Nerde erken boşalma ile ilgili bir görsel görsem, erkek yatakta oturuyor. Almış kafasını iki elinin arasına, karaları bağlamış bir şekilde düşünüyor 😂 Aynı böyle👇

Hayır yani erken boşalma dünyanın sonu falansa, bilelim😂
Nerde erken boşalma ile ilgili bir görsel görsem, erkek yatakta oturuyor. Almış kafasını iki elinin arasına, karaları bağlamış bir şekilde düşünüyor 😂 Aynı böyle👇

Hayır yani erken boşalma dünyanın sonu falansa, bilelim😂
Bir çoğu icin öyle sayılır bu bizim için de geçerli 30 sn. 1 dakika içinde boşalan biliyorum erkekler den bir de boşalip da 2. Posta yapmak istemeyen ya da 🤣🤣 kaldıramadığı için yapamayanlar oluyor haliyle bizlerde eksik yaralı kalıyoruz kimse istemez böyle şeyleri.
30dk on sevişmeli 69lu , ağza yüze oturmalı beraber sarılıp yatmalı duşta keselemeli vsvs aklina ne gelirse,
Aslında bunu daimi bir sorun olarak yaratan da yine biziz.
Herkesin fizyolojik yapısı ve yeterliliği farklı. Ve kimse mükemmel değil.
Sosyal medyada, burada veya reelde üç atar beş yıkarım diyenlerin bile totalde ne olduğunu çoğumuz biliyoruz.
Tabi bu yetmezmiş gibi bir de internette bulunan bu tip görsellerin de kişinin psikolojik durumunu etkilediği ve bilinçaltını derinden sardığı bir gerçek.
Özetle boşalma önemli değil. Karşılıklı duygular ve tutkular önemli. Fakat biz bu konuyu merkeze alıyoruz.
Ahahaha görsel ararken ben de çok denk geliyordum bunlara 😂 Normal aramalarda da çıkıyorlar.
Yani dünyanın sonu değildir ama istenmeyen bir şey olduğu kesin. Bir ihtimal partnerleri de öyleyse durumu toparlayabilirler belki ama onun haricinde çaresine bakmaları şart.
Daha penetrasyonun başında hatta o bile olmadan boşalanlar var buradaki sorularda. O şekilde tatmin edici bir cinsellik zor. Tedavisi de var deniliyor ama deneyimleyenlerden bilgi almak lazım etkisini.
Ben nedense net bir çözümünün olmadığını düşünüyorum 🤔
Buradaki sorular çok umutsuz soruluyor. Sanki hiç bir çözümü yokmuş, dünyanın sonuymuş gibi. Ayrılmak isteyen boşanmak isteyen vs.
Ya tedavisini bilmiyorlar ya da tedavi de tam etkili olamıyor
Ben çok alakasız konularda alakasız etiketlerde benceler yumurtlayabilirim şu bir iki gün içerisinde kxskwkwk
Araya cinsellik atarım belki kine
Ben bilmirem nxkdjd baleman bilir misin? 😂🤔
kadınını boşaltmadan boşalan erkek kendini tam hissedemez.. çünkü partnerini başkasının boşaltma ihtimali belirir.
Güzel yorum olmuş
Cevap
33Cevap
Ha erkeklik bitmiş ha dünyanın sonu gelmiş. Aynı şey skdnsk
Tek bir tüy kalmasın diye tras ol yarım saat duş al sonra parfüm sık öpcek diye diş fırçala düzgün giyin adam maksimum 3 dk hizmet etsin sonra desin çok iyiyim dimi He he çok iyisin de iyi değilsin desen de kendini zorlayacak yani işini yarım yapsa bu pozisyon da oturur yaptığını sansa kendini bir halt sanarak sırtını döner uyur
Hahah çok haklısın yazık öyle kalan kadınlara da ya
Bence aynı detayda söylediğin gibi, oturup karaları bağlayıp düşünüp kendi sorunlarına çözüm bulmalılar, bence dünyanın sonu olmasa da erkekliğin sonu.
