Bir haftadır reglydim kocam temizleniyim de sevşlim diye imalar da yakınlaşmalar da bulunurdu. Bugün temizlendim ve temizlendiğimi söyledim ancak hiç oralı olmadı uyku moduna geçti bundan bir hafta önce de 1 saat sx yaptık ama o boşalamadı ertesi güne kalsın yoruldum dedi ertesi gün oldu yorgunum işte yoruldum dedi yapmadı o gece prno izlemiş. Onun üstünden iki gün geçti kendi istedi yaptık zaten sonrasında regl başladı bugün de bana yanaşmayınca neden prno o gün boşlmadın ertesi gün yapcaz dedin yapmadın ama o gece prno izledin dedim günlerdir temizlenince yapıcaz gibisinden imalarda bulundun ama şimdi uyumaya çalışıyorsun dedim yat aşağı uyu diye tersledi beni bakımsız kilolu çirkin değilim tam tersi son derece bakımlı kilom ve boyum orantılı fiziğim güzeldir çok beğeni alırım. Ama galiba kocam artık beni beğenmiyor istemiyor olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSeks yapmak istediğini temizlendim diyerek mi belli ediyorsun? Belki yaptığın hata tam olarak budur. Sen hazırlan ve ona yaklaşıp biraz dokunuşlarda bulun bakalım istememe şansı yok. Reddetme şansı bırakma. Ateşi yak ve kendini ona bırak.
08 Yorumla
Soran1 yılBen ufak çaplı yaklaşımlar da bulundum onu istediğimi belli ettim ama onda tık yok üstüne bide azar işittim
- 1 yıl
Azar işitmek mi? O niye?
Soran1 yılYazımı okuduysan son satırların da anlattım 😔
- 1 yıl
Hem suçlu hem güçlü kocan. Senden etkilenmiyor sanırım.
Soran1 yılGaliba evet artık ilgisini çekmiyorum tabi ayrılık sürecinde başka kadınlarla yatıp kalktıysa ben tatlı gelmem ona artık
- 1 yıl
p*rno izlemesi bile sana hakaret. Sizin evlilik biraz sıkıntılı anlaşılan.
Soran1 yılPozisyon baktım dedi bilmiyorum ilk defa sx konusunda böyle sorun yaşadım onunla
- 1 yıl
Aman da nasıl masum sadece pozisyon öğrenmek için bakmış ahajsjsjsjsjs ya bi s g demeliydin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz mastürbasyon yapmaya tatmin olmaya başlamış ondan onu kurtarmaya bak normal ilişki yaşamaya bak okşa yala em adamı azdır öyle seni arzulasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılHer evlilikte bu gibi dönemler yaşanır. Sizde de bu yaşanıyor. İlişkiniz artık alışkanlık olmuş. Monotonluk başlamış. Bu durumu asmaniz icin Heyecan lazım size..
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl heyecan katabilirim
Cevap sahibi1 yılMesela esin p*rno seyrediyormus. Soyle ona beraber izleyelim de.
Soran1 yılBen teklif etmiştim ancak başka adamları görmemi istemediği için olmaz dedi
Cevap sahibi1 yılEe o başka kadınları görüyor ama saçmalığa bak.
