Bence kesinlikle evin her yeri çünkü yatak odası zaten sadece seks yapmak için dizayn edilmiş bir ortam daha sonra mesela banyo Duşakabin ya da küvet oturma odasında koltuklar duvarlar mesela örnek veriyorum ya da mutfak tezgahı balkonu bile çok güzel bir aday şu an düşünüyorum da galiba evin bütün her yeri seks yapmak için dizayn edilmiş acil ev almam lazım djfjjxjx
Öncelikle Selamlar Ben sekste fantezileri sevdiğim için benim için evin her köşesi her bir yeri farketmeksizin değerlendiririm Favorim aslında Koltuk ta veya Ayak üstü x bir odada Duvara dayayıp bazen masanın üzerinde vs vs eğer gerçekten Sevdiğinizle ten uyumunuz iyiyse farklılık lar zevk katar ilişkinize standartların dışına çıkarak fanteziyi sevdiğinizle doya doya yaşamak harika bir his bazılarının sadece yatak odasını takıntısı var denk geldim de ama görüşlerime ve düşüncelerime ters olduğu için şahsen ben devam edemem Onlarada saygı duyuyorum Lakin kendim gibi birini istiyorum çünkü hayat Sevdiğinle dilediğince sınırsız yaşayarak güzeldir Saygılarımla... #McLareN558
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Konforlu mudur bilemem ama tekli koltuğun kenarında doggy pozisyonunda seks yapmak bence çok başka.
Kadınımın gözlerine en yakın olduğum an en konforlu alanım.
Kalbimin çıkacağını hissetmek ve bu hislerin bedenimde ki hücreleri mi nefes alıp verişimi kontrol etmesi, onun gözleriyle dans ederken aldığım haz en tuhaf hâli.
Evi düşündümde şimdi yapmadığım yer yok kalmamış, konfora gelince partnerimi üstüste orgazm ettiğim ve cinselliği dibine kadar yaşadığım her yer benim için konforludur.