@PİSTANTROFOBİ valla okadar çok gördüm okadar şahit oldum ki özellikle piknik ve park alanlarında, biz onlardan rahatsız olduk ta onlar bizden olmadı, ben özellikle aile ve çoluk çocuk içinde bu tür şeylere karşıyım ve kötü örnek olduğunu düşünüyorum herşeyin bir yeri ve zamanı olmalı saadet te gizli olur muhabbette
Sonuna kadar katiliyorm sana )) birkeresinde yaşadım bu olayı yukarida yazdım okursun zaten. Ama kimse yoktu gizliydi 🤣 şaka bir yana ben mesela sevişirken birinin bana bakmasindan rahatsız olurum asla yapamam
@PİSTANTROFOBİ beyefendi bu rahatsız olma durumu değil , çoluk çocuk içinde olmaz o işler gençlere çocuklara kötü örnek teşkil ediyorlar herşeyin de bir adabı vardır , illa da yapılacaksa ıssız bir orman ya da arabada olur onun dışında olmazzz olmazzzz olmazzzz
Bir keresinde unversteden bir kız ayarladim. Ilk buluşmada başka bir lise vardı önündən geçerken boş lise düşün yani 🤣 aniden çektim kolundan lisenin arasındakı kimsənin görmədiği yere ne. Sadəcə sevişmekti amacım ama olanlar oldu 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hiç etik değil ama Park , araba , orman vss 😂 gibi yerlerde daha çok bunu yapıyorlar
Allah Allah 🤣 sen nerden biliyorsun) duydum gördüm diyeceksin biliyorum 🤣
@PİSTANTROFOBİ valla okadar çok gördüm okadar şahit oldum ki özellikle piknik ve park alanlarında, biz onlardan rahatsız olduk ta onlar bizden olmadı, ben özellikle aile ve çoluk çocuk içinde bu tür şeylere karşıyım ve kötü örnek olduğunu düşünüyorum herşeyin bir yeri ve zamanı olmalı saadet te gizli olur muhabbette
Sonuna kadar katiliyorm sana )) birkeresinde yaşadım bu olayı yukarida yazdım okursun zaten. Ama kimse yoktu gizliydi 🤣 şaka bir yana ben mesela sevişirken birinin bana bakmasindan rahatsız olurum asla yapamam
@PİSTANTROFOBİ beyefendi bu rahatsız olma durumu değil , çoluk çocuk içinde olmaz o işler gençlere çocuklara kötü örnek teşkil ediyorlar herşeyin de bir adabı vardır , illa da yapılacaksa ıssız bir orman ya da arabada olur onun dışında olmazzz olmazzzz olmazzzz
Arabanın da camlari filmliyse olur. Hem bana niye kızıyorsun valla ben bir şey yapmadim 🤣
@PİSTANTROFOBİ 🙋🙋
ev yoksa sevişilmez. park orman araba diyenlere bakmayın siz hayvanlar anca dışarıda sevişirler.
Bir keresinde unversteden bir kız ayarladim. Ilk buluşmada başka bir lise vardı önündən geçerken boş lise düşün yani 🤣 aniden çektim kolundan lisenin arasındakı kimsənin görmədiği yere ne. Sadəcə sevişmekti amacım ama olanlar oldu 🤣🤣🤣
Araba açık alanda kafaya dayayıp yapilabilir. Günlük kiralık yerler, oteller, yazlık evler bağ evleri hepsi uygun
Arabada otelde ormanlık alanda hayat ben AVM tuvaletinde yapanı bile yakaladim ☺
Hatta
Arabada ben bi çok kez yaptım mükemmel oluyo ya da apart ya da butik otel
Araba olabilir, ormanlık olabilir.
Kimselerin gelmediği görmediği Issız yerler olabilir.
Araba olur
Kimsenin görmeyeceği tenhe yerler olur
ıssız açık alan ya da avm kabininde falan...
En çok arabada denk geliyorum kız kucakta daracık alan zor oluyor yani
sokakta herkesin içinde
benim ev var sevenlere bedava
Apartta ya da arabada
Araba?
Apart?
Bahçe?
Çatı
Otele gidin risk almayın.
Arac en guzeli ya da tenha bi orman
Arabada olabilir
arabada başka nerde olcak 😂😂
Çatı arası teras
Benim evime gelin
Ben gelebilir miyim
Aç kapiyi
Yuh
Ne yuh Esra
Ormanda 😂😂
Araba
Arabada
Arabada hastane otaparki iyidir
arabada mesela
Arabada
Günlük kiralık ev
Arabada
Ormanda
Araba orman sinema 😂😅
Bir çok yer mekan var
Araba
Otel
En sağlam yer yakalanma riski sıfır
@Aspirin0800 kime yakalanmama
Başka insanlara
Yer çok
Park orman
Ormanın sakin kısımları olur ama park ne alaka ya 😅 sürekli birileri oluyor
@Youngboss1 öpüşme
Ben sevmem yinede, ergen hareketleri bu zaten
@Youngboss1 niyr
Ya bir eve otele gidemeyenler parkta vs takılır
@Youngboss1 sen de ergensin daha unutmq
Yo değilim. Park değilde avmde bir mağaza kabini veya tuvalete sevişmek daha heyecanlı
Utandırmadım umarım seni prenses
Ev yoksa sevismeyin
Sibema
Şehre göre değişir
Çadır
Otelde sinemada
Otel
Otelde
Heryerde 😀
Bir çok yer var
Sinema
Ahir