Erken boşalmanın çözümü ön sevişmeyi uzun tutmaktır. Ön sevişme sekste altın kuraldır. Kadınlarda vajinismusu önler aynı zamanda. Bu arada dünyanın sonu değildir ama normal bir sürede (15-20 dk) aynı zamanda kadını da boşaltıp seksi en iyi şekilde bitirmek isterim.
Yok ya erkek rahatladıysa gelsin çok düşünmez özellikle Anadolu erkeği ise işini görmüştür dumanlı çekip yoluna bakmıştır hatta arkasına bir de tütün sarar ya karısıyla çok sorun yaşarsa karısı çok şikayet ederse memur kesimi falansa belki doktora gider ama taşralı ise tokadı yapıştırır yoluna bakar
Partnerine Kadınlığını Sonuna kadar Yaşatamadığı için böyleler
#TantraTekniği Sayesinde Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks yapabiliyorum Bu Sayede Kadınlara 45 dakikada Üst üste 20den Fazla Gerçek Orgazmlar Yaşatıyorum
Hiç yaşamadım ama ciddi durumda olanlar var. Mesela vajina girişine değer değmez boşalanlar ve tekrar ereksiyon olamayan zor olanlar var.
O resimdeki kahramanımız kadının içine girmeden boşalmış ve tekrar kalkması için kara kara düşünen adamı temsil ediyor. :D :D
Normalde benim 20 30 dk kadar sürer birgün bı kadın geldi daracikti girene kadar canı çıktı kadincagizin o kadar dar ve sıkıyordu ki 3 dk da falan bittim ben o an çok utandım Allah sorunu olana sabır versin
Değildir. Tedavisi vardır. %99 başarı oranlıdır. Hastane öcü değildir. Erken boşalan hastaneye gitsin emniyeti kapalı tüfek gibi olsun 😃
Kadıınını kaybetme ihtimali var , övündüğü erkeğimmmm bennnnn dediği durumu bi anda fıs olur özgüvenini kaybeder. Fialn 😂😂
Tam gaz ilişkide bir anda balon gibi sönmeyi isteyen erkek olamaz bence. O yüzden çok sansasyonel bir durum olarak da görmeye gerek yok tedavisi var.
Çok şükür öyle bir problemim yok. Tam aksine geç boşalma gibi bir problemim var
Kadınını doruğa ulaştırmadan kendi orgazm olan erkeğin üzüntüsüdür
Yaşayanalar için sorundur ki kadın için daha büyük sorun
Prezervatif olunca şahsen boşalsam bile devam edebiliyorum inmiyor şuana kadar kötü giden ilişkim olmadı kondomsuz bile arada çık gir yapınca gayette gecikiyor ve güzel bir ilişki oluyor. 1-2 postada tıkandığımda olmadı 5-6 da usanma bastırıyor ama istesem yine devam edebiliyorum karşıdaki arzuladığım biriyse
İlişki istediğimiz kadar uzun sürmüyo ondan kötü durum
Kötü bir durum ama dünyanın sonu değil tedavisi var bu tür şeylerin 😄
düzenli ilişkiye girilerek bu sorun çözülebilir
Hahhahahaha bu soruya neden güldüm bilmioyrum kjkjskjsjs
Adam duşunuyor bu oğlanın hali ne olacak diyee
Şükür benim öyle bir derdim yok 😎
Sıkıntı yok 1 kere yetmezse 5 kere boşalırım?
Tecrübeli erkeklerin böyle sorunları yoktur...
Hayir 2 3 4 5 var daha
Kuardeshim en fazla 2dk oda yeterrr sonra pırt
çözümü olan bir şey sorun olmaktan çıkar
Bu konuda sünnetsiz erkek daha avantajlı..😊
Hayır dünyanın sonu değil çünkü çözümü var
Benim için değil keşke herkes bosalsam 3 5 kere bosalirim ve partneri yine mutlu ederim
Dayı bari sen yapma😂
Bisey yapmadimki soruyu cevapladım
Çözüm yöntemleri var
evet çok kötü
Evet
Vazen evet.
hayır değil
Çözümü basit aslında
erken boşalmam.
çözümü sprey kullansınlar