Cinsel Yaşam Cinsellik bilgine ne kadar güveniyorsun? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Kitap yazmışlığım var diyenlerdenmisin?Haber sitesinde test vardı, çözdüm ve sonuç 😊😉 Cinsellik bilgine ne kadar güveniyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
atilgan007 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Bu benim için bir soru olamaz benim hakkımda o çocuk anlatılmaz yaşanır diyenleri biliyorum 😅 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Valla iyim ama buna kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok 0 0 Yorumla
Masörzafer Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Mükemmel derecede bende iyi yokdur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ayseask Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kitabını yazarım diyorum 3 2 Yorumla kocaslan +1 yıl Öğrencin olmak istesem ajakskska Yorumla restinerest +1 yıl Ben su ana kadar hic bir kadinin bana ayak uydurabildigini gormedim. Yani kadinlarda su var. Herseye acigim der ama fantazi bilmezler sadece kisa sureligine tatmin olmaya bakarlar. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cilt cilt kitap yazarım:) 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 imza günüme gel boynuna atayım görürsün :) Yorumla He-man88 +1 yıl boş sallıyorsun demek ki :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 hıhı aynen kçk çocuk Yorumla He-man88 +1 yıl küçük müyüm? :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 yaş olarak değil:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 gizem hoşuma gidiyor:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 niyeee Yorumla He-man88 +1 yıl gizemin boyutunu yükseltirsin heyecan olur :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 heyecanı severim hızlı sert heyecnalar 🙈😅🙊😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @He-man88 🤗😏😏😏 Yorumla He-man88 +1 yıl ? Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Çok güvenirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu benim için bir soru olamaz benim hakkımda o çocuk anlatılmaz yaşanır diyenleri biliyorum 😅
Valla iyim ama buna kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok
Mükemmel derecede bende iyi yokdur diye düşünüyorum
Kitabını yazarım diyorum
Öğrencin olmak istesem ajakskska
Ben su ana kadar hic bir kadinin bana ayak uydurabildigini gormedim. Yani kadinlarda su var. Herseye acigim der ama fantazi bilmezler sadece kisa sureligine tatmin olmaya bakarlar.
Ben çok güveniyorum desem
Cilt cilt kitap yazarım:)
@He-man88 imza günüme gel boynuna atayım görürsün :)
boş sallıyorsun demek ki :D
@He-man88 hıhı aynen kçk çocuk
küçük müyüm? :D
@He-man88 yaş olarak değil:)
@He-man88 gizem hoşuma gidiyor:)
@He-man88 niyeee
gizemin boyutunu yükseltirsin heyecan olur :)
@He-man88 heyecanı severim hızlı sert heyecnalar 🙈😅🙊😏
@He-man88 🤗😏😏😏
?
Proflar akıl danışabilir
Çok hemde
Kitabını yazarım her konuda
Gayet çok
100/100
Kanki selam verip mutsuz olan kadin yok bende 😂😂
Tecrubemede cok guveniyom
link atar mısın lütfen
Çok güvenirim