Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her iki taraf için de söylüyorum.
Aldatıldığından ziyade aldatılanın da kendini sorgulaması gerekir. Hem erkek hem de kadın hem bedensel hem de ruhen doyduğu bir yerde aldatma ihtiyacı hissetmez.
O yüzden aldatılan sorunu biraz da kendisinde aramalıdır.
Soruna gelecek olursak, eğer bu kişi seninle mutlu ise, kendini gerçek bir erkek gibi ve değerli hissediyor ise, durduk yere sana herhangi bir saygısızlık yapmaz.
Aldatmaların %99'u birlikte olduğu kişi de yaşadığı açlığı doldurma hissinden kaynaklanır.
03 Yorumla- 1 yıl
Sjsjjdjrje o zaman ayrılsın ayrılma diye bir kavram var ama baziları diğerini kaybetmemek için ayrılmadan bunu yapıyor seni beni doyuramiyorsun desin ve ayrılsın o zaman kimsenin onurunu kirmaya gerek yok
- 1 yıl
Tabi ki ayrılmak da bir seçenektir ve ilk onu değerlendirmek gerekir. Ama ayrılık zor bir karar ve tek başına değil bir çok hususu bir arada düşünülmesi gereken bir şey...
Yine de haklısın, başka yerde doyuyorsan git orada doy, kimseye saygısızlık yapma. Benim anlattığım zaten konuya açıklık getirmek, keza onayladığımdan değil... - 1 yıl
Bu çocuk ne yaptı biliyor musun 19 yasindski 2 yıllık kız arkadaşını 14 yaşındaki kixla aldattı sonra kızla ayrılınca geri döndü kızla beraber oldu sonra kızı bıraktı digerine yazdı tekrar böyle bir insandı yani bu arada yanlış anlaşılmasın ben o kızlardan biri değilim çocuğun kuzeniyim sadefe örnek verdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince pek yapmaz gadası
01 Yorumla- 1 yıl
Neden
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatır tabi ki de evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılBir kere yapan yine yapar. Ben öyle birisiyle asla evlenmem
06 Yorumla- 1 yıl
Yani senin gibi düşünenlerde var ama aldstilan da suç arayanlar da var belki haklilardir
- 1 yıl
Hakli mi? İyi misin? Kahbelik için sebep mi?
- 1 yıl
Yani şöyle diyorlar aldatılan kişi aldatsni doyuramamis o yüzden başkasına gitmiş
- 1 yıl
İhanet için gösterilen tüm sebepler bahanedir
- 1 yıl
Yaa bak şöyle hem benden ayrılmıyor hem de gidiyor baskasiyle konusuyor sevgili oluyor o zaman adam gibi ayrıl yani demi bütün heryerden bağlantini kes
- 1 yıl
E yani
Alışkanlık yapmamışsa aldatmaz yapmışsa huydur değişmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O tamamen karakteristik özelliğine bağlı. O gençlikte öyleydi şimdi böyle değilim diyebilir. Eğer eşinden mutlu istediğini alıyorsa tâbi ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Hırsızlık gibi düşün en ufacık cismi huy edinip alıyorsa aldatma da o şekilde oluor
00 Yorumla
1 yılAldatan insan her zaman potansiyel olarak devamlılığa yatkındır
00 Yorumla
1 yılKadınla bitiyor kadın duyurursa dışarıya bakmaz
012 Yorumla- 1 yıl
Aldatılan doyuramiyorsa aldatan kişi ayrılsın o zaman sen beni doyuramiyorsun diye kimsenin onurunu kirmaya gerek yok
- 1 yıl
Bence de öyle haklısın
- 1 yıl
Yaa Bak noldu biliyor musun hem benden ayrılmıyo hemde başkasıyla sevgili oluyor bunu ben ögreniyorum ve ilişki öyle bitiyor
- 1 yıl
Zaten diğer kişiyi tercih ediyor kız da bunu bile bile kabul editor
- 1 yıl
Bu cesareti ı sen vermişsin demek ki ona
- 1 yıl
Evet burada da sen haklisin maalesef
- 1 yıl
Tamam işte ya bir kişi ikisinin arasında kalıyorsa zaten hayır etmez tekmeyi vuracaksın
- 1 yıl
Yani demi bence de ikimizin arasında kalıyorsa beni değil zaten onu seçsin
- 1 yıl
Seni ya da onu seçmesi önemli değil ikiniz de yaramaz kullandırtmayın kendinizi
- 1 yıl
Ben anlamıyorum zaten biz kızlar neden böyleyiz çocuk bir halta yaramaz ama sürekli affediliyor jdjdjdj
- 1 yıl
Ben tarafindsn değil bu arada diğer kızdan bahsediyorum
- 1 yıl
Valla ne bileyim artık ona sen biliyorsun
1 yılHuylu huyundan vazgeçmez
03 Yorumla- 1 yıl
Evli ya da sevgili olması farketmez o zaman
- 1 yıl
Etmez çünkü aldatmak karakterle alakalı bi durum
- 1 yıl
Bir kız daha önce bu erkeğin başkasini aldattığını bile bile evleniyorsa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatma karakterle ilgilidir ve devam eder.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Peki bi kadın kocasını neden aldatır
00 Yorumla
1 yılbaşka seçenek bulduğu gibi yapar
00 Yorumla
1 yılAldatır. Rahat durmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani, aldatır. Sadık olmaz.
14 Yorumla- 1 yıl
Bunu bile bile evlenmek peki
Cevap sahibi1 yılKendin için mi soruyorsun, bile bile evleniyorsa büyük hata yapar. Günümüz evliliklerinde aldatma oranı çok arttı, her iki taraf da aldatıyor. Aldatan kişi, evlenince eşine sadık olabileceğini hiç sanmam.
- 1 yıl
Senin gibi düşünenlerde var aldatılan da suç arayanlar da var
Cevap sahibi1 yılDaha önce aldatan insan, o kişiye olan güvenin tamamen biter hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Diyelim sen çok seviyordun karşı taraf seni o kadar sevmiyordu bunun sonucunda boynuzladı ayrıldınız. Erkeğin hayatına başka biri girdi gerçekten sevmişse aldatmayabilir.
1 yılSeninle aldattiysa senide aldatit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatabilir.
00 Yorumla
1 yılEvet yani
00 Yorumla
1 yılAnasini bile...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Sans
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. muhtemelen olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği