Sevgilimle yapamiyordum her zaman Güzel görünme kaygısı oluyo utanıyorum önemsiyorum duygularım engel oluyor bazı şeylere. Hiç tanımadığım bir adam olsaydı önemsemezdim beni beğenmesini rahat olurdum belkide tam tersi bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. haklı olabilirsinde... çoğu kadın aşk olmadan seks olmaz der... senin için öyle bir değerlendirme yok mu? yani kadınlar yalan mı söylüyor... yani sonuçta insan tanımadığı kişinin yanında kafası rahat olacaktır... f*ck böyle bir şey zaten...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi. Sevgilinde daha rahat olmalısın. Sonuçta seni her şeyi kabul eden adam. Sen sadece fantezilerini, kırmızı çizgili fikirlerini sevdiğin insan öğrensin istemiyorsun ama bilemezsin. 3 yıllık ilişkim var sevişirken konuşmayı severiz. Fantezilerimizi de konuşuruz her konuda.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce Türkiye de zor ama olur mu evet olur belkide onu daha da çok seversin onu da diyim sana çünkü yakınlaşmak sadece tatmin olmak değildir aynı zamanda bir paylaşımdır,
00 Yorumla
Uyum sağlanırsa sevgiliyle veya tanıdığın kimse o kişiyle harika olur zaman yok uyum az istekler örtüşmüyorsa ten uyumu ve ortak zevklere sahip bir yabancı daha iyi olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
Bilmiyorum ama hislerle biseyler yaşamak daha doğru geliyo bana. Hissel olarak yakın bulduğun, güvendiğin, biseylerden emin olduğun, biseyler paylaştığın biriyle olması daha hoş.
00 YorumlaTanımadığım biri e yapmıştım insan gerçekten farklı bir his farklı bir duygu içine giriyor 😀 ya bir yandan çılgınca geliyor bir yandan hoşuna gidiyor
011 Yorumla
Soran+1 yılBen onuda beceremedim yaa adamı öylece bırakıp gittim yanlış geldi tamamen
Soran+1 yılher şey iyiydi çok yakışıklıydı kabardı ama geçmişini bilmiyordum hastalık falan bile olabilir yani uzak durmak istedim
Soran+1 yılSorsam dürüst olmaz ki
Soran+1 yılTek seferlik olmaması daha mı cazip😅
Soran+1 yılAnkara
Erkeklere göre hiçbir sorun yok işin zevkine odaklanırlar ancak kadınlar ilişkide duygusallık aradıklarından hepsi aynı düşünmeyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tanımadıgın biri ile yapınca sallamıyorsun sadece zevk almaya odaklanıyorsun ve ne istersen öyle davranıyorsun buda kaliteli bir seks oluyor
00 Yorumla
+1 yılDuygu şart bence ya bir şeyler hissetmeli ki yapmalısın 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygu olunca ben direkt aşık oluyorum bağlanıyorum o zamanda bir sürü kaygı korku oluyor mantıklı mı
- +1 yıl
İşte kişiden kişiye değişiyor ben yapmam mesala her kadınla 🤷🏻♂️
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Evet daha rahat ve özgüvenli olursun o yüzden bu uygulama da insanlar daha raht dile getiriyor isteklerini
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin birini neden en özel anlarına eşlik ettiresin
112 Yorumla- +1 yıl
@kdrogz34 Bukowski'nin dediği gibi, seks güzeldir ama sıçmak kadar önemli değildir. Ömrün boyunca seks yapmasan bile ölmezsin ama uzun süre sıçmazsan hayatın tehlikeye girer.
- +1 yıl
@kdrogz34 Mastürbasyon yap o halde.
- +1 yıl
@kdrogz34 Ayrıca seks öznel bir konudur zaten isteyen istediği şekilde yaşasın, ben fikrimi söyledim
- +1 yıl
@kdrogz34 Bak sapasağlam adamsın demek ki sorun yaşanmıyormuş :D
- +1 yıl
@kdrogz34 İşte ben de onu kast ettim aslında ihtiyaç değil derken, yoksa tabii ki hayatın büyük bir parçası
Aslında herkes tanımadığı bir insanla daha ateşli sevişiyor..
