Cinsel yaşama ait gerek cinsel, gerek biyolojik, gerek kimyasal ve gerek fiziksel-ruhsal bir çok parametreye hakim misin ve bu bilgilerini insanlara aktarabilir, onlara yardımcı olabilir misin?

Cinsel yaşama ait gerek cinsel, gerek biyolojik, gerek kimyasal ve gerek fiziksel-ruhsal bir çok parametreye hakim misin ve bu bilgilerini insanlara aktarabilir, onlara yardımcı olabilir misin?

Tabi ki öğrenmenin sınırı yoktur, öğrenmeye devam ediyorum hep. Fakat hayatım boyunca da hem yaşadım hem dinledim, bilgi birikimim var. Sorabilirsiniz istediğinizi, cevaplarımla fark yaratırım.
Bunu diğer kişilerin söylemesi daha objektif olur, kişi kendisi söylerse subjektif oluyor.
O yüzden şöyle bir veri sunabilirim. Şu zamana kadar yazdıklarımla ilgili yanlıştı, hatalıydı, zararlıydı diye bir geri bildirim almadım. Aksine ilişkisini kurtardıklarım, cinsel hayatlarına fayda sağladıklarım olmuştur efenim 😀
Eleştiriye de açığım bu cevabı okuyup şu yazdığın hatalıydı, yanlıştı denilebilir. Bu beni geliştirir 😎
Belki yazım yanlışı yapmışsındır da onu alıntılayıp sana şu yazdığın yanlış olmuş diyebilirdim ama yazım yanlışı da yapmamışsın😒 pff
Eleştiri kaldırabilecekseniz bir eleştirim var. KS için saçma bir soru olmuş. Zira buradaki erkeklerin %99'u şöyle tatmin ederim böyle tatmin ederim bilgiliyim seks! yim diyip 30 saniyede boşalan kimseler. Bilgi konusunda da haydar dümenden daha iyiler (!) Neredeyse hepsi gerçek bir dümenci...
Hayır yerinde bir soru olmuş 🤣 ben belki sahiden güvenen bir iki kişi varsa yorumlarda aydınlatırlar bizi diye bekledim 😀
Yerinde bir eleştiri olmuş yazacaktım* soru yazmışım yanlislikla
Soytarıdan çok kral var deyiminin gerçekleştiği yer KS erkek topluluğu maalesef 😂
Özellikle boy konusunda. Hepsi 18 den başlıyor anasını satayım. Neyse.
Evet katılıyorum 😂😂
Soruyu yanıtlayıp üstüne kendi yorumumu da kattım zaten
Ülkeden bahsetmiyorum KS kullanan erkeklerden bahsediyorum
Eig için teşekkürler
bu konuda şu durumdayız bilgi olarak 😂😂
Cevap
19Cevap
Bunun benim değil başkalarının söylemesi daha mantıklı değil mi?
Eveg
Tecrübem çok olmasa da okumayı araştırmayı seven biriyim. Çok güveniyorum diyemesem de fena değil
Güvenmiyorum ya. Bi halt biliyo olsaydım hayatıma giren herkes beni aldatmazdı galiba 😃
Gayet net ve ciddiyim kesinlikle kendime çok güveniyorum merak edilen soruları alabilirim
tecrübelirimi 18 35 yaş arası kadınları itinayla aktarabilirim ücretsiz şekilde ))
Fazlasıyla güveniyorum
Salliyorlar paso. yaz pappaaa yaz anca
Hemde çok 5 kadın olsun besinin de hakkından gelir daha yok mu derim
Yeterli olduğunu düşünüyorum.
Hayır, öğreten bir kadınım olmadı
Her alanda deneyimlemedigim kısım yok.
Üstüme yok diyebilirim seviyorum bu alanımı
Sormak istiyene yardımcı olabilir ders bile verebilirim ciddi bir şekilde
Güvenirim evet..
Çok kişiye destek oluyorum
Güveniyorum çok şükür
Evet. Tecrübeyle sabittir.