Arzulamadan aşk olur mu? Önce aşık olur sonra mı arzularız yoksa arzulayınca mı aşık oluruz?
Benim bu sorum hangi kategoriye giriyorsa artık. iki etikette var şükür 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arzulamadan aşk olur mu? Önce aşık olur sonra mı arzularız yoksa arzulayınca mı aşık oluruz?
Benim bu sorum hangi kategoriye giriyorsa artık. iki etikette var şükür 😂
Olmazzzz arkadaştan farkı olmaz karşı tarafa baktığında düşündüğünde bir kız ıslanmıyorsa ne bileyim vücudu tepki vermiyorsa o adam o kıza uygun değildir
Öncelikle Aşk nedir bana anlatırmısın? Türlü cefalarla ulaşamadığınız tutku ve heyecan peşinde koştuğunuz nefsinize aşk denilebilirmi sizce? Aşk. Bir çıkarı olmadan sevmektir aşk. Onun iyiliğini düşünmek, çaba ve fedakarlık göstermektir aşk. Aşk ne Geçici şehvet ve hevesiniz nede bencil hırsınız vede inadınız değildir.
Arzulamadığım bir erkeğe aşık olamam. Çünkü konu sadece arzulamakta değil, arzulamaya gelene kadar kafaların uyuşması, arada ki elektirik, yani iletişimde dengeyi sağlayıp bir şekilde anlaşabiliyor olmam lazım ki karşımda ki insandan etkilenip ona karşı yükselebileyim. Sonra aşık olurum😅
Doğru valla..
Kadınların tüm sırrını açığa çıkardınız Guru hanım şimdi :) ya da hemcinslerinizin söylemek isteyip söylemediklerini yazıya döktünüz, birazdan gelir linç departmanından arkadaşlar
@Beyazkin_34 hemcinslerimle aramda bir linç söz konusu olamaz, görüş yazalı 1 gün olmuş gelen kimse yok. Biz birbirimizin dilimi iyi anlarız😀
Evet yeni fark ettim dün yazdıgınızı.. Biz de kadınları içten içe birbirini kıskanan, hep karşısındaki kadından daha güzel ve alımlı olmaya çalışan, ortamda dikkati üzerine çekmeye çalışan insanlar olarak düşünrdük ( tabii ki hepsi değil ).. Allah belamızı versin bizim : )
🤣🤣🤣
Hayır, olmaz. Çekim hiss etmediğim bir insanla niye aşk yaşayım ki? 😃
Arkadaşlıktan hiç bir farkı kalmaz, cinsellik yaşanmasa bile çekimin olması lazım mutlaka, hem de buram buram. 🙂
Alev aldı buralar🤣😂
Eheh 🔥🔥
Cevap
42Cevap
Benim için olmaz.
Aşık olduğum ya da etkilendiğim kadının tenini isterim.
Buda aşk belirtisidir benim için
Gördüm yorumunda sevişmek istiyorsa aşıktır diye 😂😂
Hahah öyle değil mi ama
En azından her kadında nefes alanlardan değiliz 😅
Ayyy her kadın deme deme 🤣🤣
Bazı bazı kadınlar diyelim jdjsj
Genelleme yok genelleme yok jdk
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben arzulamadığım birine aşık olmam, sadece arkadaş olurum.
Olmaz. Aşkı yaratan cinselliktir zaten.
aşk olmadan cinsel çekim olmaz asıl tabi ki de
Aşk olmadan cinsel çekim oluyor gadası
Arzulamadan aşk, genellikle zor bir kavramdır, çünkü aşkın temelinde duygusal bir çekim ve arzu bulunur. Arzu, birini düşünürken kalbin hızlanması, ona duyulan derin bir ilgi ve tutku hissidir. Aşk, çoğu zaman bu arzu ve tutkunun bir birleşimi olarak yaşanır. Fakat bazen aşk, sadece fiziksel arzu değil, duygusal bağlılık, güven, saygı ve derin bir anlayışla da var olabilir. Bazı insanlar için aşk, zamanla gelişen ve derinleşen bir bağdır. İlk başta fiziksel ya da duygusal bir arzu olmayabilir, ancak zamanla paylaşılan deneyimler, karşılıklı anlayış ve saygı ile aşk ortaya çıkabilir. Bu tür ilişkilerde, aşk daha çok arkadaşlık, güven ve bağlılık gibi unsurlarla şekillenir. Kısacası, aşk arzu olmadan da var olabilir, ancak arzu genellikle aşkın en başında yer alır. Arzusuz bir aşk, farklı bir derinlik ve doğa kazanabilir, ancak yine de bir tür bağlılık ve derin his gerektirir.
