Cinsel Yaşam Birine nude resim atmak günah mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Birine nude resim atmak günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yok sevap tövbe tövbe. günah evet 0 0 Yorumla
Mysteriaxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yoo sevabı bile var karşındakini mutlu ediyosun sonuçta 3 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gunah ya da degil boş ver icinden ne geliyorsa onu yapmalisin. 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben isteyene atmayı ve görmeyi çok severim heyecan verici oluyor 0 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yok günah olur mu hiç, sevap, fakirleri sevindiriyosun ne güzel 0 0 Yorumla
_Priapos_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dini açıdan bakacak olursak nefes almak bile neredeyse günah sayılacakmıştı ucuz yırtmışsınız. d 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkesin sevabi günahı kendine. Isteyen isteyene istedigini atar. Ne attın bakayim hshshs 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Günah değil sevaptır, gönder gelsin cennet e biletin hazır 😂 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Günah nikahlı kocan değilse senin müstehcen yerlerini görmesi büyük gübah 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. " 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok hayırlı bir eylem 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dinen soruyorsan tabiki günah 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gariban sevindirmek sevaptır. sndn 0 0 Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır çok sevap alırsın, yolla duada ederim 😂😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevap bile sonuçta birini mutlu ediyorsun djdjdj 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Biri kim 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Birisi işte Yorumla 4fakir 1 yıl Sen mi atacan o mu Yorumla Soran 1 yıl Ben atdım Yorumla 4fakir 1 yıl Yapacak bir şey yok günahı kabullenmişsin ama yüzünü felan atma sakın pişman olursun Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Bana da atsalar ya 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla eross19 1 yıl Kudursam Yorumla Soran 1 yıl Kimse atmıyormu? Yorumla eross19 1 yıl Yok Yorumla eross19 1 yıl Sabırsızlıkla bekliyorum Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet günah 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yooo neden olsun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Günah 0 0 Yorumla
Parçalayaanpumaa Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Sextng sırasında atıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kimse atmiyor bana 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
yok sevap tövbe tövbe. günah evet
Yoo sevabı bile var karşındakini mutlu ediyosun sonuçta
Gunah ya da degil boş ver icinden ne geliyorsa onu yapmalisin.
Ben isteyene atmayı ve görmeyi çok severim heyecan verici oluyor
Yok günah olur mu hiç, sevap, fakirleri sevindiriyosun ne güzel
Dini açıdan bakacak olursak nefes almak bile neredeyse günah sayılacakmıştı ucuz yırtmışsınız. d
Herkesin sevabi günahı kendine. Isteyen isteyene istedigini atar. Ne attın bakayim hshshs
Günah değil sevaptır, gönder gelsin cennet e biletin hazır 😂
Günah nikahlı kocan değilse senin müstehcen yerlerini görmesi büyük gübah
Ama karşılık beklemeden atmayı yorum almayı seven biriyim
"
Çok hayırlı bir eylem
Dinen soruyorsan tabiki günah
Sevağtır gariban sevindirmek
Bi düşün bakim sevap mı günah mı
Gariban sevindirmek sevaptır. sndn
değil, çok atan oldu bana
Hayır çok sevap alırsın, yolla duada ederim 😂😁
Sevap bile sonuçta birini mutlu ediyorsun djdjdj
Bencede
Dinen günah. Tabi inançlı biri isen.
Biri kim 😅
Birisi işte
Sen mi atacan o mu
Ben atdım
Yapacak bir şey yok günahı kabullenmişsin ama yüzünü felan atma sakın pişman olursun
Bana da atsalar ya
😂😂
Kudursam
Kimse atmıyormu?
Yok
Sabırsızlıkla bekliyorum
Yok knk sevap
Evet günah
Olabilir
evet
At nolucak
Kime attın