00 YorumlaSevdiğinden çekinirsin istekletiimş yanlış anlar mı falan diye ama yabancıyı önemsemeden istersin herşeyi...
00 YorumlaHiç tanımadığın biri mantıklı. O şekilde sueuma alışırsın
00 Yorumla
+1 yılDuygusal bag kurduğun biriyle seks yapmak, herhangi biriyle seks yapmaktan daha keyif vericidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani sadece cinselik ve kacamak daha zrvklidir bide olgun ve srhir uzak olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Mantıklı ama acımaz tanımadıgın kişi yine tanıdıgın olsa acır sonra hayvana girer gibi...
00 YorumlaKadınlar genelde nedense böyle diyor ve evet rahat oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTek seferlik olanlar daha hızlı ve zevkli ama yine de sevdiğin insan ile yapmak ap ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de böyle düşünüyordum, ama gerçekten sevildiğini ve beğenildiğini düşününce, bilince çok daha rahat ve aktif oluyormuş insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanımadan yapmak guzel, Ankara'da böyle bulmak zor güvenli olmalı hastalık kapma riskine olmamalı derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen buradan tanıştığım arkadaşımla yapmıştım, söylemem gerekirse her şey kusursuzdu :))
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş 😅
Cevap sahibi+1 yılBaya eğlendik cidden de, arabayla gittim yanına e tabii buradan baya konuşmuştuk, kimse de kuralı bozmadı güvendik yaptık bir şeyler, bazı sınırlar vardı tabii
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanımadıgın ama kendini yanında rahat hissettiğin biriyle güzel olabilir.
sonuçta herkese güvenemezsin ve arada bi çekim olması lazım02 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum zaten çekim olsa bile zarar verebilir diye hemen vazgeciyorum
Cevap sahibi+1 yılyatağa girmeden önce dışarda bir kaç kez görüşmek lazım.
bu daha da alevlendirir her şeyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında mantıklı bende öyle düşünüyorum bazen ama sonra diyorum aşksız seks yapamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani sırf bu yüzden tanımadığın biri ile yapmayacaksın değil mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. asıl sevgili ile rahat olur ama sen baya kasmışsın kendini
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkeklerin tercihi tanımadığı biri 😂😂
37 Yorumla- +1 yıl
Evet biliyorum 😂
Soran+1 yılNeden öyle oluyor bilmiyorum
- +1 yıl
Erkek ve kadın farklı varlıklar hele de türk erkeği 😂
- +1 yıl
@vakaivakvak uyu sen😂
- +1 yıl
Niyeeeee😭
- +1 yıl
@vakiavakvak dersin yok mu🙂
- +1 yıl
Bitti ders 😃
Mantıklı bende öyle düşünüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece cinsel tatmin amacli yapilan tabiki daha rahat oluyor. Birde sadece haz almaya bakiyosun super oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben öyle yaptım geçen. 2 saat önce tanışmıştık. yattık. seviştik. harikaydı. ara ara buluşup sevişiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılRahat olmazdın. Tanıdığınla rahat olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılDenedin mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben eksik hissediyorum öyle de oluyo zaten şahsım adına
Soran+1 yılEvet eksik tabi ama sonra daha çok bağlanıyor insan
- +1 yıl
Endişeler kaygılar oluyo duygusuzca yapıyorsun zorla yapar gibi
Soran+1 yılEvet zaten onuda beceremedim 😅
- +1 yıl
En güzeli yine bildiğin biri
+1 yılTanımadığın biriyle daha rahat olursunuz
00 Yorumla
+1 yılEvvet bayılırım günü birlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç olur🤐
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin insanla olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Utanır insan yabancıdan
02 Yorumla
Soran+1 yılUtanır evet mantıklı 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsnız birbirinize zamanla
00 Yorumla
+1 yılEvet karşılıksız anı yaşamak en iyisi
00 YorumlaCoooook rahat
00 Yorumla
+1 yılİyi git ver birine o zaman ne diyeyim şimdi
00 YorumlaBenimlesin Pikachu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bir daha da görmeyeceksen en güzeli.
00 Yorumla
+1 yılFckbuddy duygusuz seks iğrenç ayrıca
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Elbette duygusuz obje misin?
Soran+1 yılDuygu herşeyi zorlaştırıyor
- +1 yıl
Hayır bence kolaylaştırır sadece bazı şeyleri aşman lazım rahat olma konusunda
- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılyanii
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi kotu
00 Yorumla evet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantıken öyle
00 YorumlaHarika olur
00 YorumlaDenemek lazım
00 Yorumla
+1 yılSacma
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Evetdaharahat
00 Yorumla