Flört döneminde en ufak hatada sevgiliniz ile ayrılır mısınız?

Flört döneminde kızları en ufak bir hatasında şutluyor musunuz?

Şahsen bende öyle oluyor. Öpüşmek istedim yaklaştım kıza diyelim. Kız istemeyip kafasını geri çeviriyorsa içimden o iş olmaz artık deyip şutluyorum kızı. Bir daha görüşmüyorum. Buluşma teklifi ettim diyelim. Kız red ediyorsa ya da erteliyorsa başka zaman yapalım diyerek ve yeni bir gün de önermiyorsa kızı şutluyorum direk. Amaan onla mı uğraşıcam diyorum.

Türk kızlarının basit kız olmayayım kafasında yaptıkları toksik hareketleri, nazları çok yoruyor insanı. Hiç uğraşmak bile istemiyorum. Bu kız ilgili değil yeterince deyip şutluyorum. Kız buluşmaya benden daha fazla hevesliyse sadece buluşasım geliyor. Türk kızlarından nefret etmeye başladım biraz. Flört, cinsellik, yaklaşım her türlü konularda aşırı hatalar yapıyorlar.

Benle öpüşürken bile istekli değilse ve emrivaki öpüşüyorsa o kızla direk görüşmeyi kesiyorum. Bunlar neyin kafası anlamıyorum. Benle konuşuyorsan, flört ediyorsan bana ilgili/hevesli olman ve benden hoşlanıyor olman lazım. Aksi halde benle konuşma, uzak dur.

Eskiden çok hatalar yapıyordum flörtte ve kızların tuzaklarına düşüyordum. Aylarca 2. buluşma için sürekli erteliyorlardı bazı kızlar. Şimdi bu tarz hatalar yapmıyorum. Oh çok şükür. Tecrübe kazandım. Şimdi 1. buluşmayı 3 gün içinde yapmayan, cinsel birlikteliği de 7 gün içinde yapmayan kızları bahanelerini umursamadan şutluyorum.

Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz?

Flört döneminde en ufak hatada sevgiliniz ile ayrılır mısınız?