok
Adet dönemin yakın mı
Yok bittii gitti o şuanlık
Ozaman yumurtlama döneminde olabilirmisiniz
O nasıl bi dönem
Öylemisin gerçekten nasıl mesela
Çünkü sevilmeli istiyorsun ondan
Belki biri ile olma isteyin vardir amasyada
Ne güzel işte eşin çok şanslı olcak
Gayet normal bir şey insan olmanın doğası bu
Bende çok yazdığım hikayeler bile tesir etmiyor
Doymaya ihtiyacın var senin 😉
Bende öyleyim gelsene
Ben de bilmiyorum aşırı yükseğim şu an bile
Libido yüksek olması iyidir enerji tavan oluyor
Gel enerjimizi atalım
Ne zaman doycan anlatsana
Yardımcı olalım
Çok isterdim
İstiyorsan sorun ne
Bende öyleyim
Yaşın gereği normal.
Hem yaşından hemde çevrenden
Cansın
Bende fenayım :(
Vücudun yumurtalığın istiyor artik
Bakayım benim kadar değildir
Ben de fazlasıyla
Yan yana olmak vardı
Abazasın
Fazlasıyla
Aynen burada senle ilgilenecek çok kişi var
Onlar değil de sen dikkatiöiçektin
Ben o işi yapmam knk
Yapma sorun değil kanka
Kolay gelsin
Ne için
O işi yapacaksınız hani
Ben şu an o iş falan yapmıyorum
Valla sen bilirsin pişmanlık sadece
Ney pişmanlık
Gizliliğini açsana konuşalım
Seksting vs çok saçma şeyler ilerde birini seversen ne kadar hata yaptığını anlarsin
Ne konuşucaksin?
Normal konuşcam
Yaşın kaç?
Sapık sapık konuşmam merak etme
19
?
İyi inşallah sapıklık yapmazsin
Yapmam
Açıp kapatcam hemen
Haber ve açtım diye
Açtım
Tamam kapat
Yazmasam daha iyi olur
Hem aç diyon hem böyle diyon garip
Yazmamamın bi sebebi var
Neymiş
Sapıklaşırım
Kesin
O yüzden
He iyi o zaman yazmaman isabetli olur
Sen niye bu kadar düzgünsün
Öyle mi oldum
Hıhı
Ter temiz bi çocuk gibi hayal ediyorum şu an seni
Kendime yakıştırmiyorum sadece sevdiğim kişiye özelim. d
Keşke herkes senin gibi düşünse
Aslında bir zamanlar herkes böyle düşünüyordu
Ama pes ediyoruz çünkü aşka olan inancımız kalmıyor bazı yaşananlardan sonda
Sonra*
Sen hiç birliktelik yaşadın mı
Hayır
Süper
Sen?
Hayır
Doğru kişiyi ve doğru zamanı bekliyorum
Ama seksting yapiyosun
Sevgilimle yapmıştım
Burdan yapmadım
Yok burada da yapıyorsun belli
Soru sapık bi soru ama dikkatimi çeken cevap seninki oldu
Evet bir durgunlastin gibi geldi
Yapıyo olsam yorumlardan biriyle yapıyo olursum şu an
Durgundum zaten
Niye sordun soruyu o zman
Geceleri böyle sorulara insanlar daha çok yanıt veriyo ve kim canım kim değil ayırtedebiliyorum o yüzden
Birisiyle mesajlaşma ihtiyacım vardı normal bi şekilde seni buldum
Anladım iyi birisin iyi biri olarak kalmaya çalış😊
Umarımm
Sende böyle kal değişme yani
Doğru kişi çıkmazsa değişicem
Burama kadar geldi derler ya aynen öyle şu an neyse
Nasıl değişicen
Sapık mı olcan
Sapık olmam ama artık doğru kişi aramam ve evlilik istemem
Bişey dicem
Söylesem mi bilemedim
Ama bu sorudan dolayı da bilmeni istemiyo gibiyim