Soran1 yılPozisyon baktım dedi geçti
Cevap sahibi1 yılTamam sen de bakarsın pozisyon. Ayrıca baktıysa gelip uygulasin ne diye yatıp uyuyor
artık cinsel çekimin yok kadın dediğin bir bakışta demir edecek
01 Yorumla
Soran1 yılOnun yerinde olmak isteyen çok kişi var hiç birine yüz vermedim gittim bununla evlendim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Monotonlastirmişsiniz galiba. Fantezi ekliyo musunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılNeler yapabilirim
Kocanı sat yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Acaba zevk mi vermiyorsun, yenilik yap kendinde kıyafetinde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSende onu iten birşeyler var... Prno izlemek bahane ne izlerse izlesin bir kadın erkeği bir şekilde erekte etmeyi bilmiyor ise ortak problemleriniz var demektir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılVardir biniten bisey yoksa dedigin gibiysen neden istemesin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılVar olan kıymetini bilmez yok olan yatak yorgan deler hayat işte
00 Yorumla
1 yılBelki senden önce bosldi ve senin şu an ihtiyacın mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkoku gibi bişey var mı? temizliğinden dolayı olabilir
014 Yorumla
Soran1 yılBen temizliğime çok dikkat ederim tam tersi kokumu beğenir çok koklar beni içine çeke çeke bakımlıyımdır
Cevap sahibi1 yılaklıma o geldi yoksa libidosu düşük ozaman en kötüsü bi kadın için toplum ne kadar dile getirmesede sx çok önemli evliliğin yüzde ellisi resmen iki tarafta tatmin olmak ister ki ihtiyaçtır ayıp bişey olarak görülmemeli eşinde bu sorun varsa vay haline sırf bu yüzden dengesi bozulan insanlar biliyorum eşleri yüzünden
Soran1 yılİlk defa anlattığım şeyleri yaşadım bir yıldır hiç yaşamamıştım bunu libidosu çok yüksektir ancak aklıma gelen şey biz yaklaşık 4 ay bi ayrılık yaşadık boşanmadık ama ayrı durduk o sıralar başka kadınlarla barlara mekanlara gittiğini görüştüğünü öğrendim acaba onlarla birlikte oldu da artık ben tatlı mıgelmiyorum acaba
Cevap sahibi1 yıliçki de düşürür bence libidoyu ayrılık süreci yıpratmışta olabilir o tarz kadınlara nasıl yaklaşıyorlar erkekler aklımda almıyor abi barda tanışmışsın hastamı pismi benim direk aklıma gelir bi defa öyle bi kocan varsa neden barıştın çocuk felanmı var
Soran1 yılEvet çocuk var
Soran1 yılBen onu terk edince Hergün içmeye başlamış
Cevap sahibi1 yılnormalde seni yorar çocuk ama sen isteklisin yaklaşması lazım aslında çekindiğin söyleyemediğin başka bir detay var mı? şu an bence soğumuş yaaa eger anlattığından başka bişey yoksa özel bi kaç bişey sorucam ama gizlidende çıkkmak isyemiyorum sorunu begensem
Soran1 yılÇekindiğim bişey yok zaten gizlideyim olsa yazardım yani gerçekten ilgi çekici ve beğenilen biriyimdir bakımlıyım vs fiziğim de iyi ben ayrılık sürecin de başka kadınlarla yatıp kalktıysa onlardan sonra artık ilgisini çekmediğimi düşünüyorum sonuçta bi esc gibi olamam onlar pro çalışıyodur ya da alkol çok tüketti belki de sorunu vardır bşalmadı bilemiyorum zaten o 1 saatlik sx te boşalmamıştı yoruldum diyip yattı
Cevap sahibi1 yılyani çok tuhaf ama bir saat ideal bir süre önemli olan senin rahatlaman bence bir saatte üç dört defa rahatlamış olman lazım
Soran1 yılBen rahatladım da o rahatlamadı sorun ne anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılşu esc ler iğrenç bence yaaa midem almıyor pro olsalar nolacak herkesle yatıyorlar
Cevap sahibi1 yılgenişleme ya da onda kalkma problemi var mı? bu arada kendimi jinokoloğ gibi hissettim sayende 😅
Cevap sahibi1 yılpeki epilasyon mu jiletmi genelde jilet olursa o his kötü oluyor erkek için
Cevap sahibi1 yılMerhaba
1 yılOlamaz
Uykusu veya yorgunluğu olabilir mi?
Zorlama adamı
00 YorumlaNe kadar zamandır evlisiniz
02 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl
Boyun kilon kaç ve beğenmiyor sanırım
02 Yorumla
Soran1 yıl175 - 56
Kocan ihtiyacını karşılamıyorsa neden kocan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz cilve işi düzeltebilir
00 YorumlaSende seni beğenenle takıl
00 YorumlaÖyle düşünme vardır bı sebep
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek ki cezbetmiyorsun artık onu
00 YorumlaHeyecanı kaçmış biraz fantezi gerekiyor
00 Yorumla
1 yılOlabilşr
00 YorumlaBegenmiyorsa kapı orada 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılO nasıl koca ae
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olsaydım affetmeddim
00 Yorumla
1 yılHakkını verememiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılumursamaz takil
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi