2 ci buluşmada ısrarla evine davet eti söz verdi sen istemedikçe bisey yapman diye. Zorla bana sahip oldu. Sonra uyudu ve uyanıp anlımdan öpüp tekrar uyudu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsellik sonrası uykumuz geliyor bu normal bir durum. Uyanıp seni öpmüş aklı sende çocuğun.
Anlimdan değil alnimdan olacak
Hem soruda hem de soru açiklamasinda 2 defa bu hatayi yapmak demek hatanin farkında olmayip bilmemektir
Dikkat etmelisin !!
Alnindan öpmüş sana çok değer veriyor gayet güzel bir yaklaşim olmuş
Zorlayi atlamışım
Sonuc
Sonuç yok seref @ sizin teki
Hicbir şey zorla olan kusurunu örtmes polise gitmek yerine burdan soru sorman da ne bileyim
Polise gidemedim çünkü eşimle sorunlarım vardı beni aldatması ve şiddet uygulaması ve ayrılmak istemeyip zorla benimle iliskiye giriyordu döverek eşim de aynı şekilde ve eşimle polislik olmuştuk eşimi şikayet etmiştim tecavüz eti bana diye. o sebeple tekrar aynı olaydan başka birini şikayet etsem inanmazlar
Yaa çok karişik senin hayatın
ALLAH yardimcin olsun
Eleştirmek yerine senin ne yaşadığını bilemeyiz nasıl bir çıkmazda olduğunu da bilemeyiz
Nasıl yardimci olacağimi da bilemiyorum
Uzak durmalısin o adamdan
Yani sana tecavüz etmiş polise gidip ihbar etmek yerine burayamı yazıyorsun
Polise gidemedim çünkü eşimle sorunlarım vardı beni aldatması ve şiddet uygulaması ve ayrılmak istemeyip zorla benimle iliskiye giriyordu döverek eşim de aynı şekilde ve eşimle polislik olmuştuk eşimi şikayet etmiştim tecavüz eti bana diye. o sebeple tekrar aynı olaydan başka birini şikayet etsem inanmazlar herkes mi tecavüz ediyor sana diye
Ne biçim bi kafa yapısı bu abi
Sence polis demezmi bana hepsi mi erkeklerin sana tecavüz ediyor eşini geldin şikayet etin simdi de yeni tanıştığın adamı?
Size zorla sahip olan birisi uyuduktan sonra sizde onun yanına yatıp uyudunuz mu cidden?
eski eşimle ayrılık asamasindaydik hergun kavga ediyorduk ve beni aldatmisti. polislik olmuştum onu şikayet etmiştim şiddet uyguluyor tecavüz ediyor bana kavga ederken evde diye. Ve bu yeni tanıştığım adam da edince polise gitsem inanmazlar hepsi mi sana tecavuz ediyor diye
Ve sende ne olacak bir kere daha tecavüze uğramışım diyip uyudun mu 😊 komik olma cidden
İnşallah kız evladın olur ve başına onunda gelir aynısı tm mı ona da gülersin anlatınca sana
Ben sana polise neden gitmedin demedim ki? Nasıl yatıp uyudun dedim. Burada herkese aynı cevabı veriyorsun. Bir bak bakalım sana gerçekten inanan bir kişi bile var mı. Kendini kimseye güldürme ki kimse gülmesin sana 😊 hadi git başka kişileri kekle buradaki insanlara rahatsızlık verme
Bu site bz kadınlar soru soralım diye var sen kimsinde ne yapacağımı söylüyorsun aynı şeyi canım gibi tekrar yeniden yazacak degilim sorunlara tabiki kopy yapacağım mal mısın sen otur aynı şeyleri 10 defa yaz canım
Gece o saate nereye kalkıp gideceğim boş kafalı bir insansın bakireligim giti diye oturup ağlayacak değilim sonuçta dul kadınım
Zorla sahip olmamıştır o eve girmişsen bazı şeyler olacaktır.
Sen de içinden gelerek sevistiysen mutluluktan öpmüş
Asıl tecavüze uğrayan benim. Seninkisi hikaye kesin. Eşek kadar kadın kendini korumayı bilmeli ayrıca zevkle anlatmışsın şaibeli bir durum
Polise gidemedim çünkü eşimle sorunlarım vardı beni aldatması ve şiddet uygulaması ve ayrılmak istemeyip zorla benimle iliskiye giriyordu döverek eşim de aynı şekilde ve eşimle polislik olmuştuk eşimi şikayet etmiştim tecavüz eti bana diye. o sebeple tekrar aynı olaydan başka birini şikayet etsem inanmazlar
Seninkisi nasıl bir durumdu merak ettimmm
@MmartKedisi uza
Hem zorla oldu diyorsun ve hala yanımdasın buna da anlam veremedim
Zorla kısmı iş bozuyor
yaptığı rezilliği yumuşatmak için
😆🤣
zorla sahip oluyor ortamı seni yumuşatmak içinde bunları yapıyor ama evine cagıran adamın böyle yapıcagıda belliydi :D
Doğru aptallık bende. son soruma bak bu adamla ilgili
zorla sahip olduysa polise git bunu yazacağına
Polise gidemedim çünkü eşimle sorunlarım vardı beni aldatması ve şiddet uygulaması ve ayrılmak istemeyip zorla benimle iliskiye giriyordu döverek eşim de aynı şekilde ve eşimle polislik olmuştuk eşimi şikayet etmiştim tecavüz eti bana diye. o sebeple tekrar aynı olaydan başka birini şikayet etsem inanmazlar herkes mi tecavüz ediyor sana diye
ne anlatıyon bacım sen ya
Diyorum ki eski eşimle polislik olmuştum onu şikayet etmiştim şiddet uyguluyor tecavüz ediyor bana kavga ederken evde diye. Ve bu yeni tanıştığım adam da edince polise gitsem inanmazlar hepsi mi sana tecavuz ediyor diye
şakaysa komik gerçekse çok üzücü.
Gerçek maalesef
inanmak istemiyorum inşallah trollüyosundur
Neden trol olayım boş konuşma böyle şeylerin trolü mu olur üstelik soru haklarimi niye yalan bisey için harciyim
çok üzüldüğüm için böyle dedim
Bide bana sor psikojim bozuk
ondan bişey olmaz sana. saygı çok önemli
devamını getirelim demek istemiş
Kadın kendini kötü hissetmesin diye
Sahiplenmek için yapmıştır
Dul deme cirkin ifade bence
Ya sinir eti beni dul degiljm bekarım dul kocası ölene derler hahshdjahahsbshsj
Aynen öyle ya bakarsın ya medeni kanunda bile bekar yazıyor medeni halin ne bekar is bitmiştir :)
Ben nikah xaomadim zaten resmi olarak hic
O zaman sen ezelden bekarsin 😂😂
Evet
:) en iyisi cidden kafana göre takılmak gerek ama kimseden emin olmadan vs cinsellik Vs yasama bela olmasınlar basına
Timsah göz yaşı mı acaba
Uyumayi da zorla yapmıştır
Zevk aldıysan keyfine bak boş ver
Bir kez mi oldu
Tecavüz etti yani
Tarzı bu
Zorla mı 🤔