Biraz kısa mı yazdın ne 🤣🤣🤦🏻♀️
Hahaha bilmem öyle mi olmuş :D
Aşkın neyden doğacağı belli olmuyor ki, en büyük aşklar nefretle başlar, yılların dostluğu büyük aşkın doğuşu, bir gecelikti ama ne oldu bilmiyorum, aşk değişik bir meyve hangi mevzudan doğar bilinmezki zaten büyük sürpriz olduğu için ayrı bir heyecandır
Cinsel çekim, romantik aşkın önemli bir bileşeni olabilir, ancak aşkın tek ve zorunlu koşulu değildir. Platonik aşk, arkadaşlık aşkı ve aile aşkı gibi cinsel çekim içermeyen aşk türleri de mevcuttur. Aşk, duygusal yakınlık, saygı, destek ve bağlılık gibi birçok farklı bileşenden oluşur.
Aşkın ne olduğu ve nasıl deneyimlendiği kişisel bir meseledir. Herkesin aşk anlayışı ve deneyimi farklıdır.
Olmaz diyemem ama eksik olur. Cinsel çekim, aşkın fiziksel boyutunu tamamlayan bir parça. Ama sadece dış görünüşe dayalı bir çekim, aşkı kalıcı kılmaz. Karşındaki insanın zihni, ruhu seni etkilemiyorsa, sadece bedene dayalı bir bağ zamanla sönüp gider. Benim için aşk, hem ruhsal hem fiziksel çekimin birleşimi. Yani, cinsel çekim olmadan sevgi olabilir ama tutkulu, derin bir aşk eksik kalır.
Aşk bir insanın hemcinsine duyduğu bir şey olmadığı için ve insanın tabiatında bu malum şey olduğu için bir noktadan sonra olmaz herhalde
Malum şey mi 😂😂😂😂😂 Semih kahkaha attım ya 😂
🤣🤣
Üzüldüm sana Semih 🤣
Bilmem 🤣🤣🤦🏻♀️
İçine ettiler zaten her şeyin cinsellik diye diye beyinlerine aşıladılar şimdi bir kadınla veya erkekle yatmayanı insan yerine koymuyorlar
Biraz öyle evet duygular kulak arkasına atıldı..
Aşk denen kelimenin içinde arzulamak vardır. Tutku vardır. Yoksa soft bi aşk, bi çocuğun annesine olan aşkına benzer
Bazı insanlarda duygusal ve zihinsel bağ ilk sırada gelir.
Lakin cinsel çekim olmayan aşk olmaz, hepsi bir bütün.
Önce aşık olunuz sonra aşık olduğu insanı arzularız
Yok ya olmaz. Etle kemik gibidir. Ama önce aşk sonra arzu gelir.
bizim insanlarımızın sorunu içindeki zevkleri dışarı vuramamak yaşayamamak
Olur ama ateş ile barut yan yana durunca her şey oluyor..

Olmuşsa olmuştur, olmamışsa olmamıştır.😂
Bence hepsi ihtimal dahilinde
Evet aşk zaten saf bir duygudur cinselliğin de ötesinde
Olur gibi de olmaz gibi de
Kafamı karıştırma kız anlat da o nasıl oluyor öyle 🤣
Valla bende bilemedim olur gibi de, olmaz gibi de :D
Aşk cinsel çekim değildir ki. Yürür tabii ki.
Aşık olduğunu da mı arzulamazsın be adam 🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 Gerçekten aşık olduğun zaman bu kızlarda nasıldır bilmem, ilk zamanlar erkekler arzulamaz. Libido düşüyor. Hoşlanıyorum ama gel sevişelim edelim diyenler sadece cinsellik için uyduruyor bu yalanı. 😂
Evet seven erkekler önce daha masumane bir yaklaşım sergiliyor.. bütün kızları bende bilemem ama bende de hoşlanmayla birlikten içten içe bir arzu başlar ya
Hımm doğrudur kızların duygusunu bilemiyorum
))
Önce aşk sonra arzu bence 😊sence
Ben ikisi bir arada seviyorum
Var mı hayatında sana bunu yaşatan biri
Kimbilir..
Arzuladigin biri var mı?
Olabilir belki evet belki hayır
Çok netsin 😂😂
Sen gizli olduğun için olabilir mi acaba 😂
gizli olunca mi böyle cevaplar veriyorsun 😂
Ewet😂
Kim olduğumu merak ediyorsun ozaman 😂
Gizlilik merak uyandırır:))
Kesinlikle öyle 😎😂
Kimsin sen iyi sur tutarım))
Belki oyum belki şu 🤷🏻♀️ senin taktik 😂
Çok kötüsün 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim 🙈 bak utandım şimdi 😂
Söylesem rahat edecek misin 🤔
🤣🤣🤣
Profilinde ki şiir Güzelmiş 🤔
Olmaz ikisi birbirini tamamlar
Aşık olunduğunda daha çok çekim hissedilir bence.
Aşk yoksa, geri kalan şey sadece ihtiyaçtır
Olabiliyor ama cinsel çekim önemli
ben ask olmadan arzulayabiliyorum :)
Aşk olması için cinsel çekim sart
Fkbd olur aşk olmazsa olmaz
İkiside kabul edilebilir bi cevap bence
Aşk olmadan o oluyor demekki o da olabilir
Hepsi önemli ruhsal tensel çekim aynanda
Hayir olmaz
Neden olmaz di Sencer?
Olur. O çekimden cinsellik süper olur
Asla olmaz