Az cok tanidik biriyle mi yoksa tamamen bir yabanci ile yapilan se¥ting mi daha cok zevk verir 🤔?

Az cok tanidik biriyle mi yoksa tamamen bir yabanci ile yapilan se¥ting mi daha cok zevk verir 🤔?

Hep yabancılarla yaptım uyumlu anlaştığım kişilerle yaparken çok fazla zevk aldım ama gerçekte tanıdığım güvenilir biriyle yapmayı da isterdim daha farklı olabilirdi sanki 😊
Tanidik olmsi bana daha cekici ve icten gelir
Tanimaktan kasit yuzyuze tanimak degil tsbiki. Yine sanal ortamdaki tanisikliktan bahsediyorum
Sexting ilişkiyi yaşayıp birsure keyfini alıp unutacağım ilişki türüdür. Taraflar birbirini tanımadan yazisarak resim video göndererek birbirini boşaltır. Tanıdığın biri olunca git yüzeysel sevis sürterek bosal sanal yapmaya gerek yok. Gecenin bir saatinde yükseldin aradın bende olur yapalin dersem yapariz bu iş için tanıdığs gerek yok
Çok güzel soru ya... Bunu hiç düşünmemiştim çünkü daha önce tanıdık birisinile sexting yapmadım. Ama tanıdık birisi olup da ertesi gün karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranma, o yaşadığınız şeyin kalabalıklar içinde sadece ikinizin bildiği bir şey olması hissi çok hoş geldi şimdi 😅
Az ya da çok farketmez tanıdık birisi ile asla o muhabbetlere girmem. O muhabbete gireceğin kişiyle bitirdikten sonra reel hayatta asla bir daha görüşme ihtimali olmamalı. Milyonda bir ihtimali olan birisi bile bacımdır 😂
Askolsun yaa, benle de mi olmaz simdi 😪☹️😔😪
Iyi gelme o zmn yanima istemiyorum 🙁
Illa ozelden yaz dion yani, seni senj 😉
Iyi tamam yazim de gel hadi 😉
Sonrasinda sexting yok ama bak ona gore
Cevap
40Cevap
Karşındakinin senin ne istediğini, nasıl tatmin edeceğini bilmesi gerekir. Öyle bilen biri de her türlü seni tatmin eder.
👍👍
Film elbette 🙃
Az çok tanıdık birisi ile grup seks yapacaksın, seksting ise ses tonu güzel olan, fantezi dünyası geniş ve yaratıcılığı iyi olan birisi ile yapılır ;)
👍👍
yabancı.
bir de ben gibi istekli :)
o değil de görsel bombaymış :D :D
Ahaha bence de 😝
keşke gerçekte böyle bir şey olsa :)
sen hangi zevki tercih edeceksin peki? :)
Bazen hiç tanımadığım biriyle başlamak daha zevkli daha heyecanlı oluyor
Tanıdıkla da olur tanımadığınla da sexting güzel olsun herkesle aynı şehvet uyanmıyo
Azda oksa taniali sohbet etmeli zevkleri ortak almali
Az tanıdık en ıyısı bır daha bırbırnızı görme şansı olmaz
tanıdık bir tık daha iyi olabilir bedenini bilirsin daha fazla duygu yükleye bilir
Tamamen yabancı biriyle yapıyorum şu an aşırı zevk veriyor. Dün eşiyle sevişirken ses kaydı yolladı neler oldu neler.
Tamamen yabancı biriyle daha güzel seni tanıma ihtimali de olmayacak her şeyini apaçık ortaya serebilirsin rahatça
Pasif rolünde olup bec. erilmeyi de seviyorum o yüzden tamamen yabancı olmalı yüzyüze ihtimali olmayan
Sextingten ziyade sohbet şeklinde olup karşılıklı gizli sırları paylaşmakta güzel tabiki
Biseksüelim bi de o yüzden yabancı olmalı
Baya da yazmışım ne içimi dökmüşüm :) soru sahibi kızacak :)
Yabancı biri. Çünkü aşırı uyumlu birine denk gelme olasılığı var. Ve bunu reele taşımak... yaşanabilecek en muhteşem şey.
Kadınlar için bu, yabancı ile yapıldığında tüm gizli arzularını dökmek anlamını taşıyor.
Yabancı. Yabancı biri tarafından isteniyor ve keşfediliyorsun
Heyecan ve farkliligi seviyosan her turlu eglenceli olur muhtesem. kurgular var😊
Seviyonmu
Seksting zevk veriyor mu cidden çocukça bence
Sen zevk alıyon mu yaşın doğru mu
Seksting ne lan ergen misin sen
Şşttt sus bi yaa caktirma 🤫🤫
Piyasanin nabzini tutuyoruz surda , kamuoyu arastirmasi diyelim 😝🙃
Bak simdi hemen aciklimm cinimm; acik profil ile normal bi soru sordugumda gelen cvp sayisi ve hizi ile gizli profilden cinsellik kategorisindeki cvp sayisi ve hizini karsilastirmayi baz alan, tamamen bilimsellik ve uzmanlik uzerine kurulu bi arastirma bu bebeeem 😬😬
Ahaha birini daha kandirdik , tmmdir bu is 🙃😝😈
Ben baldızımla yaptım tuaf oldum
😳😳
Çok mutlu oldu
Sen de olmusundur muhakkak
Evet baldızım eşim bu arada eşimi pandemide kaybedince çocuklara analık yaparım dedi 2yıldır evliyiz
Ohaa olaya bakk sen
Ilginc olmuss
Eşim benden hamile yani (baldızım ) hamile o köye gitti canı isteyince sexting yaptık
Azicik tanımadan yapamam
Çünkü nelerden hoşlanır neye tepki verir düzgün bı sonuç elde edemem. Nirvana peşinde olduğum için tanımak şart 2 3 gün süre ile
👍👍
Yabancıyla, insan daha rahat oluyor
Tanıdık biriyle yapmak daha zevkli.
İkisi de zevk verir ya
Yok seksting zevkli değil artık
Tanıdık daha iyi olur bence
yabancıyla hep yaparım
Az çok tanıdık
Her türlü zevkli bence yabancı daha iyi
yabancı ile olması daha iyi
Tamamen yabancı olacak
sexting zevk vermez :D