Selamm,
Oral seksi yapmakta ki amaç "sadece" memnun etmek değildir.
Sizce bunu yapan tam olarak neden yapar? 😈🔥

Selamm,
Oral seksi yapmakta ki amaç "sadece" memnun etmek değildir.
Sizce bunu yapan tam olarak neden yapar? 😈🔥

Oral seks, hem zevk almak hem de partneri memnun etmek amacıyla yapılabilir. Bu aktivitenin motivasyonu kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişiklik gösterir. İşte oral seksin farklı motivasyonlarla yapılmasına dair bazı noktalar: Zevk Almak İçin: Oral seks, bazı insanlar için cinsel uyarılmanın ve hazzın yoğun bir kaynağı olabilir.
Farklı dokunuşlar, ritimler ve teknikler, kişisel tercihlere göre tatmin edici olabilir.
Oral seks, cinsel keşif ve deneyim arayışının bir parçası olarak da yapılabilir.
Partneri Memnun Etmek İçin:
Oral seks, partneri memnun etme ve ona zevk verme arzusundan kaynaklanabilir.
İlişkide sevgi, şefkat ve bağlılığın bir ifadesi olarak görülebilir.
Partnerin cinsel ihtiyaçlarını karşılama ve ona yakınlık gösterme amacıyla yapılabilir.
İnsan davranışları genellikle tek bir nedene indirgenemez; cinsel eylemlerde de bu durum geçerlidir. Oral seks söz konusu olduğunda da bireylerin motivasyonları kişisel tercihler, duygusal durum ve ilişki dinamikleri gibi birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazı insanlar kendi cinsel hazlarını ön planda tutarken, bazıları partnerlerini memnun etmek ve ilişkinin karşılıklı tatminine katkıda bulunmak amacıyla bu eylemi tercih edebilir. Genellikle sağlıklı ve doyurucu cinsel ilişkilerde her iki unsurun da dengeli bir şekilde yer alması hedeflenir. Sonuç olarak, oral seksin yapılma nedeni kişisel keyif alma ile partner memnuniyetini sağlama arasında bir kombinasyon olarak düşünülebilir.
Bence oral seks memnun etmek için yapılacak iş değil bu şekilde karşı tarafa da zevk vermez zaten iyide yapamaz.
Bi kadın oral seksi bence sadece keyif aldığı için yapıyordur.
Memnun etmek için yaparım sadece keyif almak için yapmam yaptırmam. Keyif bunun neresinde hala çözemedim. Tövbe şimdi bisey yazcam cehennemlik olcaz boşu boşuna
Burada da yanıyoruz :D cehennem de yalnız kalmazsın sfdg
😂😂
Gülme geldi söyleyemedi sdfg
Uymucam sana sen insanı cehennemlik edersin. 😄
Cenneti burada yaşatırım ki, cehennemin hakkını verelim sdfghs
Slogan da bulmuş kendine
Şeytanın sloganı mı olurmuş :D
Şeytan mı yok Estağfurullah kralsın sen 👑 ayağımı kaydırıp cehennemlik etmekte üstüne yok 👏😄
Başımı eğmeyeyim de düşmesin o zaman tacım :D teşekkür ederim
Rica ederiz efendim 😜
Teşekkürler 🌸
Ricalar
Cevap
16Cevap
Şimdi onu yapmanın keyfide başka olur ama yapılmasinin hazzı anlatilmaz yaşanır oyuzden karşı tarafın o teslim oluşununu o hazzi alırken ki kıvranışını görmekte onu memnun ediyor
Yaşayan bilir, anlar diyosun
Hem memnun etmek hem memnun olmak için 😂
Hem keyif için hem de karşısındaki partnerini memnun etmek için

Memnun edip, memnun edilmek içindir ya. :D
Sekste sadece karşı tarafı memnun etmek için bir ley yapılmamalı fikrimce, seks zevk aracı ise neden tek bir kişi zevk alsın o an? Oral yapan insanın zevk alıyor olması için partnerinden ya gerçekten fazla etkileniyor dur ya da işin içinde biraz sevgi vardır. Oraldan başka türlü zevk alınmaz ama alınıyormuş gibi yapılır😅
Oral seks benim için ama hem kadını memnun etmek hem de kendimi keyif almak ön plandadır. Onun tepkilerini görmek, onu zevkten kıvranıyor görür iken izlemek zaten başlı başına bir haz kaynağıdır. Bunun yanında, ten uyumu ve karşılıklı tutkuyu hissetmek de benim için işin içine girer. Bazen benim için sadece karşı tarafı mutlu etmek için yapılır, ama içten gelen bir istek ve haz yoksa bu pek de zevkli olmaz.
Keyif alarak yapanla memnun etmek için yapan kendisini belli ediyor zatenn 💆
Sevdiğimin zevkten o gözlerindeki ateşi, o çaresizliğini, tutkusunu görüce ben çok daha fazla zevk alıyorum. O yüzden karşılıklı zevk için yapılan bir şey benim için...
Partnerine oral seks yaparken onun zevkten kayıp giden gözlerini izlemek için bunu sabaha kadar yapabilirim sanırım.. Eğer birini tercih etmek zorundaysam o; partnerime zevk vermek için derim
Sadece partnerini memnun etmekten keyif aldığı için gerçekten de mutlu oluyorsa 😃
Kadın bunu yaparken niye zevk alsın ki? Memnun etmek içindir
Ben hemcinslerimin de böyle düşündüğüne inaniyorum
Karşılıklı yapacaksaniz belki o hevesle zevk alabilir. Tek tarafliysa bariz rol
Hen keyif almak hemde vermek karsiyi dahada ateşleyen daha zevkli ilişki yaşamak için yapar
Karşısındakine zevk vermekten zevk alır yaladığın kişi inlemiyorsa yalamanın bir keyfi olmaz
Kocam olacak kişi kendisi yapabilir ama benden yapmamı teklif dahi etmesin.
Benimde düğünüm var oda senin gibi söylüyor bakalım ne olacak
Bence tamamen memnun etmek için yoksa kimse ağzına bir şey sokmaktan zevk almaz. Kadınlar için konuşuyorum tabi
Sevgilim benimkini kendisi istekle yalamak istiyor ben biraz izin vermesem de yapıyor😄
Ama ben istekle yapmıyorum ne bileyim
Onun bana yapması keyif alması ama benim ona yapmam memnun etmek için evet
Memnun etmek için yapılır. Yapan pek bi zevk almaz ama yapılan alır
Alışveriş yapmak için 😅
Kimisi zevk için, kimisi sevdiği için.😋
Zevk vermek icin
Partnerini mutlu etmek için..
İkisi de var ama kendi isteğim için yapmam daha ağır. Farkla
Keyif aldığı için daha çok yapması gerek.
Zevk aldığı hoşuna gittiği için
Şahsen erkeği memnun etmek için
Keyif bence
herikisi için
İkisi birlikte
İkiside
Keyif alıyorum
Keyif alınan bisey
Bence keyif haz hepsi yani
Zevkle zevk için
Memnun etmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?